Crash Replacement adı altında bir servis var ve parçaları normalden daha ucuza temin ettiklerini biliyorum ancak ne kadar bir indirimdir bilmiyorum ve gönderim ücreti vergisi ile yine yüklü bit miktar tutacaktır.
@Adrenalin26 hocam geçmiş olsun. Allah şifa versin. Maalesef cahil, dikkatsiz, anlayışsız şoförler sebebiyle, ülkemizde bisiklet binmek, tam bir problem.
@NKurtuldu
Göndermiş olduğunuz linkte açıklama kısmına baktım.
Firmadan almış olduğum bisikleti haziran 2017 tarihinde almıştım. Yani henüz 1 yıl bile olmadı.
549 + kargo + gümrük vergisi ile 867,82 dolara geliyor.
Bugünkü dolar kuruyla 3.458 TL gibi bir fiyat çıkıyor.
Kadro garanti kapsamına girmezse alınabilir. Bana makul bir fiyat geldi.
Birde alüminyum kadro alabilirsem indirimli alüminyum kadro alırım diye düşünüyorum.
Verdiğiniz bilgi içinde teşekkür ederim.
@kenanyusuf
Teşekkür ederim.
Gözümün önünden ayırmıyorum bisikletimi zaten üstüne düşme basma gibi birşey olamaz, Çanakkale etkinliğini kastediyorsanız gözümün önünde oldu gidip hemen kaldırdım bisikleti ama detaylı inceleme yapmadım o anda
Alüminyum, karbon kadro karşılaştırması yapacak tecrübeye sahip değilim malesef o yüzden size şunu tercih edin diyemeyeceğim.
aslında sizin yaşadığınız (yaşayacağınız) süreç büyük bir tecrübe sayılır. Zira karbon kadronun yalnızca yere düşmesiyle çatlamış olması, canyon'un karbon kadro bisikletini alma arefesinde olan beni biraz düşündürmeye başladı.
Dilerim binde bir olan bir hatadır ve sizin kadroyu da hiç masrafsız yenisi ile değiştirip, özür dilerler.
@hamlet2006
Sağol abi
@kenanyusuf
bende yeni aldım, ve çok güzel bir takla attım, Kadroda hiçbir sorun yok, çizik bile, sadece fren kollarında ve selede çok ufak zedelenme ve arka teker akortu, bu kadarda olsun...
Canyon'un gerçekten çok güzel bisikletleri var ama kargo fiyatlandırma politikasını gözden geçirmesi gerekiyor, 219$ aldığı yetmediği gibi birde 16$ kartona istiyor.
@trek_turkey
Malesef dediğiniz gibi kargo ücreti çok pahalı
Bisikleti aldıktan sonra ekstradan suluk siparişi vericektim siteden suluk 4 dolar kargo ücreti 100 dolar
Canyon sempatizanı geldi diyenler olabilir, olsun. Arkadaşlar Canyon dediğiniz marka, bu foruma üye olan 2 arkadaşımızın kadrosunu ücretsiz değişti. Benim çatlayan karbon gidonumu, yine aynı şekilde kuruş ücrey almadan, vergisi ve kargo ücretini ödeyerek değiştirdi. İsteyenlere konu linklerini bulup verebilirim.
Buradan şuraya geleceğim. Fazla diye düşündüğünüz kargo ücretlerini bir kenara bırakın, Türkiye'de ödediğiniz vergiyi bile dahil etseniz, bir çok marka'nın sattığı bisiklet modelinden çok daha iyi donanımlara sahip bir bisiklete sahip olabiliyorsunuz. Hep söylüyorum, kadroyu binlerce lira ödeyip, R501 jantlara sahip bir bisiklet almıyorsunuz!
@Emre7055 Öncelikle geçmiş olsun, Canyon ile hemen iletişim kurup fotoğrafları mail atmayı ihmal etmeyin. Verecekleri cevabı bilmeden, havanda su dövmenin manası yok. Bahsettiğiniz aksesuarları mümkünse bisikleti satın alırken almakta fayda var. Aksi durumda bahsettiğiniz kargo ücretini yansıtıyorlar ve bu ücret bildiğim kadarıyla ülkelere göre değişmiyor.