Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cannondale Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Cok yakında burda olucam :D Canyon dan vazgectım. Super six evo 105 2016 model resımlerle duyurucam :)

@Eibec harika! Soğuk havalardan dolayı mı çıkamıyorsunuz? Bisikletin rengi de çok güzelmiş. Cannondale bu renkleri çok güzel yapıyor. :cool:

@Anonim evet zaten alali 2 hafta oldu. Havalar ilk duzeldiginde kullanmak istiyorum.

@Eibec o halde şimdiden güle güle kullanın diyorum. Çok güzel bir seçim yapmışsınız...

@Eibec Çok güzel, güle güle kullanın. Disk frenli olmasını ayrıca bi beğendim. İnsan bazen yokuş aşağı disk fren arıyor.

• Beğen
Tepkiler: Eibec
@Sadettin Z. Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Bendeki Synaps'ın gidon boğazını her ay bir halka (spacer) indirdim. İndire indire artık halkaların tamamı üste çıktı. Benim beden biraz esnek. Allahtan vücut sınırlarına geldi artık. Daha da indirecek halka kalmadı:)

@MehmetAliB.

Çok teşekkür ederim. Yazdığınız Synapse incelemesi kararımda çok etkili oldu. İyiki de öyle olmuş :)

Açıkçası hava şartları nedeniyle henüz uzun mesafe denemesi yapamadığım için spacer yerleşimini şimdilik sadece görselliğe bakarak yaptım. Sürüş deneyimine göre gerekirse ben de gidonu aşağı indirebilirim ama bu sefer de maşa borusunu kestirmek gerekecek.

• Beğen
Tepkiler: Eibec ve Engin er.
@Sadettin Z. Bende de aynı modelden mevcut. 5mm'lik spacer alıp tamamen indirmiştim ama şimdi 2.5mm lik olanı geri taktım. Sizin gibi ben de deneme yanılma sürecindeyim. Sanırım 5mm lik olanı tekrar takıp uzun yolda deneyeceğim.

Maşa borusunu kestirirken dikkat edin C3 boğazın stack uzunluğu 37mm diğer çoğu markada bu uzunluk 42mm. Yani kestirirken 5mm-1cm fazladan pay bırakmanızı tavsiye ederim. İlerde gidon boğazını değiştirirseniz sıkıntı çıkarabilir.

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
@Sadettin Z. Ooo sevindim o zaman. Bikaç arkadaş daha özel mesajla incelememin etkili olduğunu belirtmişlerdi. Pürüzsüz Sürüşün Keyfini Çıkaranlar Klubüne hoş geldiniz o halde.

İncelemeye ek yapmanın zamanı gelmiş o halde. Çünkü başka bisikletler de denedim ve dahi antrenman yaptıkça Synapsımı daha çok sevdim.

@MehmetAliB.

Birisi de bendim, canyondan vazgeçip 2. El synapse aldım, bisiklet avusturyada, fotoğrafı var biraz ama fön makinasıyla çekildiğinden şimdilik paylaşamıyorum. Çok heyecanlı bir bekleyiş. :))

Dun aldım bisikleti Cannondale super six evo 105 2016 model :) Bu rengi beklemiyodum ama guzel oldu marka belli olmuyor nazara gelmez :D 2 ay binmiyeceğim 7,7 kilo geldi bos agırlıgı ben butun ekıpmanlarımı taktım pedal harıc suan 8,7 kılo. daha guzel resimler olucak kullanmaya baslayınca bunlarla ıdare edın sımdılık deltadan gürkan kardesımın de elıne saglık. Burada üzerinde mavicler var ben zondalar la degıstım :)

@ElcaSeJawS

Siz de benim gibi Canyon beklemekten usanıp Cannondale tercih etmişsiniz. Hayırlı olsun, kazasız keyifle basın pedallara.

• Beğen
Tepkiler: ElcaSeJawS
Sadettin bey hayırlı olsun. Şimdi gördüm. Irfan abi , kudret abi taşkın bey beraber tura çıkalım artık

@ElcaSeJawS

topeak sele altı çanta aero wedge nin mediumu yoksa large mı

@mehmetsunu
M olmasi lazim bakarım eve gidince

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
Geri