@Dogannn ,
@skywagon öncelikle gelen bisikletleriniz için hayırlısı olsun diyorum. Yeni Canyon bisikletlerinizle kazasız, belasız, çok keyifli uzun sürüşler ve güzellikler dilerim. Umarım ve dilerim ki tüm Canyon bekleyenler düşündüklerinden daha kısa zamanda kavuşurlar yeni bisikletlerine.
Uzun süredir forumda neredeyse takip ettiğim tek konu başlığı diyebilirim. Gerçi bazen istemeden arada uzun molalar veya kopukluklar verebiliyorum.
@leCandas ve
@alpyese 'nin verdiği eğitici ve doyurucu bilgiler için ayrıca çok teşekkür ederim.
Burada sabırla bekleyen, bisiklet ve Canyon sevenlerin, Canyon konusundaki ısrarlarının ve söyledikleri tezlerin sonuna kadar doğru olduğunu düşünüyorum. Detaya girmeden, fiyat/performansa bakınca kesinlikle doğru bir seçim olduğu ortada. Bazı güzellikler, zorluk olmadan elde edilemiyor veya kıymeti bilinemiyor. O kadar kusur Canyon'da da olur artık.
Biraz erken de olsa, forumda ve bu konu başlığında yer alan tüm bisiklet severlerin yeni yılını kutlar, herkese aileleri ve tüm sevdikleriyle geçirecekleri başta sağlık, mutluluk, keyif ve bisiklet dolu güzel bir yıl dilerim.
Herkese selam ve sevgilerimle.