Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

@Sadettin Z. evans dan mı ? ev sahibinin daha önceki evine bakmak gerek diyelim aynı muhit daha iyi ev olsun herkes ister :)

Scudo
teşekürler arkadaşlar :) Umarım herkezin hayalindiki bisiklete en kısa sürede kavuşması dileğiyle :D

@Dogannn hayırlı olsun. alah kaza bela vermesin. ne heyecan vardır şimdi sizde, tahmin bile edemiyorum. :)

@Sadettin Z.

sadetttin bey, ben de sanırım canyon siparişimi iptal ettireceğim, bir tane synapse da ben aldım. :) bir hafta içersinde netleşecek. :)

ne iş yaptığınızı ya da imkanınızı bilemiyorum ama ben olsaydım herhalde daha buralarda duramazdım. :)) tekrardan hayırlı olsun.

@Dogannn

• Beğen
Tepkiler: Doğan_Öztürk
@alpyese

Evans işi güzel olabilirdi, ancak Türkiye distribütörü mevcut olduğu için gönderim yapamadılar.

Delta Bisiklet'in elinde kalan son 2 2015 Synapse 105'in birini cebir ve hile kullanarak uygun bir fiyata almak üzereyim.

Benimle beraber bir arkadaş daha istediği için toplu alımda güzel fiyat yaptırma imkanı olabilecek.

Foruma da bir konu açmıştım ama Delta'dan şimdilik ses çıkmadı. Toplu alımlara ekstra forum indirimi yapsınlar, insanları Canyon peşinde helak olmaktan kurtarsınlar diyorum.

@Dogannn
Kutuyu açmadan evvel derin bir nefes al mutlaka, kullanım kitabını okuya okuya yavaş yavaş kur bisikleti, tadını çıkar mutlaka. Tekrardan hayırlı olsun, kazasız belasız dostum. Resimleri bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Doğan_Öztürk
@Sadettin Z. Ben kendi bisikletimin gidonunu 440mm olarak değiştirmek istedim, bana bunu üretim aşamasında yapamaycaklarını, fakat bisikleti aldıktan sonra uygun gelmemesi halinde ücretsiz bir 440mm gönderebileceklerini söyleyen firma için, sipariş verildiğinde helak olunuyor gibi yaklaşmanız bence %100 bir algı hatası. Gerçekten TR'den bisiklet almanın kafasını ben anlamıyorum. Canyon geçiş sürecinde çok hatalar yaptı, özellikle müşteri hizmetleri kısmında ama bence f/p ve verdikleri hediyeler vs ile fazlasıyla bunu telafi ettiler...

@Dogannn hayırlı olsun, bende almanyadaki arkadaşımın Şubatta atacağı caps'i bekliyorum :) ama daha çok var benim bisikletle kavuşmama :agla:

@Dogannn , @skywagon öncelikle gelen bisikletleriniz için hayırlısı olsun diyorum. Yeni Canyon bisikletlerinizle kazasız, belasız, çok keyifli uzun sürüşler ve güzellikler dilerim. Umarım ve dilerim ki tüm Canyon bekleyenler düşündüklerinden daha kısa zamanda kavuşurlar yeni bisikletlerine.
Uzun süredir forumda neredeyse takip ettiğim tek konu başlığı diyebilirim. Gerçi bazen istemeden arada uzun molalar veya kopukluklar verebiliyorum.
@leCandas ve @alpyese 'nin verdiği eğitici ve doyurucu bilgiler için ayrıca çok teşekkür ederim.
Burada sabırla bekleyen, bisiklet ve Canyon sevenlerin, Canyon konusundaki ısrarlarının ve söyledikleri tezlerin sonuna kadar doğru olduğunu düşünüyorum. Detaya girmeden, fiyat/performansa bakınca kesinlikle doğru bir seçim olduğu ortada. Bazı güzellikler, zorluk olmadan elde edilemiyor veya kıymeti bilinemiyor. O kadar kusur Canyon'da da olur artık.
Biraz erken de olsa, forumda ve bu konu başlığında yer alan tüm bisiklet severlerin yeni yılını kutlar, herkese aileleri ve tüm sevdikleriyle geçirecekleri başta sağlık, mutluluk, keyif ve bisiklet dolu güzel bir yıl dilerim.
Herkese selam ve sevgilerimle.

Bunun kacarı yok pazartesi bike fit girip salı günü ingilizcesi iyi olan biriyle siparişi vericem :) Buyuk ihtimal fitten sonra değişmesini istediğim bişiler olucak yada ek sipariş etmem gereken bisiler.

bir yerde sanki biri kadro kulağı mi oyle bisi alın ekstradan lazım olabılır yazmıstı ama bulamadım denk gelmedım sıparıs gecerken can alıcı bır parca varmı onuda yanına ekleyelım.

@ElcaSeJawS Ekstra Kadro kulakçığı paketten çıkmıyor. Buraya kargo yaptırmak istediğinizde kargo fiyatı çok fahiş fiyata gelebilir. Ben ekstradan iki adet aldım, belki hiç ihtiyaç olmayacak ama almakta fayda var.

@mustafa ç Her zaman ne demek, yaşasın Canyon Kardeşliği.

@ElcaSeJawS Evet maalesef. Buradaki satıcılar bununla korkuttular beni, ben de aldım iki tane.

@Dogannn Hala beklemedeyiz dostum. Nerede bu bisiklet? Nerede bu resimler? Aç, kur , öğün ve pedalla bak kar yağışı geliyor.

@Soner Közen Aga sen bize direk bisikleti getir :D Yol paran bizden olsun daha karli degılmıyız :D Sanırım olmuyor cunku kalma ıznın var galıba o olmadı anca parca temını evet o olur :D Yada olmadı sen donerken bende gelcem senle :D Gıdıs zorda gelıs kolay tek donerım :D

@ElcaSeJawS
Valla parça işi kolay da, bisiklet nasıl olur bilemedim :) Benim burada oturumum var. Vergi iadesi de olmuyor bildiğim kadarıyla. Zaten uçakta da taşıma ücreti var. Pek karlı olmuyor galiba :)

• Beğen
Tepkiler: ElcaSeJawS
Geri