Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Canyon Ultimate CF SLX 8.0 - 2015

Scudo
Furkan tavsiye etmişti sağolsun, time pedal gayet iyi . Ben de öneririm.

@Yavuz S. Bu lizard skin in özelliği nedir bu kadar pahalı ve tavsiye ediliyor bildiğiniz dış lastik parası ...

@Ulaş Çavuşoğlu kullanana kadar aynı görüşü bende savunuyor idim. Komik bir şekilde rahat. Sanki altında sünger var. Sarimi çok kolay. Ben siyah beyaz versiyonu kullanıyorum. Beyaz kısım halen kirlenmesi yok sayılır. Ki 2900 km dir üzerinde. Bunun gibi sebepler nedeniyle tercih sebebi. Eski Gidon bandım fizik idi 1500 civarı artık kopmaya başlamıştı.

İşte ingilizler bi söz söylemiş.. Ucuz mal alacak kadar zengin değilim diyem. İşte o hesap.

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
@Erdal YILMAZ selam abi makine ATAŞ EDİYOR! Siyah ve beyaz hiç bu kadar güzel olmadı herhalde... Seninle aynı gün tr den alan biri kargo (100 euro) hariç aynı parayı ödiyecekti sanırsam dimi 19 vat ödemişsiniz bize gelse 18 kdv ödicektik yani durum dengelnmiş. yanılmıyorum dimi?

Yukarıda önerilen Fizik performance ben de kullanıyorum ve kesinlikle harika.Öneririm.

Alabiliyorsanız kesinlikle Lizard. Arkadaşımda var ve muazzam rahat.

İkinci tercihim Spec S-Wrap olurdu daha sonra ise Fizik.

@Ulaş Çavuşoğlu

1500 euro üstü olduğu için, kargo ile gelince %18 ile kurtulmak mümkün değil. Farklı ücretler çıkıyor, yani astarı yüzünden pahalı oluyor.

Önerileriniz için çok teşekkür ediyorum. :harika:

@Erdal YILMAZ

Bende Lizard Skin var, gerçekten rahat.
Cumartesi denersin olmadı ;)

Hayırlı olsun. Gerçekten çok hoş bir bisikletmiş

@Erdal YILMAZ bende yaza deişikler yapmayı dusunuyorum. araştırmasını daha önce yapmıştım. Lizard-Skins bir adım önde. time pedal içinde bütceyi zorluyabiliyorsan xpresso 10 hatta 12 almaya calıs. (kutusunda kal cıkar fakat Türkiyede bulamayacagın için extradan bir takım daha kal sipariş etmende fayda var )

edit

hoppala konu inceden hortlamış gibi sanki yeni fark ettim :)

Bu yukarda kalsın ki insanlar bilgi almak için bakarlar. ;)

Geri