Kazasız belasız iyi günlerde kullanın cf 8 sanırım
edit 9 bu!
merak ederdim hep 1500 euroyu aşınca ne oluyor diye çıktımı karşınıza herhangi şey? @leCandas
İyi günlerde kullan @leCandas, kazasız, belasız her zaman sağlıklı ve keyifli sürüşlerin olsun. Bisikletin muhteşem görünüyor, nazar değmesin. Yoldaki fotoğraflarını da bekliyoruz.
Daha önce konuşmuştuk, gümrükteki vergilendirme işlemlerinde de (yanılmıyorsam faturası 1500 euro'nun üzerinde olduğu için) bahsedebilirsen bir ara, çok sevinirim.
Teşekkürler.
@leCandas Candaş hayırlı olsun, o kutuyu görünce 18 Aralığa gitti aklım. Kazasız belasız iyi pedallamalar dilerim. @Muaz Ş. Hayırlı olsun, klübe hoşgeldiniz demek isterim. Acıya, kedere, sinire ve gösterilen sabıra değecek kardeşim. Kardeşim dedim çünkü her Canyon sahibi( müstakbel olanlar dahildir) kardeşliğin üyesidir.
bugün gene sebastian reyizle konuştum, parayı yatırdım mail gelmedi dedim, kontrol etti sorun yok dedi, bisiklet en kısa sürede hazırlanıp kargoya verilecek dedi, ne zaman verilir tahminince dedim, haftaya verilir dedi. haftaya dediğine göre demek ki 1 aya kadar kargoya verilir diye tercüme edelim biz onu
bu almanlar bitmiş abi, bizim türkler kanını bozmuş bunların ulan adamlarla diyaloğa geçmedikçe bişey olmuyor saçmalığa bak. normalde sistemden otomatik ilerlemesini beklersin işlerin :d adamla dün iletişime geçtim, anında para ödeme linkinin mailini attılar, iletişime geçmemiş olsam bekle babam bekle.
Benim de gönlümü bugün aldılar bisikleti kargoya vererek. Dün son fabianla görüşmemde 'canyon benim için bitti. Senin de hiç bir dediğine inanmıyorum' dedim, sabah kargo takip numaram geldi☺
Geçtiğimiz pazar turunda, 3 Canyon, 2 Mosso, 1 Specialized vardı. Hatta bir ara Mosso'lar üstünlük sağlayacak sanmıştım. Bisikleti yolda olanların, Canyon sayısını arttırmasını ve turlara katılmasını dört gözle bekliyoruz.
@Erdal YILMAZ pazar günü istanbulda değildim. Dün yazdım gruba gelen olursa sahile diye gelen olmayınca velodromda turladım döndüm. Bugün çıkılmaz zaten yağmur çamur. Hafta içi çıkmıyosunuz heralde bisikletle. Artık haftaya benim bisiklet de gelir canyon kardeşliğine dahil olurum.