Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Canyon Kullanıcıları Kulübü

@Mert E.

Movistar'ın bisikletlerinde grupset ve jantlar Campagnolo. Campagnolo nerede üretiliyor? İtalya... Lotto Soudal'ınkiler olmasa da Movistar'ın da süper bisikletleri var :D

Scudo
Yol yarışlarında bisikletlerin İtalyan olması ile değil Flandralı olması ile övünülür.Flandrien yol bisikletleri daha bir gelenekselci daha bir karizmadır.?
1278090852499-18y76zfrccfa3-e60ab7d.jpg

@Mert E.

btwin%20triban%20540%20drops10.jpg

Decathlon Triban verelim abime.

• Hahaha
Tepkiler: frknltngl
Nasıl kullanıcı kulübü burası ya hiç bisiklet resmi yok iki üç resim atında şenlendirin buraları :komik:

Arkadaşlar Canyon siparişi bu hafta veriyorum. Karşı çıkacak var mı?

• Beğen
Tepkiler: frknltngl
@:DDD
Canyon kulübünde Canyon'a karşı çıkan var mı diye sormak? :kötü:

Sonuçta buraya sadece Canyon fanboyları gelmiyor. Bakın yukarda bir misalini seyrettik. :D Gene de saygı duymak lazım.
@hakan hoca

Hangi modeli düşünüyorsunuz?

Ultimate CF SL 7 .0

• Beğen
Tepkiler: onur caliskan
IMG-20190519-WA0005.jpeg

Canyonum süper Bike oldu. Benim Canyonuma süper Bike değil diyenin alnını karışlarım. ?

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc ve :DDD
@C.Koc

Son aldığım Canyon marka yol bisikletim. Bir Pinarello değil ama olsun, ben fazlasıyla memnunum. Maşallah'ınızı alırım. :D

198606 dosyayı görüntüle

Sırası ile satın alıp kullandığım Canyon marka yol bisikletleri. Yukarıda fotoğrafı yer alan modeli kullanmaya devam ediyorum.

Ultimate CF SLX 8.0

Aeroad CF SLX 8.0 Di2

Ultimate CF SLX 9.0 Di2

Kaç milyar dolar?

• Hahaha
Tepkiler: Erol_Bisiklet
@erdlylmz maşallah güle güle kazasız belasız kullanın çok güzel duruyor...

• Beğen
Tepkiler: :DDD
Bugün sipariş verecektim. Para vs hallettikten sonra baktım ki sitede tarih 27 temmuza ertelenmiş... Sizce düşebilir mi?
Endurace CF 7.0 alıp daha iyi bir jant seti ile de yapabilirim nasılsa 300 $ fark var. Yada başka bir bisiklet bakacağım düşmez ise tarih.
Bu fikir bana mantıklı geliyor. Başka bisiklet önerileriniz var ise max 13.500 TL'ye bekliyorum...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@:DDD

Burasi benim bisikleti aldigim yer, kasim ayinda yaptiklari indirimde 2018 model almaya gitmistim, internet sitesinde stok gozuktugu halde ellerinde yoktu diye 2019 modelini bana ayni fiyattan vermislerdi.

Butceniz 2000€ asagi yukari. Sanirim %16 vergi iadesi var yurtdisina cikarken, bu da ucak bileti parasina denk gelir. Gelip bisikleti alip donmek makul olabilir.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
@umutcelik

Hollanda'da KDV %21 diye biliyorum. Ancak tamamı iade edilmiyor olabilir.

@Murat B.
gida da %6, geri kalanda %21 dediginiz gibi ama ben de hic iade almadim o yuzden emin degilim. Arkadaslar almisti onlar %16 demisti, oradan aklimda kalmis.

Ben de çok isterdim gidip almayı fakat şuanlık öyle bir durumum yok maalesef. Fakat yurtdışına çıkacak birine aldırtabilirim.

Geri