Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Canyon Nerve XC 5.0

Scudo
maşallah halil kazasız belasız kullanman dileğiyle.

Gerçekten süper duruyor.. İlerde maşa değişimi yapacaksan Siyah renkte bi maşa seçmenin bisikletin çekiciliğini 3 kat daha arttırcağndan emimim =)

Güle Güle Kullanın Büyüleyici Bir Çekiciliği Var
Yeni Fotoğraflarını Bekliyoruz

Iyi gunlerde kullan Halil daga bayira kosmak icin gayet atesli duruyor bisiklet :D ;)

Teşekkürler arkadaşlar.

@Tugberk Tezel

Sorma Tuğberk, gereksiz bir cesaret veriyor, korkamıyorum bile bir yerde patlayacağım diye :rolleyes:

@Y.Toygar

Sanırım değiştirmeyeceğim parçaların başında maşa, arka amortisör ve sele geliyor... Açıkçası simsiyah olmasını istemiyorum, biraz renk keyif veriyor.

Bu da aslan yattığı yerden belli olur fotoğrafları;

http://i253.photobucket.com/albums/hh58/haliliozturk/2010_0611003.jpg

Buradaki tabelada da "Uçuş alanı, görevli personel olmayanın girmesi yasaktır" yazıyor. "Uçuş alanı" kulağa hoş geliyor :)
http://i253.photobucket.com/albums/hh58/haliliozturk/2010_0611.jpg

Ooo Halil tam bir arazi canavarı almışsın.Çok kaliteli ve şık bir bisiklet.Yeryüzünde sınır-yol tanımayacak bir bisiklet.Bu bisikletten ve sahibinden korkulur uçuş alanına da gelmiş bakarsın gökyüzünde de sınır tanımaz.Renkler de şahane maşa-matara beyaz kadro zaten on numara mat siyah.İnşallah İstanbul'a temelli geldiğinde canavarı da getirirsin belgrad,yıldız,aydos vs.tadına baksın kesmez ama olsun.Hayırlı olsun Halil mükemmel bir bisiklet.Güle güle kullan dostum...

Kadro rengi çok güzel 41 kere maşallah allah nazardan saklasın kazasız pedallar....

Teşekkürler arkadaşlar.

@Emir Alaca

Sağol Emir, temellisini bilmem ama en azından bu yaz geldiğimde bi görüşelim mutlaka ;)

@Erhan_Yılmaz

Teşekkürler Erhan, seninle de gitmeden görüşürüz inşallah :)

Foto , çok foto , daha çok foto lütfen :) Allah kaza bela vermeye. Güle güle kulalnın. Pedal çevirmekten alı koymasın Rabbiim :) Amin :)

@djayo

Bakalım belki okuldaki MTBci bir kaç arkadaş ile bir fotoğraf günü düzenleyeceğiz ama ne zaman olur, nasıl olur bilmiyorum...

Geri