Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Canyon bisikletleri

The UGUR

1317-P.8
Tepki
2.017
İsim
Uğur
Başlangıç
2013—14
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Arkadaşlar merhaba :) Canyon bisikletilerine dikkat ettim de fiyatları uygun gayet ancak sanıyorum ki sadece Almanya'da satılıyorlar.Kargoyla getirsem bana ne kadara patlar ortalama 1000 Euroluk bir Canyon.Maksimum bir para limiti var mıdır? Ya da gümrük vergisi? Sitesinde sadece kargolama ücreti yazıyor.

Scudo
Kargo 200 euro. Vergisi de 200 euro. 1000 Euroluk bisiklet oluyor 1400 Euro. Maksimum da 1500 Euro'luk bisiklet alabilirsin. Yani 200 Euro kargoyu hesaba katarsan 1300 Euro'luk bisiklet seçimi yapabilirsin oradan.

Maksimum 1300 Euro olmalı yani alacağım bisiklet öyle mi? Ve ne kadar sürede geliyor.Anladığım kadarıyla siz almışssınız

Ben Almanya'ya giden bir arkadaş sayesinde aldım. Geri satıldı tabii.

Ne kadar geleceği süresinde ise. Tahminim 1 hafta geçmeden gelmesi lazım. 200 Euro veriyoruz hızlı bir kargodur herhalde :)

O kadarını bilemeyeceğim. İnternetten sipariş veren arkadaşlar gelirse cevaplar sorunuzu.

Evet Maksimum 1300 Euro harcama yapabilirsiniz. Toplam da 1500 Euro'yu geçmemesi lazım alışverişinizin.

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
Anladım :) Bilgi için teşekkürler :)

1500 euroluk sınara ve %18 lik vergi alımına kargo dahil degil ...

Kargo Dahil değilse 1499 Euro'ya kadar çıkar alışveriş sınırın. Ben dahil biliyordum.

Ben halen dahil olduğunu düşünüyorum orası ayrı. Bisikleti alınca altta toplam masraf çıkıyor. Orada 1090 euroluk bisikleti aldığınızda 1304 Euro(Vergisiz) oluyor toplam fiyat.

İyice bir araştırın derim.

Şu bisikleti aldığını varsayalım: (link)
1091€ fiyatı var buna %18 vergiyi ekliyoruz (196€) üstüne bir de kargo fiyatını ekliyoruz (200€) toplamda 1487 € yani 4200 liraya patlıyor.

Nasıl yani arkadaşlar? 1500 Euro artı gümrük değil mi? Gümrük dahil mi max 1500 euro olmalı? :eek:

Sanırım daha iyi olur :p detaylı detaylı bakıyorum.Kim bilir belki bir Canyon alırım ani bir kararla :D herkese teşekkür ediyorum :D

Fiyatı 75 euro ile 1.500 euro arasında olan ürünler için tek ve sabit oranda gümrük vergisi ödenir. Bu vergi oranı Avrupa Birliği'ne üye ülkelerden gelen ürünler için %18, diğer ülkelerden gelenler için ise %20'dir. Burada vergilendirme oranına kargo ücreti dahil değildir. Örneğin Amerika'dan aldığınız 1.000 euroluk bir ürünü getirmek için 400 euro kargo ödediğinizi düşünelim. Bu durumda %20'lik vergiyi sadece 1000 euro için ödersiniz.

• Beğen
Forumda çok getiren var.Hatta konularında da bahsettiler gümrük masraflarını.Onları inceleyebilirsiniz.

• Beğen
Bisikletin fiyatı 1500 euro'yu geçmediği sürece %18 vergi ödeyerek yani yaklaşık 300 euro vergi,200 euro nakliye olmak üzere 2000 euro'ya bisikleti alırsınız. Fakat 1500 euro'yu geçtiği anda başka gümrük prosedürleri uygulanıyor ve vergilendirme inanılmaz artıyor bende canyon alıcaktım bisikletim 2500 euroydu bütün hayallerim vergilendirmeyi görünce yıkılmıştı :(

Arkadaşlar yeni konu açmamak için buraya yazıyorum.Canyon bisikletlerinde bir model dikkatimi çekti ve dolar kurunda şu anda hayalini kurduğum Caad10 ile aynı fiyatta ancak kafama takılan şu.1500Euro sınır var diyoruz ve bu bisikletin fiyatı 1427 euro.Kargo 199 euro paketleme koruma vs 15 euro.Toplamda 1600 Euroyu geçiyor yani.Bu bisiklet bana ne kadara patlıyor bu durumda? Gümrüğe takılıyor mu?

@UptownRyder

Gumruge girer ve 1427 Euro'nun %18'i + Turkiye'ye girdikten sonra PTT getiriyor ise 4-5 TL kadar da hizmet bedeliyle teslim alirsiniz.

1427 + 199 + 15 + 257 (gumruk) toplam 1898 Euro. Bir de banka kredi kartindan odemelerde kur cevirirken oradan fark alir %1-2. 1900-1920 Euro gibi birsey olur.

• Beğen
Çok teşekkür ederim böylesine detayli bilgi için.Pek de ucuza gelmiyormuş :D tekrar tekrar çok teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: 9magiko
Pek ucuza gelmis olmuyo belki ama ust seviye bi marka ve uzerindeki kompenantlari ust seviye karbon bir bisikleti burdan almaya kalksaniz zaten vereceginiz para 2000euro civarlarinda olucak ve uzerinde 105 set olucaktir endurance modeli olmayacaktir vs vs. Canyondan alacaginiz bisikletin ayni ozelliklisini burdan 2500euroya falan alabilirsiniz muhtemelen bunu da goz onunde bulundurmak gerekir diye dusunuyorum @UptownRyder

• Beğen
2771 TL. bisikletin bedeli(1000 Euro)
40 TL. karton ambalaj bedeli
552 kargo bedeli(199 Euro)
499 TL. %18 vergi
Toplam 3862 TL.

Geri