Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Canyon Kullanıcıları Kulübü

o ürünlere baktımda, defolu ürün hep, yada 2 el gibi.. biyerleri çatlak çizik kadro çatlağı dolu...

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Scudo
Aşağısında açıklama var. "New bike in pristine condition" diyorsa kullanılmamış oluyor. Çizik varsa ekstra indirim yapıp çizikleri de gösteriyorlar. Genelde iade edilmiş olanlar onlar.

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
@rodya Güzel bir uygulama aslında , şahsen 300 lira fazla olsun temiz olsun Fikrinde olan birisiyim... Kıracaksam ben kırayım:)

@Adrenalin26 Zevkler ve renkler tartışılmaz, işinize karışmakta istemem ama madem 1500 dolara kadar çıkabiliyorsunuz Endurace AL disc almak yerine (1460$) daha ucuz ve hafif olan Endurace CF 7 alsanız? (1360$) İkisinde de 105 set var ama aralarında 1kg fark var. Sonuçta yol bisikletlerinde disk li model Türkiye yolları ve havaları için bana göre gereksiz geliyor. Benim görüşüm bu yönde olurdu tabi en nihayetinde içinize hangi model sinerse, rüyalarınızı hangi model süslüyorsa onu alın derim.

• Beğen
@ilberto HD fren İstanbul trafiginde kolaylik sağlıyor. Bir de 28mm ye gore jantlar var aerodinamigi bozmayan, onlar sadece disk frene uygun. Yine bizim yollarda bayagi konfor arttirir.

• Beğen
Zaten Disk değil normal bir endurance bisiklet alsam bile tekerleği 28 mm çevirmeyi düşünüyorum, endurance al Disk modeli beni bu zahmet ve masraftan kurtarıyor üstüne birde Disk firen

• Beğen
Tepkiler: rodya
@rodya Yukarıda sizde aynı tavsiyeyi vermişsiniz fark etmemişim. Kullanıcı tercihine göre hangisi uygun olacaksa tabi ki tercih o yönde olacaktır. Bisikleti kullanır iken kimse eziyet çeksin istemez. :)

• Beğen
Tepkiler: rodya
(link)
d9a3d81091863a9ee8f58985d3766.jpg
Bu bisiklet Güzel bir Karbon Gidon ile Gravele Dönüştürülebilirmi? Gurup seti Performanslı bir sürüş için uygunmudur acaba? ( Dişli oranından anlamadığım için soruyorum)

• Beğen
Tepkiler: Kadir KARADEMİR
@Adrenalin26

Bisiklet güzel ama siz yol bisikleti bakmıyor muydunuz? Yol bisikletine çevirmek için kolları değiştirmek pahalı olabilir.

@Sıradan Çinko Pil
Evet yol bisikleti bakıyorum , fakat Gravel Tarzı bir bisiklette tüm ihtiyaçları görüyor.. Diğer markaların Gravel modellerine bakıyorum, Donanımı, kadrosu iyi bir model 12.000 den aşşağı yok... Bu bisiklet 7,500 -8000 e gelicek , üstelik full karbon, 1-2 bin tl lık bir gidon ile Toplayabilirsem, çok iyibir gravel olur, yok daha fazla şey gerekiyorsa, tabiyki sadece yol bisikleti alıcam.. 9-10 bin tl ye türkiyede başka bir markadan böyle bir kadroya sahip bisiklet almak imkansız..

@Adrenalin26 (link) buraya bakın ve beğendiğiniz bisikleti yurtdışından kargosunu vergisini ödeyerek getirtin. 10.000 -12000 liralara gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Şu 1500€sınırı olmasa, alacağım çok güzel modeller var ama işte vergi işleriyle fazla uğraşmak istemediğim için bu modellere takılıyorum....
Gerçi canyon un bu modelleri , Türkiye deki 10-12 bin tl lik bisikletlere eşdeğer...
Mesela Lapierre nin 2018 model bir bisikleti, fiyatı 2900€ yeni ultegra setli(R800 sanırım) 8.4 kilo.. Pedalsız birde, ne koydun dayı o bisikletin içine

• Beğen
Tepkiler: Doğanay07
yalnız o giantlar ne fıyatlarda oyle rutland cyclıng de ama gdıp almak gerekıyor sanırım.ıbretlık fıyatlar yalnız.(link)

@bayırniyazi

Fiyati KDV dahil gösterdiğinden, kargo (199 sterlin) dahil (ve KDV/VAT hariç) 1349.48 sterline geliyor. Gönderi ücretini düşünce KDV matrahı 1150.48 sterlin olarak çıkıyor, o da 1295 euro. 1500 euroyu geçmiyor yani. Üzerinden %18 kdv ödeyeceksiniz, yaklaşık 1060 TL.

Bu bisikletin size geliş fiyatı kredi kartından 1295 euro + gümrükte kdv olarak 1060 tl olmuş oluyor. Toplam 7000 TL.

Gerçekten sipariş verecekseniz, mesaj gönderip frenleri Avrupa standardında bağlamalarını söylemeyi unutmayın, yoksa sol gidonda arka fren gelebilir.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Merhaba,

31 Mart - 7 Nisan 2018 tarihleri arasında Almanya - Berlin'de olacağım.

Hazır gitmişken hem orada bulunduğum süre içinde kullanmak, hem de yol bisikletimin yanında cross ihtiyacımı karşılamak amacıyla Canyon Pathlite AL SL 8.0 bisiklet almayı düşünüyorum. Mavisi için uygunluk tarihi şimdi sipariş edilirse 19-24 Şubat arasını gösteriyor. Fiyat da yaklaşık 1600 Euro civarı.

O tarihlerde ben orada olmayacağım için, verdiğim adreste başkasının teslim almasında sorun yaşanır mı? Bu konuda deneyimi olan var mı?

@Punctum CANYON chatte konuşubn bi form veriyorlar. o formu dolduruyorsunuz imza falan atıyorsunuz. söylediğiniz kişiye teslim ediyorlar.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@srdrmrs Teşekkürler.

Form ıslak imzalı mı? Tarayıp mı yolluyoruz? Yöntem nedir?

@Punctum

Shipping adres olarak o kişinin bilgilerini verip, fatura adresi olarak kendi bilgilerinizi verebilirsiniz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri