Scudo Sports

Carraro 2019 fiyatları görücüye çıktı

yigit_ktk

Üye
Tepki
18
İsim
Yiğit K.
Bisiklet
Salcano
Başta en çok merak edilen MAVİ modeli 40.999 TL olarak belirlenmiş. Bakalım ilerleyen günlerde ne olacak...

(link) diğer model fiyatları da buradadır.

• Beğen
Tepkiler: bitinya_s
Scudo
SPORTIVE 224 modelini bir zamanlar sıfır olarak 700liraya almıştım yahu.. 2bin lira olmuş :krktm:

Carraro sportive 225 modelini geçen sene 1700 civarı almıştım, bisiklet fena değil ancak çok da ağırdı sanırım bir 20kg civarı vardı. 5.Katta oturduğum için indirip çıkartmak zor oluyordu bu sebeple 1000 tl'ye satıp 3100 tl'ye Merida Scultura 100 (2017) yol bisikleti aldıydım. O da kullandığım güzergaha çok uygun değil yollar yarık içinde zıplaya zıplaya gidiyorum :) Onu satmak istedim 2200 civarı felan satamadım. Daha ucuza da satmayı gönlüm el vermedi onu bir kenara kaldırıp Trek'in DS Hybrid modellerinden birini almayı düşünüyorum.

Gravelin tavsiye edilen fiyatı 5843 bence iyi ama bir tık daha altında olmalıydı
(link)

2 renk seçeneği sunmuşlar fakat görsel tek renk olarak sunulmuş bu bence büyük bir eksik

@Afyon35

Hiç dikkatinizi çektimi Carraro bisikletlerin özelliklerinde ağırlığını yazmıyor :) Bende sportive 225 vardı baskülle tartmaya çalışmıştım 20kg civarını görmüştüm

gravel-g2-16v-hd-28.jpg

güzel

sportive-belt-nex-8v-hd-28.jpg

kayışlı model var bu sene

@Tolga67
14-15 kg arasında olması lazımdı 225'in hatta daha önceden bu ve başka forumlarda da bu muhabbet geçmişti

@Afyon35

İnanın bendeki carraro 225 o civarda değildi, baskül ne derece doğru ölçmüştür garantisini veremem ama 20kg civarı gösteriyordu :) Artı şuan meridan'ın scultura 100 modeli var 9-10 kg civarında tek elle 5.kata çıkartıyorum. Ama carraro beni öldürüyordu ve bu fark kesinlikle 4-5 kg civarı değildi.

Siteyi inceldiğimde en üst modellere bile ayaklık koyduklarını gördüm. Ben o bisikletteki sram eagle ruble olsam, gider intihar ederim beni bunun üstünden alın diye :mad: diğer taraftan sonunda geometri tablosunu koymayı akıl edebilmişler. Ağirlık bilgisi yok, kadro boyu durumu sıkıntı... 44 48 52 şeklinde dizilmesi çok saçma. Ara boylar yok.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Hollandalı accell bisiklet yılda 1 milyar euroluk ciro yapıyormuş. yine çoğu markadan iyi.
Batavus, Koga, Sparta, Haibike, Ghost, Lapierre, Raleigh, Diamondback atala hepsi tek firma.
(link)
503fcaf909c1f670f638ec9c15a89bcb_XL_0.jpg

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@Mustafa Zeybek
Yarışmayacak olduktan sonra ayaklık iyi bişey bence.

• Beğen
Tepkiler: C.Koc ve Afyon35
Bindirim az olmuş yahu biraz daha yapmaları lazımdı.

bu fiyatlar ne böyle acaba kur u 7-8 liradan mı hesapladılar yuh be

@Tolga67
225 15.6 kg dir ...

Bu fiyatlar nedir böyle?? Buradan bütün yetkilelere sesleniyorum, enflasyonla mücadelede, bu zor günlerde bu kadar zam normal değil bu bir kalkışmadır:p
Şaka bir yana sanırım dövizin sene içinde artma riskini de fiyata kitlemişler, riske girmemişler. Salcano falan da böyle açıklarsa geçmiş olsun olan bize oldu yine. Hep yerli markalara destek verdim kendimce, kendim de yerli marka kullanıyorum ama orta sınıf, vasat bisikleti 2500 3000 gibi fiyatlara satmak ne olursa olsun soygundur. Bu ülkede asgari ucret 2000 lira ki o da yeni oldu. Kızdım yine, neyse sağlıcakla kalın.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet 38
Son dakika..Enflasyonla mücadele kapsamında MERMİ fiyatlarında indirime gidilmiş..Ne güzel değil mi?Bundan sonra pompalı tüfekle sokakta kadınları öldürenler(2018'de 440 kadın öldürüldü) veya düğünlerde filan havaya ateş edenler,mermiye daha az para ödeyecekler..
Siz de burada bisiklet fiyatlarından şikayet ediyorsunuz..Çok ayıp:huhuu:

Geri