Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Canyon Kullanıcıları Kulübü

@G0kay Teşekkürler Gökay bey.

Zaten takıldığım mesele de o. Almanlar kuralcıdır, teslim edilen kişi ile fatura kesilen kişinin farklı olması sorun yaratmıyor mu?

Neyse, ben bisiklet siparişinden önce Canyon iletişime sorayım. İlginiz için tekrar teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@Punctum

Hayır sorun yaratmaz. Zaten sipariş sayfasında ilerlediğinizde Shipping adress ve Invoice adress göreceksiniz. Oralara farklı adresler ve isimler yazılabiliyor. Tabi içiniz rahat olsun Canyon ile online chatten veya facebook’dan yazışabilirsiniz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
@Punctum

Bisikleti getirecek olan pasaport sahibi kim ise, fatura o kişinin adına olmak zorunda. Bisikletin ilk teslim edileceği kişi ve adres, istediğiniz herhangi bir kişi veya adres olabilir, bunda bir sakınca yok.

Daha önceki mesajlarda bahsi geçmiş, vergi iadelerinin Global Blue aracılığı ile yapılmaya başlandığı. Yani eskisi gibi %19 verginin tamamını alamayacağız anlamına geliyor sanırım bu. Ayrıca Yunanistan vs. gibi ülkelere gönderim yaptığımızda EU dışına çıktığımızda da vergi iadesi alamıyormuşuz.

Deneyimi olan arkadaşlar teyit ederse sevinirim.

• Beğen
@hakan hoca
İnşallah doğru değildir bu, tamda Almanya’ya gitmeye niyetlenmişken

Aslında tam emin olamadım. Mağazadan alışveriş yapıldığında global blue ile çalışıldığından bahsedilmiş, online alışveriş yapıldığında gümrükçe onaylı faturanın adrese gönderilmesi gerektiği yazmış. Online ile mağazadan alışverişte farklı prosedür işliyor gibi algıladım ama o da aklıma çok yatmadı.

(link)

@hakan hoca "online ile mağazadan alışverişte farklı prosedür işliyor gibi algıladım ama o da aklıma çok yatmadı."

Vergi iadesi prosedürü Canyon için çok zahmetli olduğu için, Global Blue'ye yaptırıyorlar, fakat kargo sıparışlarında Global Blue'nun Tax Free olayı olmuyor bildiğim kadarıyla. Ondan iki farklı prosedür işleniyor diye düşünüyorum...

@rodya Gözünüz aydın, darısı başıma :)

• Beğen
Tepkiler: rodya
@Erdal Yılmaz çok teşekkür ederim. açıkçası seçmek zor olmadı, tam da istediğim gibi bir kadro yapmış canyon. basit ve gösterişsiz. tam bir alman tasarımı.

Merhaba Canyon kardeşliği. Bursa'da satılık (link) gördüm ve beğendim, almayı düşünüyorum.
Ancak sahibinin açıklamada anlattığı 2015 model Ultimate AL F8 şeklinde bir model ben bulamadım.
Nasıl bir bisiklettir, bu fiyat mantıklı mıdır? Değerli tecrübelerinizi acilen alabilirsem çok memnun olacağım. Şimdiden teşekkürler.

• Beğen
@Özcan.
Gidon büyük ihtimal karbon sanırım,Gurup set nedir yazmamış ama yüksek ihtimal 105 dir, estetik olarak güzel duruyor ama ustalara sormak lazım. Yeni modellerde buna benzeri yok.

@Özcan. Güzel bir bisiklet Grupseti 2*10 olsa bile gayet hafif (2100-2200civarı tahminim belki daha az). Jantlar fabrika halinden farklı sanırım ama düşük bütçede sıkça önerilen bir jant. Kadrosu Alüminyum ama o yüzden max 5000e alınır ki bence 5000bile çok Alü bir bisiklet için ikinci elde. Bu bisikleti alacağıma 105 karbon bulmaya çalışırdım yerinizde olsam.

Geri