Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Canyon Kullanıcıları Kulübü

@alpyese Ben de tekrar denemeyi düşünüyorum. Sağolun süreç içinde gelişmelerden haberdar ederim.

Scudo
@skywagon benim de benzer sıkıntı olmuştu. kredi kartım visa sürekli olarak ödeme şeklini değiştir uyarısı alıyordum. bankaya müracaat ettim. "bizden kaynaklı bir sıkıntı yok" cevabını aldım. sonra kullanmadığım master card ın limitini artırıp denedim. hiç sıkıntı çıkmadan kabul ettiler. sizin de böyle bir alternatif kartınız varsa deneyin. muhtemelen ibana para göndermekten daha kısa sürer kredi kartıyla almak. en azından hergün mail kontrolü yapmanıza gerek kalmaz.
@Dogannn ayakkabı gerçekten güzel duruyor. limit vs sıkıntı olmasa ben de yapıştırcam siparişi.

@Dogannn bunlar ayakkabıyı sana neden hediye etmişlerdi? onay mailinde bana yanlış tarih yazmışlar. çok büyük fark yok ama yarın baskı yapcam ne iş diye.

@mustafa ç bana bisikletin önümüzdeki hafta geleceğini sölediler onu söyleyen adam 2 dk sonra comfirmation yolladı comfirmationda 6 haziran yazıyodu sonra ben ona dedim 6 haziran yazıyo hangisi doğru senin dediğnmi yoksa comfirmationdakimi ? adam defalarca özür dileyerek 6 haziranın doğru olduğunu söyledi. bu şekilde hata yapınca ayakkabıyı gönderdi :) ama keşke hata yapmasaydıda dediği gibi olsaydı önümüzdeki hafta bisikletim yollanmış olurdu :(

http://images.tapatalk-cdn.com/15/12/06/b86edc770bb98a68564f84bbb87b2316.jpg

http://images.tapatalk-cdn.com/15/12/06/fe316329d781d7e9d91f0658ebd36c87.jpg

Ultegra arka aktarıcı
Shimano 11li hidrolik STI kollar
XT 11li ruble ( 40-11)
XTR 44 diş tek yaprak aynakol ( Bi biraz fazla geldi, uygun bi versiyonla değişecek)

@Dogannn Hayırlı olsun. Ben de az önce Martin'le muhabbet ediyordum. Benim kredi kartı sorunumu çözdü ama verdiği Linke tıklayınca ABD doları çıktı. Almanya'ya giden bisikletler için Euro almaları gerekmiyor mu ?

@skywagon teşekürler. sanada hayırlı olsun :) normalde öyle ama faturayı türkiye olarak kestirdiysen belki olabilir ma emin değilim

@Dogannn Fatura adresi Türkiye ama shipping adresi Alamanya. Benim derdim VAT geri almak.:krsn:

@skywagon comfirmation gönderdilermi sana ? orada ne yazıyor. VAT ı kesin geri alırsın havalimanında onayladığın taktirde :)

• Beğen
Tepkiler: skywagon
@Dogannn Confirmation göndermediler. Sadece Kredi kartının linkini yolladılar.

@skywagon normalde comfirmation gelene kadar hiçbir şeye inanma çünkü herşey orada doğru bir şekilde yazıyor. normalde ben shipping ücretini 199 dolar olarak biliyordum internet sitesinde öyle yazıyor ancak comfirmation gelince gerçek fiyatını görmüş oldum 226 dolar :) yani comfirmation gelene kadar bildiğin herşeyde şüphe edebilirsin :D

@Dogannn Teşekkür ederim. Neden bu kadar uğraşıyoruz anlamıyorum ? :mad: :mad:

@skywagon malesefff bize öyle denk geldin önceden alanlar bile şaşırıyo bizde böyle olmamıştı diyolar. bizim şansımıza artık :(

@Dogannn Kısmet artık. İnşallah sürerken değdi diyecegiz kara düldülleri.

Geri