Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Vitesler ayarsız gelebiliyor. Ben birkaç deneme sonrası istediğim ayara ancak getirebildim.

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
Gencler ingilizcem yeterli seviyede değil ve endurace al 6,0 siparişi vericem M size boyumdan dolayı gidon bogazını 90 mm lik olarak göndermenlerini istemem lazım ilk bunu türkçemi yazsam yada ingilizce mi ingilizce yazmam gerekiyorsa ingilizce olarak cevirebilecek bir arkadas varmı ?

Kafadan siparişi geçerken not dusmeliyimki sorun oldugun da ben demiştim diyebileyim. O yuzden ingilizce not kısmına yazayım dıyorum.

@Ulaş Çavuşoğlu

Yoo bu da nereden çıktı. :D Telefon ile arayınca Türkçe bilen çalışanları ile görüşmek mümkün, forumda bununla ilgili mesajlar mevcut. Ancak mailime cevap alamadığım için söylemek istedim.

Aa aa, ne yalanci pis adammis bunlar.
Bence kimse almasin, siparis verenler de iptal etsinler; de su teslimat tarihleri one cekilsin.

Google ceviri kullancaz o zaman :-D

Arkadaşlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum. Bisikleti ilk aldığıma kredi kartımdan ederi miktarda para açık provizyona alındı. Bisikleti alıp geldim ve gümrük evrakları onlara ulaştıktan sonra, açık provizyonda kalan kısım da ortadan kayboldu. Şimdi ne bu ay ödemede ne de açık provizyonda herhangi bir bedel gözükmüyor. Yani ben şu an bisikleti aldım ama parası ödenmemiş gözüyor. Aynı anda aldığım diğer canyon ürünleri kredi kartımda bu ayda gözükmekte. Bildiğim kadarı ile benden onay almadan bir daha o meblağı çekemezler kartımdan. Parasını vermediğim bir bisiklete binmek canımı sıkıyor. Gerekli yerlere "Canyon'un dipsiz kuyularına" e-posta attım ama cevap alamadım.

Böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba?

• Beğen
Tepkiler: Engin er.
@skywagon banada dün bi mail geldi bisikletiniz hazır ödemeyide yapmışsınız birkaç güne bisikletinizi yollayacağız. diye bi mail geldi :D senin olayınada şaşırmadım açıkçası :D mail attım dedimki benim bisiklet çoktan geldi bi hata yapıyosunuz galiba :D ama hala cevap gelmedi banada

@Dogannn
Keske mudahale etmeseydin göndermeler di ben alirdim :-D

• Beğen
Tepkiler: meren12
@Dogannn

Adamlar soracaklar ekiplerine : "Bisiklet nerede? - yok, eeee para nerde, o da yok!!" olacak. Şu an hepsi bende yahu.:mad:

Şu işler bitse, herkes Canyon'una kavuşsa da, bir gün belirlesek, o gün tur yapsak ve toplu bisiklet sürümü gibi, şuraya da resimleri koysak. Çilekeş Canyon'cular Derneği....

Yaşasın Canyon Kardeşliği !!

@skywagon
Bazen kredi kartindan cekiyolar ama hemen yansimiyor oyle olmus olabilir bir iki gun sonra belli olur.

• Beğen
Tepkiler: skywagon
@skywagon evett bencede bi tur yapalım ama senin istanbula gelmen gerek planlayalımda gel :D
@ElcaSeJawS ya okadar saf olacaklarını zannetmiyorum yollamazlar bence ama yinede bunlara güvenmiyorum bi kaç gün sonra mail gelirse şaşmam :D

Geri