Movistar'ın bisikletlerinde grupset ve jantlar Campagnolo. Campagnolo nerede üretiliyor? İtalya... Lotto Soudal'ınkiler olmasa da Movistar'ın da süper bisikletleri var
Yol yarışlarında bisikletlerin İtalyan olması ile değil Flandralı olması ile övünülür.Flandrien yol bisikletleri daha bir gelenekselci daha bir karizmadır.?
Bugün sipariş verecektim. Para vs hallettikten sonra baktım ki sitede tarih 27 temmuza ertelenmiş... Sizce düşebilir mi?
Endurace CF 7.0 alıp daha iyi bir jant seti ile de yapabilirim nasılsa 300 $ fark var. Yada başka bir bisiklet bakacağım düşmez ise tarih.
Bu fikir bana mantıklı geliyor. Başka bisiklet önerileriniz var ise max 13.500 TL'ye bekliyorum...
Burasi benim bisikleti aldigim yer, kasim ayinda yaptiklari indirimde 2018 model almaya gitmistim, internet sitesinde stok gozuktugu halde ellerinde yoktu diye 2019 modelini bana ayni fiyattan vermislerdi.
Butceniz 2000€ asagi yukari. Sanirim %16 vergi iadesi var yurtdisina cikarken, bu da ucak bileti parasina denk gelir. Gelip bisikleti alip donmek makul olabilir.
@Murat B.
gida da %6, geri kalanda %21 dediginiz gibi ama ben de hic iade almadim o yuzden emin degilim. Arkadaslar almisti onlar %16 demisti, oradan aklimda kalmis.