Super bike terimi GCN ekibinin uydurduğu, fiyatı yüksek, komponentleri en üst kalitede olan ve jantları karbon profil jantlar olan bisikletler için kullandıkları terimdir. Aynı zamanda hyper bike diye bir terimleri de vardır, ki bir non drafting triathlon bike için kullanmışlardır. Ayrıca baya eski bir trek bisikleti de boyayıp, komponentlerini değiştirip, yeni jantlar takarak super bike'a dönüştürmüşlerdir. Yani bu terim videolarının daha fazla izlenmesi için kendilerinin bulduğu uydurma bir terimdir. Kendinizi bu izlediğiniz şeylere çok kaptırıp sağda solda bu süper bike değil yok bu hyper bike değil demeyin, buradan daha az kibar bir yol bisiklet grubunda alay konusu olursunuz, benden uyarması.
Hangi bisikleti kullandığınızı bilmiyorum, ama kullandığım bisikletleri bir önceki mesajımda yazmıştım. Biri canyon diğeri de sizin super bike olarak adlandırdığınız markanın bir modeli. Herhangi bir markanın fanboy'u fln değilim ancak kullandığım iki bisiklet arasında büyük kalite farkı olması durumunda bunu rahatlıkla fark edebilecek bilgi birikim ve deneyime sahip olduğumu düşünüyorum.