Bu mesaja teşekkür etmezdim aslında ama, neyse
Şaka bir yana, teşekkürler. Beşiktaş'ı karıştırmazsak eğer, ben de siyah ve beyazın uyumunu severim .
@Mert Bağcılar
Sorma Mert, ben de çok sevindim
Kadro hakkında yarın ilk defa daha detaylı bir fikrim olacak sanırım. Dün biraz RP23'deki ProPedal'ı test ettim de, beklediğimden iyi çıktı açıkçası. 3 kademeli ProPedal ayarının 3. yani en sert olanında amortisör sadece SAG kadar çöktü ve öyle de kaldı asfalt yol boyunca ve tırmanışlarda, benim ayağa kalkmam da pek birşey değiştirmedi. Belki 1 mm kımıldamıştır ancak onu da ben sezmedim. Daha hafif ayarlarda haliyle daha çabuk bırakıyor kendisini, özellikle 1 yani Light'a alınca baya hissediliyor. Sanırım onu patika tırmanışlarında falan kullanmak gerek sadece. Bakalım, yarın bir kısmı patika olan uzun bir yol planım var, hem belki bir kaç tatlı kare de çekerim
Çok teşekkürler Soner Abi'm
Galiba haklısın Geçen Çarşamba sabahı büyük kısmı orman-tarla olan bir yoldan 40 km kadar çevirdim. Hakikaten ispatladı kendisini. Ama isim bir türlü gelmiyor aklıma, varsa eğer önerisi olan asla hayır demem...
Halil ne zaman aldın yahu vallaha çok güzel bir makina hayırılı uğurlu olsun, eee alamanyada olunca insan canyon alır tabi bende yol modellerine bitiyorum , çok güzel makina güle güle bin dostum.
Çok çok yeni Bülent Abi... Sağolasın. Valla Canyon fiyat/performans konusunda inanılmaz iyi.
Yol bisikleti demişken, bak bu Paris-Roubaix'i koşan bisikletin ta kendisi Oradaydı!
http://i253.photobucket.com/albums/hh58/haliliozturk/2010_0410050.jpg