arkadaşlar öncelikle mesajlarınız için teşekkür ederim. hepimiz maduruz, bu konu olmasaydı ben de bu bilgilere ulaşamayacaktım.
ancak şunu karıştırmayalım lütfen, canyon'un nispeten ucuzluğu asla bu yapılanları eleştirmeme engel olacak bir bahane sayılamaz.
bizler parası olamayan ve Canyon'un kapısına yanaşıp 3kuruş parasıyla bisiklet ver bana diye dilenen kişiler değiliz. bu adamlar sözlerinde durmuyorlar, bu adamlar müşterisine cevap yazmıyorlar, bisikletleri yollamıyorlar, ve bunlara bahane yok.
benim Canyon almak için kasmış olmamın asıl nedeni kadro boyu bulamamam. boyun 165, türkiyede bana uygun iki yol bisikleti var: btwin ve salcano. ben ikisini de almak istememdim. sonra canyon a yöneldim. bana bunları yaşatacaklarını bilseydim, yönelmezdim. giderdim parayı basıp avrupadan bisiklet alıp gelirdim.
bu yüzden canyon'un ucuzluğunu bu rezalet ile ilişkilendiren mesajları ben kendi adıma geçersiz görüyorum.
olayı daha net açıklamam gerekirse, şöyle söyliyim. ben bundan 6-7 ay önce ilk canyon sparişimi geçtiğim sırada şu iki seçim arasında seçim yaptım:
1- diğer herhangi bir markadan uygun kadro sparişi verip (daha pahalıya) bisikletim türkiyeye gelince bisikleti almak.
2- canyon'dan bisiklet alıp çok kısa bi süre bekleyip uygun kadro boyulu bisiklete kavuşmak.
ben bu iki seçenekten ikincisini seçtim. yaptığım buydu.
ben şu iki seçenek arasında seçim yapmadım:
1- diğer herhangi bir markadan uygun kadro sparişi verip (daha pahalıya) bisikletim türkiyeye gelince bisikleti almak.
2- bana cevap vermeyen, beni görmezden gelen, bisikletimi yollamayan bir marka ile sinir mücadelesi şeklinde geçen bir süreç ve yol bisikletine sahip olamadan geçirdiğin hafta sonlarında sinirli bir şekilde bu süreci düşünmek ve halen daha bisikletinin ne zaman geleceğini bilememek.
ben bu iki seçim arasında seçim yapmadım. yani, bunların yaşayacağım bana baştan söylenmedi. bu yüzden burada bekleyen kişiler olarak şunun farkında olmalıyız, bu bir: "ucuz etin yahnisi" durumu değil arkadaşlar. biz de ucuza kaçmanın ceremesini çeken kişiler değiliz. bu durum çok daha farklı.