Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

@mustafa ç teşekürler :D galiba dayanamayıp bugün o işi yapıcam :D evet pedallar hariç diğerleri hediye :D hediyeyi mail le isteme chat den gir önce fırçala adamları sonra hediyeyi iste :D

Scudo
Çok güzel, kırmızı kırmızı da yakıyor maşallah. Tez vakitte yüzlerce km. devirmen dileğiyle.

• Beğen
Tepkiler: Doğan_Öztürk
Vergilendirmeye ham fiyati baz alicaklar dimi yol ve kargoyuda ekleyip almazlar heralde :) bileyim de günü geldiğinde sasırmayayım :D 939 dolarin kdv sini ödeyecem heralde yol ve korumanında fiyatini ekleyip almazlar heralde.

@Dogannn ben de sanki hergün bu başlığı okumuyor gibi sorayım. %18 vergiyi hediyeler dahil ücretini ödesek de ödemesek de veriyorduk.

peki bu ücretini ödemediğimiz ıvır zıvırlarla beraber 1500 euroyu geçersek %18 üstüne hep bahsettiğimiz %20 daha vergi mi veriyoruz. senin nasıl oldu mesela.

1500ü geçerse %20 daha vergi yok mustafa bey. Bir yanlış olmasın?

@mustafa ç benim hediyelerle birlikte toplam tutar 1515 dolar tuttu bu yüzden her halukarda benimki 1500 euro nun altında kaldı. bu hediyelerden vergi alınma işlemi bana çok mantıklı gelmedi açıkçası bu UPS firmasının gümrük işleriyle uğraşan kolunun bir oyunu olabilir. ben adamlarla konuştuğumda bisiklet elinize ulaştıktak 1 hafta sonra verginin ödendiğine dair bir dekont elinize ulaşacak dendi ancak öyle bir dekont ulaşmadı yani anlıyacağın 800 tl yatırdım ama bu 800 tl nedir ne değildir daha bilmiyorum. önümüzdeki hafta dekontu tekrardan isteyeceğim. ozaman daha net bir şekilde ortaya çıkar.

@skywagon @itsaboutyou arkadaşlar sizin bisikletlerin kutudan çıktıktan sonra vites ayarlarında sıkıntı varmıydı? benimkinde ince ayarlar yapmam gerekti? ve halada kullanamadım ben bisikleti havalardan dolayı :(

@Dogannn araba ile taşıma imkanı varsa büyük kapalı otoparklara git :)

@Dogannn bende viteste sıkıntı yoktu , frende çok küçük bir ayar yapıldı bikefit sırasında

@alpyese hava yağmurlu şimdi ilk günden düşüp bisikleti kırmayayım :D
@itsaboutyou benim vites ayarında sıkıntı vardı ayarladım ama tam sürüş yapmadığım için hala emin değilim :(

@Dogannn

Dostum merhaba, ben kutudan çıkardığımda bütün ayarlar tam ve yerinde idi. Vitesler ve frenlerde daha farklı bir ayar yapmadım ben.

• Beğen
Tepkiler: Doğan_Öztürk
Geri