Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Canyon Kullanıcıları Kulübü

@Recep-Şahin öncelikle rahatsızlığınızıda haklısınız.
dediğiniz gibi ben de her konuya girdiğimde mesaj kalabalıklığı olduğunu görüyorum. görüyoruz. ama şöyle bir durum da var.
ben eylül ayından beri bir şekilde canyon dan bisiklet siparişi vermek için çabalıyorum ve benim gibi çabalayan insanlar olduğunu da biliyorum. sistem geçişi fabrika taşıma vs bir şekilde uzayan bu süreçte diğer arkadaşların deneyimlerini öğrenmek bazı konularda işimizi kolaylaştırıyor. en basitinden geçen gün bir arkadaşa hediye ayakkabı gönderdiler. veya kutu için ücret almama yoluna gittiler. kısaca bunları buraya yazmasaydık öğrenemezdik diyorum.
ayrıca henüz kimsenin bisikletini göndermediler :)

• Beğen
Tepkiler: Recep-Şahin
Scudo
@leCandas hocam kusura bakma, yanlis alinti yapmisim.

Mail siparisi ile ilgili guncellememi yapayim.
Dun siparis maili atmistim. Bu sabah 24 veya 48 saat icerisinde confirmation gelecektir dedi Luca.

Bu arada bilmeyenler icin soyliyeyim. Bisiklette parca degisim talebi yapilabiliyor.
Ornegin, mavic ksyrium elite lerin kirmizi gobek-telli olmasini ve 90mm olan gidon bogazinin 100 mm ile degistirilmesini rica ettim.
Arkadasin chorus kasetini de 11-29 rica ettik.
Ok dediler, bakalim sonuc ne olacak.

arkadaşlar günaydın. şuanda büyük bir karar vermek üzereyim en azından kendim için :( dün canyon ile tekrardan iletişime geçtim ve cf 7.0 sl bisikletlerin en erken teslim tarihini haziran olduğunu söylüyolar. (bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor :( ) şimdi size sorum: siparişimi değiştirip cf 7.0 yapmayı düşünüyorum benim merak ettiğim ULTEGRA ile 105 set arasında çok büyük fark varmı? eğer 105 i alırsam ilerde pişman olurmuyum? haftada max 200 km yol yapıcam bunun için 105 bana ULTEGRAnın verdiği keyfi yada rahatlığı verirmi? yoksa ikiside bu km lerde benzer tadı verirmi? sırf ULTEGRA set için sl alıyordum hep o şekilde kendimi şartladım değermi hazirana kadar beklemek yoksa boşver 105 al hiçbir fark yok değmez mi?

@itsaboutyou @leCandas @skywagon @Erdal YILMAZ
@mustafa ç @alpyese @Yağız Gökmen

@Dogannn

bana sormamışsınız ama fikrimi sölüyeyim :) 105 5800 ile ultegra 6800 arasındaki en büyük fark agırlıkları. uzun zamandır ultegra kullanıyorum. 105 ı zaman zaman kullandım vites gecişlerinde ve akıcılıgında ciddi, hissedilir bir fark görmedim. muhakkak 105 te biraz daha sert ve gürültülü bir gecişi var. bu sorunmu bence deil. agırlık takıntınız yoksa 200 km deil 2000 km yapsanız bence sizi ciddi manada rahatsız edecek bir durum söz konusu deil. 105 5800 tüm dünyada begeni almış bir set. ben sizin yerinizde olsam bu kadar zaman beklemezdim. 105 setliyi alır 2 3 sene kullanır sonrada dura ace sete yükselttirdim :)

• Beğen
Tepkiler: itsaboutyou
@sinobjk ya kusura bakama seni eklemiştim sayfa geçişlerinde en sona yazdığın yazılar siliniyomuş sizi silmiş yoksa eklemez olurmuyum en çok @Erdal YILMAZ beyin ve sizin fikirleriniz onemli bir kullanıcı olarak :) teşekür ederim verdiğiniz bilgiler için hem arada 820 tl gibi bi fark var güzel bi jant seti alabilirim diye düşünüyorum :)

@Dogannn jant seti için alternatif çok. grupset önemli bir detay fakat bana göre bisikletteki en önemli parça jant seti ve kadro. iyi bir jant setinin farkını kullanınca anlıyorsunuz. f/p olarak zonda diger setlerinden bir adım önde ...

@Dogannn benim jant biraz daha üst bir model fakat emin ol hiç pişman olmazsın. mavic aksium one dan eurus a gecince inanılmaz bir fark cıktı ortaya. zaten o farkı hissettikten sonra dedim ki jant seti en önemli parçaymış :)

• Beğen
Tepkiler: Doğan_Öztürk
@Dogannn bence de bekleme , tabi 7.0 'ın erken geleceğinden emin olduktam sonra , ağırlık kısmını jant ile çözebilirsin.

Amatör bir kullanıcı olarak canyon aeroad ultegra setli ve giant anyroad full 105 setli bisikletleri kullandım (aeroad u denemek için kısa mesafede) ve vites geçişlerinde çok az bir fark hissettim , o da psikolojik olabilir :)

@Dogannn Bence tiagra üstü setlerden bahsediyorsak arada çılgın farklar yok, 105 gayet yeterli bir set, ultegra ve dura-ace lükse kaçıyor.

Paranız varsa ve aradaki fiyat farkını umursamıyorsanız küçük farklar için 105 üstü bir set alınabilir fakat işin içine birde teslim süresi giriyorsa bence direk 105.

Fakat 105 setler çok yaygın bulunuyor başka markalarada bakabilirsin Canyonla uğraşmak yerine.

@leCandas başka markalarda fiyat uçuk malesef neyse eski siparişi iptal ettim cf 7.0 siparişi geçtim işlem tamamlandıktan sonra sizin eski bisiklet hazırdı yakın zamanda yollanacaktı dedi ve ben başladım küfüre..... :( neyse iş işten geçti artık cf 7.0 içinde şubat dedi pek umudum yok ama bakalım :(

endurace cf 7.0 siparişimi verdim bugün. renk stealth, teslim tarihi 15-20 şubat olarak gözüküyor, ödemesi pre-order yaptım. artık bekleme işi ve parasını ödeme işi kaldı sanırım. teslimat adresi almanya, fatura adresi türkiye, iade evraklarını istediğimi not ile belirttim, 1399, euro bisikletin fiyatı, 17,95 shipping, 16,90 paket zımbırtısı, toplam 1433,85 euro. eğer mümkün olursa 223 euro kadar iadesi olacak, olmasa da razıyım, 30 euro da uçak için verirsem toplamda 1.240 euroya carbon 105 set bir bisikletim olacak, ki bence çok iyi. iadeyi alamazsam eğer, 1463 euro.

CF 7 ler artıyor :)

@alpyese evet artiyo valla umarim bu daha hizli ulasir elime sanadami subat dediler sen siparisi 2 ay once vermistin gerci.

Ben DT Swiss jant seti ve VCLS 2.0 sele borusu farkı nedeniyle siparişi CF8.0 vermiştim. Endurance tarzına daha uygun olduğunu düşündüğüm için aradaki $180 farka razı oldum.

Bir de confirmation gelseydi iyi olacaktı.

• Beğen
Tepkiler: Doğan_Öztürk
@Dogannn

İki gün önce Facebook üzerinden yoklamıştım. Fabian "Bir hatadan ötürü onay işlemi iki hafta sürüyor, bunu hızlandırmanın da bir yolu yok. Elimizden geleni yapıyoruz" şeklinde cevap vermişti.

Pazartesi günü tam 2 hafta olacak. O zamana kadar dokunmayacağım. Sonrasında Fabian'a iki çift lafım var. :)

@Dogannn evet 7ekim vermiştim siparişi aynı şekilde Şubat teslim

Geri