Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Canyon bisiklet siparişi ve teslimat süreci

Satın alma ekranında , kendi sitesinin verdiği ölçüm programında boyu 180 bile yapsam S çıkıyor o şüpeye düşürdü.. Şimdi hangisine güvenicem bilemedim.

Scudo
@rodya
İç bacakmı?
İç bacaksa 80 tam. Sitede gösterildiği şekilde ölçtüm

@Adrenalin26 iç bacak düştükçe bir üst kadroya geçmesi için daha uzun boy gerekiyor. bir de canyon'un S i diğer çoğu markaların M si ayarında. Ben de 175cm boy 81cm iç bacakla S aldım.

• Beğen
Tepkiler: sleepy112
@rodya o zaman Mart ayını bekliyecem anlaşılan.... Alacağım modelin S boyu Martda giriyor stoğa. İnşallah dolar fırlamaz o zamana kadar

@Adrenalin26 endurance CF ise outlette 2018 model S var ama çizikli

@rodya
Baktım ona fakat hem renk den dolayı hemde defolu ürün almak istemem. O yüzden bekliyecem..

@Adrenalin26

Stok tarihi tahmini yazılan bir tarihtir. Stok tarihinden en az 2-3 hafta önce ürünün stoklara girip girmediğini kontrol etmelisiniz. İlgili tarihi beklerseniz, stoklar siz satın almadan önce tükenmiş olabilir.

@Adrenalin26 küçük bir tavsiye. Sipariş sayfasında birde yedek kadro kulağı alın. Ne olur ne olmaz evde köşede bir yerde dursun.

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
@Adrenalin26

Çizik ciddi bir defo değildir. Zaten geldiği zaman çizilecek. :) Hiç olmazsa çizilmiş alın üzülmezsiniz. :)

@Adrenalin26

Şimdiden satın alabilirsiniz. Parayı sevk ederken çekiyorlar. Hiç olmazsa sipariş vermiş olursunuz

@rodya

Sanırım aşağıdaki üründen bahsettiniz. Aynakol üzerinde bir çizik var. Bu fiyata ben olsam kaçırmazdım gerçekten. @Adrenalin26 kadro boyunuz uygun ise bu bisikleti alın derim.
ENDURACE CF 7.0 2018

SIZE S COLOUR METEOR GREY - CYAN

ITEM NO. 50000479 BATCH NUMBER 1031767
US$1,259
(link)

Ben şu an kullandığım bisikleti Outlet bölümünden satın aldım. 1300$ indirimdeydi. Aldığım bisiklet kusursuz olarak geldi. Fiyatı baz aldığınız zaman, outlet'de yer alan bisikletlerin ufak tefek kusurlarını unutuyorsunuz.

140087 dosyayı görüntüle

@Erdal Yılmaz Bu bisikleti renginden dolayı tercih etmedim, çünkü bir 6-7 aya kadar elime çok güzel bir kırmızı renk ğırlıklı yüksek profil bir jant seti geçicecek inşallah, onmlarla uyumlu olsun isterim. Biraz gözede hitap etmeli bisiklet, yoksa 100 dolar i çin içime sinmeyecek bir bisiklet almak şstemem.

@clubber

@Adrenalin26 Şimdiden sipariş verirseniz daha erken tarihte de sevkiyat gerçekleşebilir. Benim XS kadro (boy 169, bacak 77) bisikletim için 18-23 aralık diyorlardı, yine de sipariş ettim. Tarih 25 Kasım. Siparişi geçtikten 4 gün sonra stoğa girdi ve gönderdiler.

Tek dezavantajı siparişi iptal etmek isterseniz dil sorunu yaşayabilecek olmanız. Sitede iptal butonu yok. Chat ya da e-posta üzerinden adamlarla yazışmanız gerekir. Yine de, bu tip basit bir işlem için google translate iş görür kanısındayım.

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
@Erdal Yılmaz Merhaba efendim.Hangi site üzerinden alabiliriz yardımcı olur musunuz Bende Cannondale supersix 3 veya specıalized roubix düşünüyorum sizce sizin aldığınız site de fiyatları ne olur acaba?

@Hikmetbyz

Merhaba, bu konu sadece Canyon marka bisikletler için açılmış bir konu. Kargo yolu ile 1500 euro altındaki Canyon marka bisikletleri aşağıdaki adresten satın alabilirsiniz.

(link)

Bike24.com Cannondale satıyor diye biliyorum.

Teşekkür ederim bilgilendirme için

@ekranci
O yazışmalar sıkıntı olacağı için stoğa girmesini bekliyecem. Zaten hergün aklıma geldikçe siteye girip kontrol ediyorum, stokta olur olmaz alıcam.. Bu arada Trek , Specialized, Merida Silex 2018 Modellerini bekliyorum, Özellikle Silex istediğim model Makul bir fiyata getirtebilirsem, belki alabilirim.. Ama önceliğim Canyon tabiyki..

@Adrenalin26 Türkiyeden Scoot al geç derim.Uğraşma o kadar bekleme bence.Hem sıkıntı olduğunda aldığın yer ile irtibata geçer sıkıntılarını
giderirsin.

@mühendis Kadro kırığı, çatlağı dışındaki tüm sıkıntılar , bir şekilde çözülür, kaldıki hiç kadrodan sıkıntı çeken görmedim canyonda.... Martı Bekliyecem bakalım 12 bin gibi bir bütce var, bir şekilde birşey alıcam.. Şimdilik ön planda canyon var..

Geri