Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cannondale Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Arkadaşlar selam, Cannondale supersix HM bisikletim için "chainstay protection kp045" kodlu kadro koruyucu parçayı arıyorum, hiçbir yerde bulamadım, elinde olan yada bildiğiniz satılan bir yer varsa yardımlarınızı bekliyorum.

IMG_20210408_103642.jpg
Ekran Görüntüsü (2)_LI.jpg

Arkadaşlar selam, Cannondale supersix HM bisikletim için "chainstay protection kp045" kodlu kadro koruyucu parçayı arıyorum, hiçbir yerde bulamadım, elinde olan yada bildiğiniz satılan bir yer varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Merhaba Yavuz,

Aradigin parcaya ulasman icin istersen sana yardimci olurum, tabiki parcanin sana ulasmasi 1hafta süre bilir.
Linke bak hosuna giderse alir ve zarf icinde mektup olarak sana gönderirim. (Inan tek bunu bulabildim)
(link)

Merhaba Yavuz,

Aradigin parcaya ulasman icin istersen sana yardimci olurum, tabiki parcanin sana ulasmasi 1hafta süre bilir.
Linke bak hosuna giderse alir ve zarf icinde mektup olarak sana gönderirim. (Inan tek bunu bulabildim)
(link)
Murat abi selam, abi inan bende bulamadım hiçbir yerde :) yani bu gönderdiğiniz linkteki ürün 2. el mi durumu nedir acaba ? Bu parça biraz elzem bir parça malum kadro karbon olunca zincir atması durumunda çok riskli bir bölümde yer alıyor, bunu bir şekilde temin etmem gerekiyor :)

Murat abi selam, abi inan bende bulamadım hiçbir yerde :) yani bu gönderdiğiniz linkteki ürün 2. el mi durumu nedir acaba ? Bu parça biraz elzem bir parça malum kadro karbon olunca zincir atması durumunda çok riskli bir bölümde yer alıyor, bunu bir şekilde temin etmem gerekiyor :)
Yeni yada ikinci el olduguna dahil hic bir bilgi yazmamis, Fotografda temiz görünüyor ama yinede tabiki sen bilirsin. Istersen bir mesaj yazabilirim.

@Murat Cömez zahmet olmayacaksa bilgi alabilir misin abi ? Önemli olan parçanın uyumluluğu, burada paylaştığım fotoğrafı da isterseniz ekleyebilirsiniz, 2. elde olsa sorun değil açıkçası, sonuçta hiçbir yerde bulamadım :)

merhaba ben 2018 model ikinci el cannondale bad boy 4 buldum. Normal maşalı .mekanik disk frenli. ön aktarıcı altus, arka aktarıcı ise acera kadro boyu da 56 cm iç bacak boyum 86 cm 182 boyundayım bisiklet hakkındaki yorumlarınızı alabilir miyim?
Bir de 2016 kataloğunda normal maşalısı var ama onda hidrolik fren varmı 2018 kataloğunda ise normal maşa yok, soldan tek maşalı var.
Şimdiden teşekkür ediyorum

@Murat Cömez zahmet olmayacaksa bilgi alabilir misin abi ? Önemli olan parçanın uyumluluğu, burada paylaştığım fotoğrafı da isterseniz ekleyebilirsiniz, 2. elde olsa sorun değil açıkçası, sonuçta hiçbir yerde bulamadım :)
Tamamdir Yavuz Mail attim.

yavuz kosar cannondale.png

Selamlar herkese, ben 2. el synapse 2015 karbon modeli aldım ve bugün bisikletimde böyle bir şeyin farkına vardım.
Bu bir çizik midir, yoksa tüm synapse'lerde mevcut mu?

Böyle bir çiziğin olması için baya uğraşılması gerek gibi ama yine de sizlere sorayım dedim.

Yardımcı olursanız sevinirim.
rsz_dsc_0074.jpg

Selamlar herkese, ben 2. el synapse 2015 karbon modeli aldım ve bugün bisikletimde böyle bir şeyin farkına vardım.

Böyle bir çiziğin olması için baya uğraşılması gerek gibi ama yine de sizlere sorayım dedim.

277693 dosyayı görüntüle
Çok detaylı görünmüyor ama sanki bir alev desenini andırıyor pek emin olamadım?

• Beğen
Tepkiler: laskan

277693 dosyayı görüntüle
Benim 2017 karbon Synapse'da böyle birley yok, o kadarını söyleyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: laskan
Hocam quick 4 mü 5 mi bu
Merhabalar. 2. El cannondale quick 5 olduğu iddia edilen bir bisiklet satın almak istiyorum. Karbon maşa. Yıldız (seyrek) milli jant. V fren. Biraz araştırdım ama quick 4 gibi duruyor. Bu özellikler quick 4 mü, quick 5 mi emin olamadım yardımcı olur musunuz?

Hocam quick 4 mü 5 mi bu
Merhabalar. 2. El cannondale quick 5 olduğu iddia edilen bir bisiklet satın almak istiyorum. Karbon maşa. Yıldız (seyrek) milli jant. V fren. Biraz araştırdım ama quick 4 gibi duruyor. Bu özellikler quick 4 mü, quick 5 mi emin olamadım yardımcı olur musunuz?
Merhaba quick 4 benim ki 2015 model üzerinde four si yazıyor

Cannondale süpersix himod sahibiyim kadro kulağı eğrildi yenisini uygun fiyata bulabileceğim bir yer var mıdır?

Hocam quick 4 mü 5 mi bu
Komşu bende de aluminyum maşa 5 var.

Cannondale süpersix himod sahibiyim kadro kulağı eğrildi yenisini uygun fiyata bulabileceğim bir yer var mıdır?
Parça kodu ile araştırın derim zira Türkiye'de cannondale parçası bulmak oldukça zorlaştı. Bisikletin model yılını biliyorsanız katalogdan rahatça bulunabiliyor. Yurtdışından
(link) (link) bu sitelere bakabilirsiniz.

Geri