tek kadro alıcam dersen çok pahalıya gelir.bana göre beğendiğin modelin en alt seviyesini al donanımlarını sök sat ve kendi parçalarını takmaya başla.en uygun böyle oluyor kendi toplama işi.allah kolaylık versin
Teşekkür ederim hocam..
Bisiklet gerçekten harika ama ben bugün yol pedallarına alışmakta baya güçlük çektim. SHIMANO PD-M530 pedallardan sonra yol pedalı çok zor geldi. Umarım çabuk alışırım.
@Ahmetgitar çok güzel bir bisiklet. Benim de iki model arasında kaldığım modelden birisidir ayrıca. Gerçi 2015 sonrası Caad12 olacak belki o da olur ama duruma göre SuperSix veya Caad12 düşünüyorum. Caad10 da olabilir. Neticede o modeller de çok güzel...
@Deniz A yine çok güzel bir bisiklet. Güle güle kullanın kazasız belasız sürüşler dilerim.
@Veliuyar neredeyse hiç bulunmadığı gibi ( bu 2.5 aydır) kendi sitesinde bulabilirsiniz
silver red rengini 600 dolara satıyorlar başka rengi malesef yok sadece kadroyu satmıyorlar aynı zamanda caad 12 frame set daha satılmıyor en baz versiyonu complete bike 2150 dolar demişlerdi her rengi bulunuyor