Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Canyon Nerve XC 5.0

Beklendiğine değmiş gibi gözüküyor! Hayırlı olsun. Boyası mat mı yoksa metalik mi seçemedim, hangisi acaba?

Scudo
Hayırlı olsun Halil.. Çok karizmatik duruyor gerçekten..
Maşallah.. ;)

@smee

Sağol Arda, gel buraya da veririm tur sorun değil :)

@Hakan Aydemir

Teşekkür ederim. Aksine üzerinde hiç XT malzeme yok. Sram X.9 arka vitesim.

@Salih Bisan Pacific 1996

Teşekkürler. Boyası mat ama bir garip mat, alıştığımız mat boyalar gibi değil de direk eloksal kaplı gidonlar gibi.

Hayirli ugurlu olsun yeni bisikletin, kazasiz belasiz kullanman dilegi ile..
Umarim ki ilerde, ulkemizde de gorebiliriz bu canyonlari...

Hayirli olsun, Almanya'dan da Canyon alinir zaten :)

On/arka calisma mesafesi 120 mm mi?

@Bora Alben

Çok teşekkürler.

Canyon'u Türkiye'de görmek biraz güç, çünkü bayilik sistemi ile çalışmıyorlar. Satış yaptıkları tek bir showroomları var, onun dışında tamamiyle online çalışıyorlar.

@onur demirer

Teşekkürler. Evet, ön ve arka da sabit olarak 120 mm çalışıyor.

@mustafa kemal güler

Teşekkür ederim. Ön ve arka vitesin kabloları kadronun içinden geçiyor, doğru görmüşsünüz.

Hayırlı olsun, forum bir FS daha kazandı :) Arkada fox rp23 var galiba. ProPedal aktifken özellikle yokuş yukarı sert pedallama nasıl gidiyor bu bebek? Ciddi bir esneme filan var mı ?

@Güney Tuncer

Teşekkürler Güney Bey.

ProPedal'ı henüz ciddi ciddi test etme şansım olmadı, dün evde amortisörlerin SAG ayarlarını yaptım, bakalım bu akşam, okuldan sonra bi çıkmayı düşünüyorum, araziyi göremesem de hem bisikleti, hem de kendimi bir deneyeyim... Bu arada tahmininiz doğru, arkada Fox RP23 var.

Kazasız , güzel günlerinizde kullanın.Dediğiniz gibi,Herkes beklediğine kavuşur. :)

Bahsettiğin yavru bu idi demek Halil. Maşallah, hayırlı olsun.

Kadroda gözüm kaldı, yapsam mı acep bi hovardalık? :)

Güle güle kullanın, keyifli sürüşler, harika bir "arkadaş"

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın,fosur fosur inişler dilerim :)

Modelin ismi kadronun asabiyetinden geliyor heralde. :)
Her tarafından sticker ve logo fışkıran AM'lara nazaran çok sade ve şık olmuş. Kadro bahsedildiği gibi rengiyle, boyasıyla kalitesini konuşturuyor.
Güle güle kullanın.

@Haşim Okyay

Çok teşekkürler Haşim. Valla biliyorsun, yolun düşerse beklerim ;)

Ben yeri de öğrendim zaten, basar gider alır geliriz :) Vini vidi vici olayı yani :cool:

Geri