Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Canyon Kullanıcıları Kulübü

arkaşlar canyon outlet bölümüne bakabilir misiniz? Pure Cycling Endurace CF 9.0 2014 yazan bisikletlerde neyi kastediyor?büyük canyon yazması gereken yerlerde sadece endurace yazıyor? sizce bu bisikletler alınır mı?

Scudo

Dosyalar

• image.png
    image.png
    43 KB · Okunma: 48
2014 modellerle pek fark var mı 2016 modeller arasında?sanki yok gibi gördüm ben. bi de gelecek bisiklette canyon büyük yazısı yerine endurace mi yazacak? 2014 modellerde aynen bu şekilde mi yazıyordu kadroda? bi de almaya değer mi sizce?

@sener35

2014 model kadro tasarımında yazılar bu şekilde belirlenmiş, fotoğraflarda ne görüyorsanız o şekilde gelecek. Ayrıca en çok satılan bedenlerin 2014 fiyatları ile, 2016 fiyatları arasında ciddi bir fark yok. (200-400 euro arası fark, yeni model için bence az bir miktar.) Hal böyleyken neden 2014 modellere baktığınızı anlayamadım.

2 ve 3XL alacaksanız tabi o ayrı. O bedendeki bisikletlerin fiyatı çok daha düşük.

@Erdal YILMAZ
1969 dolar ile 1219 arasında bence ciddi bi fark var.ama yazı olayı hoşuma gitmedi. bi de 2014 modellerin başında pure cycling varsa endurace yoksa canyon yazıyor.tuhaf geldi açıkçası.
ama bisikletler sıfır kullanılmamışsa alınabilir gibi geliyor.yanıldığım bi yer varsa düzeltirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Groims
@sener35

Düşündüğünüz modelleri ve özellikleri bilmediğim için, ben de kendime göre yorumda bulunuyorum. Outlet ürünleri kullanılmıyor ancak herhangi bir yerinde defosu veya kusuru olabilen ürünler, kusuru olanların da aynı şekilde fotoğrafları eklenerek satışa sunuluyor.

Bence düşündüğünüz modelleri yazarsanız, daha net cevaplar verilebilir. Sonuçta 2 yıl daha eski bir bisiklet almaktansa, biraz daha bekleyip indirimli 2016 model almak daha mantıklı. Temmuz ayı içerisinde indirimler oluyor, acele etmeyin derim. Geçen yıl bahsettiğim indirimden ben faydalanmıştım.

sorması ayıp canyon'un bir specialized bir giant bir merida , fuji , cannondale , scott'tan ne farkı var kalite olarak . Bu markalarında üst segment bisikletleri var

Sizlerin durumunuz obsessiflik olmuş.Boşu boşuna kargo , yolculuk masrafı , çile. Paranız çok galiba

Yaklaşık benzer fikirdeyim. Bisikletlerini genel olarak beğenmeme rağmen sanki batan geminin malı gibi muamele yapılıyor. 2-3 sene öncesine kadar diğer markalara göre fiyat avantajı vardı, ancak son yıllarda bana göre fiyat avantajı kalmadı, kaldı ki diğer marka bisikletler sene sonu vs. zamanlarda indirimden daha kelepire alınabiliyor.

Aynen ben de söylüyorum ama dinlemiyorlar, bir canyon'dur tutturmuş gidiyorlar ben de anlamış değilim. Oysa ki ülkemizin bazı güzide bisiklet mağazaları varken, ne gerek var kargo bilmem ne çile çekmeye değil mi!

Kadrosuna 7-8 bin tl verip, jantını mavic aksium bile değil, r501 almak varken, gurup setini 105 5800 değil, tiagra almak varken, aynakol markası başka arka aktarıcısı başka melez bisikletler varken, ne gerek var daha az ödeyip canyon almaya, diyorum ama dinletemiyorum!

Kıyaslamayı doğru yapmak lazım, Canyon almayanların hepsi bahsettiğiniz bisiklet mağazalarından bahsettiğiniz bisikletleri almıyor. Benim anlatmaya çalıştığım Türkiye sınırlarını aştıktan sonra Canyon'a alternatif çok sayıda bisiklet bulunabiliyor. Gidip Almanya'ya bisiklet alıp geliyorsunuz fakat fiyatları Türkiye ile kıyaslıyorsunuz, ben de diyorum ki madem Almanya ya kadar gidiliyor orada diğer bisikletler de bir alternatif olsun. Ama hala tiagralı bisiklet tavsiye ettiğimiz zannediliyor..

Neden mi CANYON;
Kalitesinden, sağlamlığından, kadro hafifliğinden ve kalitesinden, verdiği kullanım rahatlığından, yol tutuşundan, üzerindeki full companentlerinden, aero dinamiğinden ve birazda kıskanılmasından dolayı benim vazgeçilmezim:hhhhhh:...Kendisiyle toprağa da girdim mıcırlı ve bozuk yolada ama o hiç ses etmedi ve tek bir arıza bile çıkarmadı...Üstelik emsallerine göre neredeyse yarı fiyatına olmasına rağmen:kptmya:...Varsın çirkin olsun kimilerine göre o benim gözümde dünyanın en yakışıklısı :harika:....O zaman ne diyoruz Canyon Candır Gerisi Heyecan :D:D

@Çakırgöz kısmen haklısınız.

Yurtdışına çıkınca fiyat olarak alternatif çok ama aynı zamanda garantisi devam etsin diyorsanız seçenekler azalıyor. Bir de garantiyle uğraşmaktan haz almam güvenli olsun derseniz seçenekler yine azalıyor.

5:50 den itibaren diyor ki: Karbon hep el işi . Bir sürü parça laboratuvar titizliğinde ve ortamında el ile üretiliyor. İnsan işi olduğu için bazen kadrolar hatalı üretilip farkedilemeyebiliniyor. Sadece canyon fabrikadan çıkan her carbonu x ray ile scan ediliyormuş.

Fiyat olarak uygunlar ayrıca sadece sezon sonunda değil sene boyunca cazip kampanyalar yapıyorlar, takip eden çok karlı alışveriş yapabiliyor. Bir ay kadar önce Ultimate cf 7 yi 1180 dolardan sattılar... Sırayla hem mtb hem yol bir sürü modelde %10-20 arası indirim yaptılar.. şimdi temmuzda yine yapacaklarmış..

• Beğen
Tepkiler: Groims
Canyon kötü bisiklettir, pahalıdır vs. alınmaz şeklinde bir fikir beyan etmedim. Şu an bisiklet alacak olsam ciddi alternatiflerimden biri canyon olur ( Almanya'da fabrikadan Canyon alımışlığımız var.). Ancak canyonun yanında ciddi alternatiflerim olur. Söylemeye çalıştığım bu. Ne anti canyoncu ne forza canyoncuyum.

Trollük yapmak gibi derdim yok, kişi kendi gibi sanarmış herkesi.

@Erdal YILMAZ Bey sizi dinlemedik böyle olduk. Gidip 3.500 TL'ye Defy 3 2014 Tiagra modeli alacaktım... Ne bu eziyet ya...

@Çakırgöz anlamadığım siz neden üzerinize aldınız şöyle bir baştan aldımda troll kelimesi başka birine gitmiş size değil bence...

Dediklerinizde haklısınız, ben kargo ile buradan aldım ama Yurtdışına çıkanlar için söylüyorum, alternatif çok olmasına karşın yurtdışından alınan kadronun garantisi yine yurtdışı buradaki distribütöre para bayılmadan size yardımcı olmazlar, yani destek anlamında ha trek ha cannondale ha canyon almışsın fark yok, uygun yakın fiyata bulunuyor ama işte insan gönlünün kaydığına gidiyor ve +1 canyon la direk fabrika ile iletişime giriyorsun...

@Çakırgöz

Bunlar World Tour' da yarışan kadroların Ultegra donanımlı olanlari,

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Bu da benim Canyon : (link)

Almanya' ya bisiklet almaya giden adamın, araştırma yapmayacağını mı düşündünüz.

TR fiyatlarına da siz bakarsınız.

Geri