cemal akgül
Üye
- Tepki
- 137
- İsim
- cemal akgül
- Bisiklet
- b'Twin
Hocam burası florya sosyal tesis otoparkı mı? Çok benzettim de
Arkadaşlar selam, Cannondale supersix HM bisikletim için "chainstay protection kp045" kodlu kadro koruyucu parçayı arıyorum, hiçbir yerde bulamadım, elinde olan yada bildiğiniz satılan bir yer varsa yardımlarınızı bekliyorum.
Murat abi selam, abi inan bende bulamadım hiçbir yerde yani bu gönderdiğiniz linkteki ürün 2. el mi durumu nedir acaba ? Bu parça biraz elzem bir parça malum kadro karbon olunca zincir atması durumunda çok riskli bir bölümde yer alıyor, bunu bir şekilde temin etmem gerekiyorMerhaba Yavuz,
Aradigin parcaya ulasman icin istersen sana yardimci olurum, tabiki parcanin sana ulasmasi 1hafta süre bilir.
Linke bak hosuna giderse alir ve zarf icinde mektup olarak sana gönderirim. (Inan tek bunu bulabildim)
(link)
Yeni yada ikinci el olduguna dahil hic bir bilgi yazmamis, Fotografda temiz görünüyor ama yinede tabiki sen bilirsin. Istersen bir mesaj yazabilirim.Murat abi selam, abi inan bende bulamadım hiçbir yerde yani bu gönderdiğiniz linkteki ürün 2. el mi durumu nedir acaba ? Bu parça biraz elzem bir parça malum kadro karbon olunca zincir atması durumunda çok riskli bir bölümde yer alıyor, bunu bir şekilde temin etmem gerekiyor
Tamamdir Yavuz Mail attim.@Murat Cömez zahmet olmayacaksa bilgi alabilir misin abi ? Önemli olan parçanın uyumluluğu, burada paylaştığım fotoğrafı da isterseniz ekleyebilirsiniz, 2. elde olsa sorun değil açıkçası, sonuçta hiçbir yerde bulamadım
Çok detaylı görünmüyor ama sanki bir alev desenini andırıyor pek emin olamadım?Selamlar herkese, ben 2. el synapse 2015 karbon modeli aldım ve bugün bisikletimde böyle bir şeyin farkına vardım.
Bu bir çizik midir, yoksa tüm synapse'lerde mevcut mu?
Böyle bir çiziğin olması için baya uğraşılması gerek gibi ama yine de sizlere sorayım dedim.
Yardımcı olursanız sevinirim.
277693 dosyayı görüntüle
Benim 2017 karbon Synapse'da böyle birley yok, o kadarını söyleyebilirim.Selamlar herkese, ben 2. el synapse 2015 karbon modeli aldım ve bugün bisikletimde böyle bir şeyin farkına vardım.
Bu bir çizik midir, yoksa tüm synapse'lerde mevcut mu?
Böyle bir çiziğin olması için baya uğraşılması gerek gibi ama yine de sizlere sorayım dedim.
Yardımcı olursanız sevinirim.
277693 dosyayı görüntüle
Hocam quick 4 mü 5 mi bu
Merhaba quick 4 benim ki 2015 model üzerinde four si yazıyorHocam quick 4 mü 5 mi bu
Merhabalar. 2. El cannondale quick 5 olduğu iddia edilen bir bisiklet satın almak istiyorum. Karbon maşa. Yıldız (seyrek) milli jant. V fren. Biraz araştırdım ama quick 4 gibi duruyor. Bu özellikler quick 4 mü, quick 5 mi emin olamadım yardımcı olur musunuz?
Komşu bende de aluminyum maşa 5 var.Hocam quick 4 mü 5 mi bu
Merhabalar. 2. El cannondale quick 5 olduğu iddia edilen bir bisiklet satın almak istiyorum. Karbon maşa. Yıldız (seyrek) milli jant. V fren. Biraz araştırdım ama quick 4 gibi duruyor. Bu özellikler quick 4 mü, quick 5 mi emin olamadım yardımcı olur musunuz?
Parça kodu ile araştırın derim zira Türkiye'de cannondale parçası bulmak oldukça zorlaştı. Bisikletin model yılını biliyorsanız katalogdan rahatça bulunabiliyor. YurtdışındanCannondale süpersix himod sahibiyim kadro kulağı eğrildi yenisini uygun fiyata bulabileceğim bir yer var mıdır?