Scudo Sports

Cannondale Kullanıcıları Kulübü

Scudo
arkadaşlar 1,78 boy iç bacak 83 cm hangi boy kadro önerirsiniz ? 54 ile 56 arasında gidip geliyorum.

@celilcetiner

Tam olarak aynı ölçülerdeyiz. Belki benim biraz kilo fazlam olabilir. (90+)

CAAD10 kullanırken 54cm, Synapse'e geçtiğimde 56cm tercih ettim. Eğer Supersix düşünüyorsanız geometrisi CAAD ile aynı olduğu için 54cm ile daha rahat edebilirsiniz.

@Sadettin Z. bende 95 kg ım. :) caad 12 düşünüyorum

(link)

düşünceleriniz nedir. tavsiye eder misiniz ?

@celilcetiner

Bisikletinizde alüminyum kadro ve racing geometri tercih ediyorsanız şahsi kanaatim CAAD serisinden daha ötesinin bulunmadığı yönünde. Kesinlikle tavsiye ederim.

Cannondale Supersix Evo Hi Mod limited edition team color usa (Timmy Duggan’s U.S. champion Cannondale SuperSix EVO)

Süperrecord 11s pedalsız 6,5 kg gidon boğazı fsa k force ile değiştikten sonra uyum artacaktır gidon bandı rengini de bir iki ton daha açarsam yeterli olacak gibi

IMG-20160403-WA0006.jpg
IMG-20160403-WA0007.jpg

Timmy Duggan’s U.S. champion Cannondale SuperSix EVO
Timmy Duggan's cannondale.jpg

Merak ettiğim birşey var Cannondale bir öğrenci olarak bana ağır gelir.En iyi bisiklet üreticisi diyebilecek kadar iddaalı bir marka mı Specialized,Trek,Giant...vb diğerlerinin yanında..Teşekkürler

@yns2ylmz selam sonuçta köklü markaların hepsi bu iddada bulunurlar :)colnagonun sitesine girerseniz
(link) yazar:)

Cannondale de bu iddali markalar grubuna girer ama zevkler renkler işin içine girdiğinde durum değişir .

@CevdetBilge dediğiniz gibi amiral gemisi markalar bunlar zevke kalmış gibi gözüküyor merakımdan sordum o kadar bütçem olsada bende estetiğe göre alsam keşke :)

@Engin er. Abi yakından görmek nasıl bir duygu anca tahmin edebillirim ;) önümüzde ki haftanın herhangi bir günü müsait misin? Ben şöyle gelsem accık ucundan baksam :D

Gel kardeşim, haftaiçi haberleşelim. İşe gidip geliyorum zaten. Hep benimle bu aralar. [emoji847]

Herkese merhaba dostlar. Aranıza yeni katıldım bende eski Cannondale kullanıcılarındanım bu siteyi keşfetmek beni çok mutlu etti.

Ustalar benim bir sorum olacak yeni üye olduğum için konu açamadım. Bisikletim cannondale fakat tam modelini bilmiyorum bundan tam 12 yada 13 sene önce tanıdıktan almıştık. Seri numarası ile modelini öğrenebilirmiyiz ?

https://p4.zdusercontent.com/attachment/293517/eXHskwAJ75Upw357wAhmpXj9y?token=eyJhbGciOiJkaXIiLCJlbmMiOiJBMTI4Q0JDLUhTMjU2In0..kbECr0aabl1AV_X9vqthPw.RkvRWzbDH4IMOQlsqzA3q6Whp1HXWNKSTQR-sMgGEsnXW2CdRdEcYFdMic4GgXSynSROsbzQlamBKJEYP_jLIuO9Cen3hpfBYPVDqKmqSVlCJarHKOxETfn3NGOg71a9s4R5tPjQPM0CUAwlQx5S3PnguCOmEemFXSU13q7OPqD4rrSsRo7AO92oOhCqZ1kQknNdI3PZIA4YC-lMOyaWbQ.onp-bqn7-QiRMjKR7J6WrA
Makine bu arkadaşlar eski olmasına rağmen o kadar hafif ve rahatki hastasıyım Modelini öğrenebilirsem ön vitesi yenileyeceğim.

Geri