Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Canyon Kullanıcıları Kulübü

@bulentbuy Aluminyum kalitesi nasıl? Bağlantı noktalarındaki kaynak işçiliği?

@Ozan Yiğit Tabaş (link) buna bak derim. Bütçeni bilmiyorum ama Karbon istemezsen Ultimate AL'ler iyi.

Scudo
@Doğan_Öztürk Teşekkür ederim. :huhuu:
Alet Fabrikaya geldi ondan arka taraf öyle :) Asıl aksiyon 1 Temmuz sabahı olacak. Dönüş uçağına aldırma, gümrük işlemleri. Sanırım bavulu burada bırakıp sadece bisiklet ile döneceğim :D

Doğan Bey, inşallah instagramda Canyonbikee'ye tag yapacağım güzel bir fotoğrafını :) Endurace AL 7.0'a çok bakmama rağmen göremedim.

• Beğen
Tepkiler: Doğan_Öztürk
Güzel günlerde kullanın @Groims

konuya her yazıldığında açıp merakla ve keyifle okuyorum.
bende fırsatını bulduğum an Roadlite 6.0 a kavuşacağım anı bekliyorum.

@fblisaru @bulentbuy @Mehmet Vidinli Teşekkür ederim. Nice güzel Canyonları beraber sürmek dileğiyle

Canyon'ların hepsi birbirinden güzel. CF mi AL mi seçene kadar akla karayı seçtim. Euro düşükken almayı bekledim ayrı bir dert. Ürünü otele değil fabrikaya istedim ayrı bir dert (Az kalsın fabrika envanterine alıyorlarmış :) )...
Çekilecek 2 adımım kaldı. 1 Temmuz'da ki Gümrük işlemleri ve Vardığımda bakımı nerede yapacağım stresi.

Siz deneyimli kişilere, Evde kurulumu yaptıktan sonra, zincir yağlaması ya da vites ayarı ya da lastik şişirme gibi küçük işlemler için bir yere götürdünüz mü?

@Groims Kadrolar herşeyi hazır geliyor, hatta mekanikerler üzerine binip test edebiliyor, lastik üzerindeki tozdan belli oluyor sürüldüğü... lastiklerde şişik ama 120psi olmayabilir yinede kısa git gel yaparak sürülebilir durumda yolluyorlar, nadirde olsa vites ayarı kusursuz olmayabiliyor, kısaca kur kullan modunda geliyor...

• Beğen
Tepkiler: Groims
@alpyese Anadolu yakasında Suadiye - Kartal arasında ikamet ediyorum. Buralarda, bir sorun olursa götürebileceğim iyi bisikletçiler var mı?

Ya da Fenerbahçe taraflarına doğru kümelenmiş bisikletçilerden hangisinin teknik yeterliliği yüksektir acaba, önerirseniz sevinirim.

@Groims

En acemi halimle kurulumu kendim sorunsuz yaptım. Belki ilk birkaç yüz km'den sonra göstermek iyi olabilir. Gerçi kendi adıma yolda kalana kadar internetten okuyup seyrederek her şeyini kendim yapmak niyetindeyim.

• Beğen
Herkes isim verebilir ama ben bisikletçilere gitmediğim için bilemiyorum kim ne iş yapar... kaldı ki altınızda canyon ile dükkana gittiğinizde çoğu tamirciyi antipatik bir ilgilenme şekline sevk ediyor :)
ultra zorunlu haller dışında (zincir, ruble, aynakol yenileme) bisikletçilere giden sayısı azdır, alet takımı olan kendi yapıyor zaten.
Bisikletçiye gidipte para verip adamların çemkirmesini izleyen sayısı azdır, özellikle yol bisikletçisi :)

Ayaklı ve el pompası, bolca iç lastik, lastik sökücü levye, alyan takımı bunlar en temel olmazsa olmazlar, onun haricinde vites ayarı yıldız tornavidaya ve youtube a bakar, olmazsa forum var olmazsa kullanıcı konuları var :)

@Groims ben kutuyu Delta'ya götürdüm, sağolsunlar ilgilendiler. Tabi acemiliğimi de göz önünde bulundurmanı isterim. Bakım için de aynı adrese gideceğim.

• Beğen
@bulentbuy @İbrahim A. @fblisaru @alpyese
Teşekkür ederim. TR'ye varmadan hazırlıklarımı yaptım, pedal vs Chain L'de aldım. açtıktan sonra bir zincir yağlaması yapsam olur mu? Üstündeki yağ ne kadar gider bilemediğimden.

Bu arada kutuyu gördükten sonra iyice anladım. Canyon ayrı bir sevda. Bence "Zoru Başarırım ama İmkansız Zaman Alır" diyenlerin markası.

• Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
Canyon pişmanlıktır, paramla rezil oldum, canyon'un var dediler kız vermediler, canyon için esniyor diyorlar, herkes alıyor ne var bu canyon'da böyle!

2 Temmuz'da yaz indirimleri başlıyormuş. Bilginize

upload_2016-6-28_13-11-45.png

Whether it’s the roads, the trails or the city streets, we love riding and want to celebrate it with you. So, we’re offering 23 days of unbeatable 24-hour-only deals on parts, accessories, and apparel, plus 7-day deals on a complete range of our award-winning bikes.

Get geared up and ready to ride!

• Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
Geri