Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Canyon Kullanıcıları Kulübü

Vallahi bosluguma geldi online chatten 2 tane siparis vermis oldum. Daha fazla alsaydim dedim sonradan. Ama tanidik da Istanbul’a dondu.

Gerci simdi de baska bir parca almam gerekiyor ama 100 dolar kargo parasi uzuyor. Birsey alacak edecek var ise paylasalim :)

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Scudo
Merhabalar. Ben Canyon Ultimate CF SL 7.0 almayı düşünüyorum. Önerir misiniz?

@muhammedbensi
Ben 2015 modelini kullanıyorum. Geometrisinden, görünüşünden cok memnunum.

(link) son kez yazıyorem. Sizce yarışlar ve turlar için bu bisikleti alsam mı? Almanyadaki akrabam getirince 9.700 TL ye denk geliyor. Bu 11 Kiloluk Mossodan bıktım.

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
İmkanın varsa durma al :)

@muhammedbensi

Almanya içerisine kargo dahil 1634 euro ödersiniz. Bisikleti getirecek olan kişi Alman vatandaşı ise vergi iadesi alamıyorsunuz. Donanımsal açıdan tercih edilebilecek güzel bir bisiklet.

Yani Alman vatandaşı olan kişi o bisikleti şahsi adına aldığında Almanyaya vergi verdiğinde Türkiyeye getirirken de mi vergi alıyorlar? Şartları var mı? Teşekkür ederim.

@trainspotting35
193917
Karbon olmayan 105 setli merida scultura bile 9.560 TL iken canyon tercih edilip alınmalı :)

Düzeltiyorum 10.500 TL'ymiş. 9800 değil.

• Hahaha
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@muhammedbensi
Canyon için 700 tl daha verebilirsen makine senin olabilir ?

• Beğen
Tepkiler: :DDD
@muhammedbensi

Sadece Almanya'dan alırken vergi ödüyor. Yolcu beraberinde 1 adet bisikleti getirebilir, Türkiye'de ayrıca vergi
ödemez.

(link)

• Beğen
En mantıklı iş Almanyaya gidip bisikleti almak.Almanyadaki vergisi ile alacaksınız tabiki.Sonra gümrükteki işleri halledip faturayı Canyona
yollayıp vergi iadesi almak ( % 19 ) .Şuan benim bacanak an itibari ile Almanyada ve Canyona gidip bisikletini alacak.Diğer ekipmanlarıda
alıp gelecek.Dediğimiz yolu izleyeceğiz.Vergi iadelerini faturaları yollayıp geri alacağız.

• Beğen
Turkiye fiyatlari ile kiyaslama yapinca almani tavsiye etmekten baska secenek kalmiyor :)

• Beğen
@scottrek
Öncellikle hayırlı olsun şimdiden kazasız belasız sürüşler dilerim. Canyon'un hangi modeli?

Teşekkür ederim.
(link)

• Beğen
Tepkiler: rodya
ufff fena

şimano yok mu :D

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
biz sram cıyız :)

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Geri