Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Canyon Kullanıcıları Kulübü

vay be uzun zaman olmuş. neredeyse 2 sene önce endurace i satmıştım. evlilik bebek derken bu gunlere geldik. Ultimate slx di2 yolda geliyor. Aranıza tekrar katılmaktan mutluluk duyar, selam ederim :D

Scudo
@sinobjk
Hayirli olsun. Muthis secim. Nasil getirdiginizi sorabilir miyim acaba? Direk kargoyla mi yoksa yurtdisi tanidik araciligiyla falan mi?

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@sinobjk

Ooo gözün aydın Sinan'cım. Hayırlı olsun. :)

@scottrek

Anladığım kadarıyla grup set ve fiyat sebebiyle bu modeli tercih ettiniz. Canyon firmasından bugüne kadar 3 farklı model bisiklet satın aldığım için az çok modeller hakkında fikrim var. Bütçenizi yukarılara çekseniz kadro Ultimate Cf Slx olabilir, ancak grup set Sram Etap'a kıyas ile düşük kalır. Sram Etap ömürlük zaten, ileride isteğe bağlı sadece kadro değişimi yapılabilir. Seçiminiz gayet güzel, güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: sinobjk
@vetohan

Direk kargoya gelicek bi model deil. Cok ciddi vergi cikar kargoyla gelirse. Tanidik getiriyor hatta bisiklet cevresinden tanidigim biri Canyon getirmek isteyen arkadasa yardimci olmaya calisiyor. Kendisine sormadan ismini paylasmak istemedim. Bole bi dusunceniz olursa kendisine sorabiliriz.

@erdlylmz

• Beğen
Tepkiler: Veto8
Merhaba,
dün endurace AL 8.0 modelini pedalıyla beraber sipariş verdim.. 27 Mayıs çıkışlı görünüyordu. Bakalım daha erken yollayacaklar mı?

Shimano PD-R8000 pedal için Shimanonun sh-mt34 ayakkabısı uyumlu mu. Kullanabilir miyim bisiklet gelmeden almak istiyorum.
SHIMANO SH-MT34

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Veto8
@BAROK

O ayakkabi Ultegra pedallarla olmaz malesef. Size lazim olan 3 vidali ayakkabilar.
Bu arada bisikletiniz hayirli olsun, gule gule kullanin. :)

kulübe hoş geldiniz :)

• Beğen
Tepkiler: :DDD
Teşekkürler.. :)

@vetohan
İlk yol bisikletim ..daha önce kilit pedal kullanmadım. ilk etapda bu yukarda bahsettiğim tarz ayakkabı ile kullanmak istiyorum buna uygun olan pedal hangisi sizden ricam yardımcı olur musunuz..Bisikletle beraber siparişini verdiğim pedal için daha sonra alayım diyorum.
Teşekkürler.

Son düzenleme:
@BAROK

O ayakkabi ile kullanabileceginiz cok cesitli pedallar var.
Genel olarak pedal/kilit sistemleri ikiye ayriliyor. 3 vidali sistem ve 2 vidali sistem. 3lu olan daha cok yol/performans amacli kullanilirken, 2li daha cok off road ya da gunluk kullanima hitap ediyor.
Bu sistemleri her marka farkli isimlendiriyor. Shimano icin konusacak olursak; bunlar 3 vidaya SPD-SL, 2 vidaya ise SPD diyor. Sizin Ultegra R8000 pedaliniz, 3 vida yani SPD-SL. Gosterdiginiz ayakkabi ise 2 vida, yani SPD.

Eger o ayakkabi icin pedal alacaksaniz, Shimano marka icin aramaniz gereken terim SPD pedal. Diger markalara da bakayim derseniz malesef tam evrensel ismi yok bu türün arama yapmak icin. MTB pedal, off road pedal, two bolt pedal falan diye arayabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
SPS-SL dediğiniz pedal, SPD'ye göre daha rahatsız ve kısıtlı gibi geliyor bana.

@vetohan

çok teşekkür ederim bu açıklama iyi oldu :)

@BAROK
Daha erken yollayacaklarını zannetmiyorum. Ben de 20 Mayısı bekliyorum Ultimate CF SL 7.0 için. Ama önceden haber verip Koblenzdeki fabrikaya gidip alabiliyorsunuz. Hayırlı olsun. Şimdiden iyi sürüşler dilerim. Disc frenli değil mi?

@:DDD
Tesekkür ederim sizin de hayırlı olsun. Hayır disk frenlide istediğim renk yoktu. O yuzden disk frenli almadım. Ultegra setli AL 8 modeli aldım.

Basima geldigi icin soyluyorum, umarim yedek kadro kulagi, cable guide vs almissinizdir :) sonradan getirtmek cok zor oluyor.

Hayır almadım. Yani almam gerektigini bilmiyordum. Daha vakit olduğu icin mesaj ile siparise ilave ettirebilirim. Ama kadro kulağı standart mı ? Ve diğer yazdığınız...aldığım modele uygun olup olmadığını nasıl anlıyacağım.

Almaniz gerekmiyor tabiki. Sadece olasi bir sorunda getirtmek ugrastirici oluyor. En kucuk parca icin dahi Turkiye icin 100euro kargo bedeli cikariyorlar. Kablo kilavuzum (cable guide) kirilmisti. Allahtan gelen bir arkadasima getirttim. Kadro kulagimda bir darbede catladi. Onu da Istanbul’da sansima biri yedek olarak almis satiyordu oyle buldum. Model ozellikleri kisminda bilgilerine ulasabilirsiniz.

Bu arada hayirli olsun. Gule gule kullanin.

@BAROK
Hayırlı olsun...
Verilen tarihten önce gelme ihtimali yüksek.. Bana tam 1 ay önce gelmişti.

@Adrenalin26
Tesekkür ederim.. para karttan dolar olarak mı yoksa TL olarak mı cekiliyor.

@BAROK

Alışveriş sırasındaki kur üzerinden TL karşılığı çeker.

• Beğen
Tepkiler: BAROK
Geri