@feversea eline sağlık. satın alma sürecinde bende seni rahatsız etmiştim, bak bu başlığı daha önceden açsaydın hiçbirisini sormazdım belkide
bu arada, ben nisan sonunda siparişi girdim, normalde bu hafta üretimi gerçekleşecek gözüküyordu, ama 1 hafta önce gerçekleşti, ve şuanda kargoya verildi, dolaşımda gözüküyor. sanırım bugün yarın istanbula gelecek. tahmini teslim çarşamba-perşembe gözüküyor.
sormak istediğim tek soru var, istanbula geldiğinde istanbul diye gözüküyor sanırım?
bu arada, beden seçimi ile ilgili bir arkadaş soru sormuş,
aşağı yukarı hepimizin boyu aynı heralde,
ben 180 boy, 84 iç bacak için m sipariş ettim.
1-2 cm farkla s beden öneriyordu hep, bende dayanamadım mail attım adamlara hangisini sipariş vereyim diye,
oradaki temsilci m beden tercih et diye yanıt verdi.
iç bacak boyunun ölçümü sırasında insanların genelde yanlış ölçüm yazdıklarından bahsetti (iç bacak ölçerken koltuğa oturuyormuş kadar baskı uygulayıp öyle ölçmek gerekli yazmış). - ve hatta şöyle aşağıda vereyim gelen cevabı;
Unfortunately you are between size S and M. Therefore the right frame size depends on your riding style. The smaller frame will be shorter and because of that more maneuverable. The elevation between saddle and handlebar is higher. You will sit less upright and therefore racier.
The bigger frame is less agile but you will sit more upright and more comfortable.
As your inseam length is very short and most peoplet tend to measure it too short (you have to apply the same pressure with the water level as the saddle would when sitting on it) I would recommend frame size M.