Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Canyon Kullanıcıları Kulübü

@sener35

Satın alma aşamasında böyle bir seçenek sunulmuyor, mail atarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Bu şekilde gidon boğazı değişimi yapanlar var.

Scudo
Vergi orani hususunu ben mi yanlis biliyorum acaba. Bildigim kadariyla bisikletin vergisiz fiyati sabit. Avrupa Birligi icerisinde ulkelere gore kdv orani degistiginden fiyat da degisiyor. Misal ingiltere yuzde 21, almanya yuzde 19 olmasi lazim. Vergi iadesi alinacak olmasi durumunda ingiltereden alirsaniz yuzde 21, almanyadan alirsaniz yuzde 19 vergi iadesi oluyor. Yani sabit ucret uzerine eklenen vergi ayni oranda iade ediliyor. Bu durumda alinacak ulkenin anlami olmuyor. Kdv si fazla olanin iadesi fazla oluyor, az olanda ise tam tersi.
Bu durumda EU icerisinde nereden alirsaniz alin vergi iadesi hesaba katildiginda kargo haric toplam odenen esit oluyor.
Vergi iadesi alinmayacaksa kdv si dusuk olan yerden alman daha mantikli.
Yanilma ihtimali olmakla birlikte ben bu sekilde biliyorum.

@Çakırgöz
bende oyle biliyordum. ama kdv dahil fiyat değişmiyor site üzerinde işlem yapınca.

@Mehmet Vidinli

evet bir ilginçlik var vergi oranları değişiyor ama fiyat aynı kalıyor AB ülkeleri arasında...

Wiggle da ingiltere yerine almanya secilirse fiyat dusuyor. Mantiklisi da o ama Almanyada veya canyonda sistem boyle islemiyor demek ki.

Arkadaşlar canyon a özel şu iki parça olan sele borularının ne özelliği var ya da düz sele borularına karşı avantajları nelerdir, nasıl bir rahatlığı vardır? Şekil durduğu kesin ama varsa başka özelliği aydınlatırsanız sevinirim.

@sener35 milimetrik olarak ileri geri esneye biliyor ve konfor sağladığı söyleniyor. Ergo Sele Borusu adı.

@Bora_s

Aynı kararsızlığı şu an bende yaşamaktayım. 187 boy var 89 bacak içi (diğer ölçülerimi yazmaya gerek duymadım) site bana L diyor ama L ve XL ölçülerine baktığımda L için "seat tube lenght" 565 yani 56.5 kadro, XL için 595 yani 59,5 kadro yazıyor. Yol bisikleti olarak 58 kadronun bana tam geldiğini biliyorum. Ne yapsam ne etsem bilemedim. Xl alsam çok mu büyük gelir, L alsam küçük mü gelir? Kararsızlık diz boyu :)

@ilberto

Size kendimden örnek vereyim. Boyum 185 cm. bacak iç boyum ise 86 cm. Omuzdan avuç içime kadar olan kol uzunluğum, yaklaşık 70 cm.

Kullandığım kadro ultimate cf slx 8.0'ın L beden kadrosu. Üzerinde 110 mm. gidon boğazı ile geliyor. Ayna kol uzunluğu 175 mm. Üst boru uzunluğu 565 mm.

Bu kadro üzerinde sadece sele ayarı ile oynadım. Onun haricinde hiç bir ayar değişikliği yapmadım. Son derece memnunum ve uzun sürüşlerde sorun yaşamıyorum.

Aşağıdaki site üzerinden ayrıntılı ölçüm yapın isterseniz.
(link)

Merhaba herkese tekrar soru sormak isterim mümkünse.Almanya'ya gidip elden Canyon alma durumunda mesela bisiklet 1500 dolar buna artı bir şey ödeniyor mu? Kargo yok, vergi ödeniyor mu?

@I am the Uptown C.

%19 vergi ödüyorsunuz. Türkiye'ye dönüşte gerekli evrakları gümrüğe onaylatıp, Canyon'a geri göndererek ödenen vergi geri alınıyor. Bu konu hakkında forumda fazlasıyla bilgi mevcut.

@Erdal YILMAZ Forumda her konuda bilgi mevcut ancak 113 sayfadan hangi birine baksam bilemedim.Ben benzer sorular 3-5 kez sordum siz de hepsine cevap verdiniz gerçekten çok teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
@I am the Uptown C.
Bu kaçıncı aynı soru ya(senden). başkası sorsa hep bak ben forumda araştırıyorum diyorsun. Araştır, yurtdışı alışveriş mevzuatı hep aynı...

@İbrahim A. 2 haftadır yazdığım ettiğim bir şey yok soru sordum aldım cevabını.Büyük olduğunuz için ters konuşmadan, pekiyi diyor ve susuyorum.Aynı soruyu 5 sayfa sonra bir daha sorarım belki.Bilemeyiz.

Aranızda Aeroad CF SLX serisinden kullanan var mı ? Var ise özelden bir kaç sorum olacak.

854,90 EUR sipariş tutarı
136,46 EUR iade

bilginize.

• Beğen
Tepkiler: Groims
2017modelleri çok mu zamlı gelir acaba??

Geri