Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Canyon Kullanıcıları Kulübü

Şimdi konuşuyorum. "Invoice" adresi Türkiye olduğu için USD keseceklermiş benim kartımdan. VAT için de evrak yollayacaklarmış.

Canyon'un azab defterine ek :

Shipping adresini Türkiye girmişler yanlışlıkla, o yüzden hata yapmışlar. Bakalım neler olacak.

Scudo
@Dogannn 1 hafta içinde 10 kere durum değişti :D sonunda güzel haber geldi

hadi hayırlı olsun , ben şu an ups le uğraşıyorum , haftaya sen de başlarsın :):)

• Beğen
Tepkiler: K.Bahadır Usta
@Dogannn Waldemar dayı sihirbaz gibi, adam her şeyi çözüyor anında, ya da beni yemliyor ...

Merak eden pedal dostları için Ultimate CF 7.0 SL Toplam: 1781 USD ( 284 USD VAT dahil ).

!!! Keşke ülkem içinde kalsaydı ülkemde kazandığım param , çabaladım ama olmadı ne yapalım.!!!

Siparişi yakın zamanda gelecek Ultimate/Endurance L veya XL kadro sipariş eden varsa benim bisiklet gelmeden denemek iserim :)

Bugun mail ile ultimate cf sl 9.0 ve ultimate cf sl 9.0 team siparişi verdim. Koblenz' den gelip alacağım dedim.
Bisikletin biri Aralık 2015 diğeri Mart 2016' da hazır olacak görünüyor.
Ancak arkadaş, bazı problemler yaşadıklarını Ocak 2016'dan önce Koblenz'den teslim yapamıyoruz, siparişi sonra verebilir misiniz gibi değişik bir cevap verdi.:)

Adamlara nazar değidi galiba.

@leCandas benim ultimate 2-3 güne gelir ama small :) istersen dene yine de az çok fikir verir dersen

@Dogannn zondalar da bisikletle birlikte gümrükte şuan , o da 2-3 güne gelir diye düşünüyorum

bir piyango çıksın birde bu çıksın hepinize tek tek alacağım :) ileriye dönük çıktığında almayı düşünen varmı baya güzel sonny iş birliği ile yapmışlar

http://www.dcrainmaker.com/images/2015/08/IMG_7431.jpg

@itsaboutyou Fatura adresini TR yapıp, EU içerisine kargolatarak VAT refund' dan yararlanacak mısınız hocam?

@leCandas Hocam ben de S sipariş verdim, gidon boğzını 100mm yapmalarını rica ettim. Istanbul'daysanız sizinkini incelemek isterim.

@itsaboutyou Anladım hocam, hayırlısı olsun, güle güle kullanın.

Ben de 2 ay kadar önce ilgilenmeye başladım, bugüne kadar erteledim. Adamların da sıkıntılı zamanlarına denk geldim.
Zaten Ocak 2016 ve sonrasında teslim almak istiyorum diye cevap yazdım. Bakalım ne diyecekler.

Bi vw araba alanlar bir biz, sıra bekleme timi. :D

@İlker_Yılmaz Ilker eyvallah sagolasin. Maalesef benim eve degil Alaman ellerine gidecek. Ama orda da sahlanir o kara duldul. Kulakciklar da tamamdir.

• Beğen
Tepkiler: İlker_Yılmaz
@skywagon kutuya senden başka kimse dokunmasın o zaman :koptum: insanın gözlerinin içi bile gülüyor ve mutlaka videoya çek kutuyu açarken ben öyle yaptım şimdi baktıkça o gün aklıma gelip yüzümde gülümseme oluşuyor :hrkbuya: ...Kulakçık için de tekrardan çok teşekkürler :hhhhhh:

@itsaboutyou anladım gelince bi bakalım :) bisikletle gelen cantları napcan satıcan dimi?
@NKurtuldu hayırlısı olsun :) bak biz aylardır kimlerle uğraşıyoruz anla :D
@Yağız Gökmen oo hocam ben onu ilk gördüğüm anda çok beğendim bak takipteyim seni çıkarsa istiyorum yazdım aklıma :D

• Beğen
Tepkiler: Yağız Gökmen
Geri