Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

@Sadettin Z. sizin için hayırlısı olsun zaman. benim bir ay daha kenara para koymam lazım. martta gelir diye vergiyi sallıyordum o zamana. yarın gönderseler maddi olarak sıkışırım:hihi:

Scudo
@Deniz A
Şimdilik Canyonzede, evet çektiriyorlar:agla:, fakat daha sonra inşallah CanyonZade olacak.:cool:
5 gündür bekliyor Alaman ellerinde, Cumartesi Türkleştireceğim onu İnşallah.
https://i.hizliresim.com/A6lkz7.jpg

biraz önce telefondan chat'e bağlanmayı başardım. referans numaramı verdim. durumu anlattım. cevap gelmedi, ama mail geldi bi anda. bi baktım, mailde dönderme tarihinin mart ya da nisal olacağı yazıyor. sinirden ellerim titriyor. şimdi tekrar ulaşmaya çalışıyorum chat'den. olmazsa facebook dan ağızlarına tükürecem bu yüzsüz şarlatan sürüsünün.

söylediğim şey doğrulandı, bunlar okuyolar her attığımızı, bilerek görmezlikten geliyolar. işte bak chat'den ulaşınca mail'den cevap yazıyo. iş yüküymüş, bi haftada 10.000 mail cevaplıyolarmışmış, yetişemiyolarmışmış. hepsi yalan.

ne yazsam utanmadan: "your shipment date is 29.02~03.04 2016" diye cevaplıyo.

en sonunda genel üretim sorunu olduğunu söyledi ve geç gönderi için özür diledi ama asıl o zaman patladım. genel sorun'un şimdi şu anda ben mesaj yazınca çıkmadığını, ve eğer böyle bir sorun çıktı ise bunu bize sorun çıktığı zaman haberdar etmeleri gerektiğini söyledim. bu sorunu bize bildirmemelerinin kabul edilemez olduğu ve asıl problemin bu olduğunu, geç gönderi için özür dileyip duracaklarına şu problemi açıklamaları gerektiğini söyledim.

tabi ki hiçbirini iplemiyor yüzsüzler. ben şimdi facebook dan yazacağım hepsini. herkes görsün.

• Beğen
Tepkiler: Doğan_Öztürk
@Muaz Ş. sizin anlamadığınız şey şu, siparişimi iptal etmek istiyorum deseniz dahi hay hay tamam hemen olur diyen bir kurum var karşınızda... o yüzden ters akıntıya karşı yüzmek boş yere size zarar verir... istediğiniz kadar birşeyler yazın onlar bildiğini okuyacak fayda sağlayacak tek şey hediyeler almak, fiyat kırdırmak vs tarihi erkene çekebilecek gücünüz varsa ne ala :) facebook sürüsüne bereket kınama lanet etme mesajları ile dolu, dünyaya açık bir platformda bu kadar rahat iseler iç yazışmalarla birşey halletmek çok zor

@alpyese
hayır bu olay sizin bahsettiğinizden farklı.

bir firma ürün satmak istemeyecek kadar rahat olabilir. alan alsın almayan almasın umrumda değil diyebilir.

ama, ürün satıp, gönderme tarihi verip, müşteriyi bekleyip, ürünü göndermemek ve üstüne açıklama yapmamak başka bir şey. bu terbiyesizlik.

madem sizin dediğiniz gibi rahatlar, o zaman:
1- neden ürün satarken 2016 Mart için tarih vermediler de daha önceden verdiler tarihi?
2- eğer ürünü sattıktan sonra üretik sorunu çıktı ise, ve ekstradan 3 ay bekletmek gerekecek ise, o zaman bu sorun çıktığında müşterine niye bildirmiyosun?
3- şu anda spariş geçsem adam bana mart'a vakit veriyor (yalan, 3 ay önce aldım bana da mart diyo) madem hem sorun var hem de satışları iplemeyecek kadar rahatsız, o zaman neden yeni spariş açıyosun? ayrıca neden yeni sparişlere yalan tarih yazıyosun?

bu adamların yaptıkları şey: "ben rahatım, bisikleti de geç gönderecem, isteyen alsın istemeyen almasın" değil. bu adamlar bi yandan ellerinden geldiğince yalan söyleyerek ürün satıyolar, milleti kendilerine bağlıyolar, bi yandan da ürünleri göndermiyolar ve cevap vermiyolar. bunun adı rahatlık değil. bunun adı terbiyesizlik.

rahat olan firma üretimde sorun çıktığında adam gibi mail atardı, böyle böyle sorun oldu derdi, bilgin olsun deri, ben de ona göre hareket ederdim.

• Beğen
Tepkiler: Engin er.
@Muaz Ş. Sizde her satın alan kişi gibi haklısınız, buradaki bütün arkadaşların başından komik yazışma hikayeleri çıkabilir emin olun ama bunun çözümünün olmaması, saray kapısı gibi karşımızda duruyor... siz biraz geç kavga etmeye başladınız biz daha bize söylenen ilk tarihler gelmeden sıkboğaz etmiştik ve artık kimse birşey beklemiyor... 3-4gün de bir yazıyorum naber diye iyidir şöyle böyle cevap geleceğini biliyorum, hmmm tamam sağol diyorum... hani tüketici haklarına şikayet insan haklarına şikayet gibi bir durumda olamıyor ki :)

@alpyese

avrupa tüketici hakları mahkemesine şikayet edemiyosun bildiğim kadarıyla çünki avrupa birliği üyesi değiliz ama emin değilim :)

@Dogannn bende bilemiyorum bu işler nasıl ilerler,ortada bir tarih kandırmacası var ama önceden hesaba transfer yapılmadıysa paramızı alıp bekletme gibi bir durumları yok, birşey yapamazsın

@alpyese aynen dediğin gibi , yaklaşık 100 dolarlık hediye aldım , 75 dolar da bisiklette indirim aldım , bu fiyata böyle bir bisikleti almam imkansızdı ,imkanlı olsa bile canyon'dan daha beğendiğim bir bisklet yok zaten :)

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
@Dogannn bana stokta bulunan outlet bisikleti satıp , order confirmation gönderip , gel haftaya al deyip , gelmeme 2 gün kala '' o bisikleti sattık pardon'' dedikleri için yaptılar sanırım :)

@Dogannn bende de fiyat geçişi dönemindeki durum faydalı oldu 144$ kadar :)

@alpyese abi ozaman siz hediye mediye istemeyin :D bendede yaklaşık 140 dolarlık hediye var :D bana bikere abian demişti 150 dolarlık hediye verme limiti varmış :D

@alpyese
hocam zahmet olmazsa sizin fiyat işi nasıl oldu özetleyebilir misiniz? sizin zamanında satın almış olduğunuz eski fiyatı mı geçtiler direk?

ben bisikleti satın aldığımda fiyatı 1343 euro idi. satın aldıktan sonra gelen mailde ise 1343 usd yazılı idi. bugün attığı mailde yine 1343 usd yazıyor. bisiklet endurace cf 8.0 yani güncel fiyatı türkiye için 1499 usd olmuş sitede. tabi bu adamların yazdıkları her şey baştan savma olduğu için bana attıkları maillerdeki rakamlara bile güvenim kalmadı.

arkadaşlar bu kez bu hazin sürecin dışından bi soru sormak istiyorum:

XS Handlebar width: 380**/400
** Only on Endurace CF 9.0 & 9.0 SL

bu ne demek? benim aldığım bisiklette bu yazılı. yani ben buradan şu sonucu çıkardım: "gidon genişliği sadece 9.0 & 9.0 SL modellerinde 38cm'dir, geri kalanlarda 40cm'dir"

ben bu sonucu çıkardım, ve benim bisiklet 8.0 olduğu için bisikletin 40cm ile geleceğini sanmıştım. ama bugün attığı mailde gidon genişliğinin 38cm olacağı yazılı. acaba ben yanlış mı anlıyorum yukarıdaki açıklamayı? yoksa mailde bana yazılan 38cm bilgisinde mi hata var dersiniz?

Geri