Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

Scudo
benim boy 165. alacağım kadro boyunun XS olması gerektiğinde şüphem yok ama VCLS 2.0 sele borusunun belli bi seviyeden daha fazla alçaltılamaması beni tedirgin ediyor. umarım sorun olmaz.

arkadaşlar merhaba tekrardan.

konuyu 36.sayfasına kadar okudum. spariş süreciyle ilgili olmayan mesajları okumadan geçtim.

okuduklarımdan dolayı şok olunca dayanamayıp gerisini okumadan hemen şimdi size şunu sormak istiyorum. bi arkadaşımız kasım'da gelmesi gereken bisikletin taaa 2016 mart'a sarktığından bahsetmiş. bu gerçek mi?

gerçekten de hepiniz bu sene alacaklarınız bisikletleri tee 2016'ya mı bıraktınız? eğer böyle ise, benim bisiklet asla gelmez ki!

ben sparişimi 6 Ekim'de verdim. spariş verdiğim sırada internet sitesinde bisikletin tahmini geliş tarihi aralık'ın 16'sı ile 20'si arası görünüyodu. ben de bu umutla bekliyodum. halen bekliyorum. maillerime cevap gelmiyor.

siz bunları yaşadıysanız, ben o zaman bu bisikleti daha en az 3-4 ay daha bekleyeceğim demektir.

eğer böyle ise, direk iptal edeyip gidip avruparan kendime bisiklet alayım. lanet olsun canyon'un da allah belasını versin :acpsnr: bir daha bana alman disiplininden bahseden olursa da oracıkta boğacağım :acpsnr:

• Beğen
Tepkiler: Engin er.
@Muaz Ş. martin luther mezarında ters dönmüştür yeminle. max weber allahtan erken öldü de bu yaşananlara şahit olmadı. :)

• Beğen
Tepkiler: berktx
konuda yazdıklarınızı görünce facebook dan tacize geçtim, mail ticket numaranızı verin cevap dönecem diye cevap atmış. ilk kez bi cevap aldım.

demek bizim bisikletler mart'a sarkmış ve yüzsüz canyon bunu bize bildirme gereği bile duymuyor ha! o zaman o esnek endurace kadrosunu alsınlar, esneterek kıvırsınlar o esnek kadroyu, sonra keyiflerine baksınlar o kadrolarıyla. böyle rezalet yok arkadaş.

bu adamlar bu yüzsüzlükle, hediye teklifini kabul edenlerin sparişlerini en sona atarlarsa şaşırmam.

Canyon'un içine türk bisiklet mağazaları paralel yapı trojan'ı atmışlar bence. amaçları canyon'u içten çökertmek.

• Beğen
Tepkiler: berktx
@Muaz Ş. Evet sistem değişikliği ve endurace lere olan fazla talep (bu f/p başka hiçbir markada yok) yüzünden bütün siparişler uzadı...

Bana 4700-5000 tl seviyesi full carbon 105 5800setli bisiklet önerin bende beklemiyim... (mosso salcano göstermeyelim bir trek scott giant specialzed focus olsun mümkünse)

alternatif bulmak zor iken tasarımını renk skalasını kalitesini beğendiğim bir markayı üstelik çok uygun bir fiyata neden beklemeyeyim, paranız var ise buyrun diğer markalara yada buradaki 12-13k lık bir bisiklet yerine 7-8k lık bisiklet tercihiniz var ise ben olsam yine beklerdim ..

Ultimate stokları şuan satışta bisikletini alan arkadaşımız var...

@leCandas arkadaslar chat olayinda bilgisayardan islem yapmayin kesinlikle ulasamazsiniz chat a giricekseniz cep telefonundan girin sizi chat a aliyolar ve musait olan birisi olana kadar bekliyosun sonra 2 dk icinde mutlaak biri geliyor pc den kesinlikle musait bulamazsinz onlari deneyimlerimle tescilledim bu olayı

Bende bekleme taraftarıyım (kendim için). Hatta abartıp stokta görene kadar sipariş vermeyeceğim. @alpyese beye %200 katılıyorum. Movistar ve Katusha benim alacağım kadro ile yarışıyor olacak. Aynı configrasyon S-Work veya Pinarello +4000-6000 Eur. Giant +2000 Eur.

Vallahi hergün deli gibi diğer markaların sitesindeyim ama f/p olarak (kendi açımdan) diğer markaları kendime kabul ettiremedim. Gerçi benim için hesap basit.

Hazirana kadar (en kötü ihtimal) +2000 Eur biriktirirmisin = Hayır
Biriktirsen buna harcarmısın = Hayır

Bu yüzden kendime sabır tavsiye ediyorum :)

• Beğen
Tepkiler: alpyese
arkadaşlar öncelikle mesajlarınız için teşekkür ederim. hepimiz maduruz, bu konu olmasaydı ben de bu bilgilere ulaşamayacaktım.

ancak şunu karıştırmayalım lütfen, canyon'un nispeten ucuzluğu asla bu yapılanları eleştirmeme engel olacak bir bahane sayılamaz.

bizler parası olamayan ve Canyon'un kapısına yanaşıp 3kuruş parasıyla bisiklet ver bana diye dilenen kişiler değiliz. bu adamlar sözlerinde durmuyorlar, bu adamlar müşterisine cevap yazmıyorlar, bisikletleri yollamıyorlar, ve bunlara bahane yok.

benim Canyon almak için kasmış olmamın asıl nedeni kadro boyu bulamamam. boyun 165, türkiyede bana uygun iki yol bisikleti var: btwin ve salcano. ben ikisini de almak istememdim. sonra canyon a yöneldim. bana bunları yaşatacaklarını bilseydim, yönelmezdim. giderdim parayı basıp avrupadan bisiklet alıp gelirdim.

bu yüzden canyon'un ucuzluğunu bu rezalet ile ilişkilendiren mesajları ben kendi adıma geçersiz görüyorum.

olayı daha net açıklamam gerekirse, şöyle söyliyim. ben bundan 6-7 ay önce ilk canyon sparişimi geçtiğim sırada şu iki seçim arasında seçim yaptım:

1- diğer herhangi bir markadan uygun kadro sparişi verip (daha pahalıya) bisikletim türkiyeye gelince bisikleti almak.
2- canyon'dan bisiklet alıp çok kısa bi süre bekleyip uygun kadro boyulu bisiklete kavuşmak.

ben bu iki seçenekten ikincisini seçtim. yaptığım buydu.

ben şu iki seçenek arasında seçim yapmadım:

1- diğer herhangi bir markadan uygun kadro sparişi verip (daha pahalıya) bisikletim türkiyeye gelince bisikleti almak.
2- bana cevap vermeyen, beni görmezden gelen, bisikletimi yollamayan bir marka ile sinir mücadelesi şeklinde geçen bir süreç ve yol bisikletine sahip olamadan geçirdiğin hafta sonlarında sinirli bir şekilde bu süreci düşünmek ve halen daha bisikletinin ne zaman geleceğini bilememek.

ben bu iki seçim arasında seçim yapmadım. yani, bunların yaşayacağım bana baştan söylenmedi. bu yüzden burada bekleyen kişiler olarak şunun farkında olmalıyız, bu bir: "ucuz etin yahnisi" durumu değil arkadaşlar. biz de ucuza kaçmanın ceremesini çeken kişiler değiliz. bu durum çok daha farklı.

Stokta olan endurance AL 6.0 hakkinda bilgisi olan var mi? Bir F/P urunu mudur?

@Muaz Ş. Ben zaten kendime o açıdan bakmıyorum :) ama bütçem belli ve bana sunulan bu özellikler dahilinde Tr de böyle bir bisiklet ile karşılaşmadım, Ocak ayında oğlum olacak ve ben bu şartlar altında daha üst fiyatlı bir bisiklet alamam... :)
Bu şartlar dahilinde Canyonun beceriksizliği beni ilgilendirmiyor, mevsim yaz olsaydı ve elimde bisiklet olmasaydı şartlar değişirdi, kısacası baştan maceraya atılmazdım yada ilk negatif veride iptal edebilirdim... Canyon un yaptığı terbiyesizlik yüzünden dünya çapında birçok insan markadan soğudu, haklılarda ama bu bir geçiş süreci diye düşünüyorum. Beklemekten başka yapacak birşey yok şuanlık en azından benim gibi düşünenler için...

ben şu hediye isteme işinde takılıyorum. @Dogannn @alpyese @leCandas @itsaboutyou

kasımda endurace cf 8 siparişi verdim. teslim tarihi şubat sonu olması gerekirken gelen onay mailinde mart ortası gözüküyor. benim için şubat veya mart pek fark etmiyor açıkcası. facebooktan mesaj attığımda toby önceden sistemlerinde arıza olduğunu onay mailinde gelen tarihin ise doğru olduğunu ve değiştirme imkanı olmadığını söyledi. şimdi bu konuyu buradan hediye isteme olayına nasıl getiriyoruz onu çözemedim :D

yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

@alpyese ben de mevsimkkış diye geçmiştim spariş i. geç gelse gelse 1 ay geçgelir ki o fa sorun olmaz sdedim ama nerden bileyim minimum 6 ayda ggeleceğini delirmemek elde değil.

@mustafa ç madem böyle bende hediye istiyorum... diye gir konuya bizden bahset :) ben öyle yaptım

@NKurtuldu benim ki Endurace için... senin ki Ultimate slx di dimi ?

Geri