Scudo Sports

Carraro bisiklet tercihi ve tavsiyeler

@Burak Tohatlı
Benim sana tavsiyem bu bisiklete iyi bir düzmasa tak. Bu bisikletlerin süspansiyonu sadece 50-80mm arasi oluyor ve hic bir ise yaramiyor. Dedigin bütcedeki masalar zaten sana istedigin performansi vermez.
Gidona gelince düz gidonlar flatbar oluyor ve bu bisiklette ne kadar rahat olur orasi tartisilir. Ben olsam senin dedigin egik gidonlarda kalirdim.
Masa olayini birdaha düsün derim, kesinlikle o bütcedeki süspansiyonlu masalari tavsiye etmem.

Scudo
@Murat Cömez peki abi iyi bir sübansiyonlu maşa için ne kadarlık bütçe gerekir? Bir de eğik gidonda dönüşler rahat olmuyor. Manevrası daha düşük geliyor bana.

arkadaşlar bu yaz bunu almayı düşünüyorum. Sizce nasıldır? amacım bozuk arazi ve şehir içi sürmek.Bide bu hd frenler bana sorun çıkarır mı sürtme vs. şimdiden teşekkürler

Merhaba bisikletime 2.20 2.25 Dış Lastik almayı düşünüyorum hangi marka ve model lastik tavsiye edersiniz. 20160324_144206.jpg

Suntour Nex'lere bakabilirsin. Çok iyi değil ama iş görür

• Beğen
Tepkiler: Burak Afrasyap
Herkese iyi akşamlar ve iyi forumlar.Şuan elimde Salcanonun yurt dışına sattığı CLAUD BUTLER ANTAEUS 29 MTB si var ben bunu satıp yerine CARRARO 929 BİG almayı düşünüyorum bu konudaki görüşleriniz nelerdir kullananlar var mı artı ve eksi yönleri nelerdir ?

KADRO:ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
MAŞA:29″ SUNTOUR XCM RL 100mm GİDONDAN KİLİTLİ
ARKA VİTES:SHIMANO DEORE M592 SHADOW
ÖN VİTES:SHIMANO ACERA M3000
KRANK TAKIMI:SHIMANO ACERA M3000 40x30x22
VİTES KOLU:SHIMANO ALTUS M370 3X9
FREN:SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK
LASTİK:CST JACK RABBIT 29X2.10 52-622 SİYAH
JANT:29” CARRARO ÇİFT KAT ALÜMİNYUM DİSK
SELE:SELLE ROYAL
FİYATI:1.872TL

Xcm maşa soğukta kitleniyor diye biliyorum.
Onun yerine sedona 940 öneririm. Alivio set +xcr maşa

Şuanki bisikletimin üzerindede aynı maşa var performansı gayet iyi ilk başlarda haliyle sertti sonradan yumuşadı oda aynı şekilde gidondan kitlemeliydi.Ancak ben yaz kış kullandım dediğin problemle karşılaşmadın ama tavsiyen için çok teşekkür ederim :)

Bu arada yanlış bilgilendirme olmasın rebound ayarınıda belli bir süreden sonra yapmıştım onunda etkisi var azda olsa

@demirciemre
Kullanıcıya göre yoruar değişiklik gösterebilir haklısınız siz de.
Kışın soğukta kullanınca içindeki yay kitleniyor eve gelip kaloriferin yanına 30 dakika bırakınca tekrar yumuşuyor diyen bi kullanıcı vardı. Ben dağ bisikletini araştırırken o yüzden silmiştim direk bunu. Onun yerine xcr daha hafif ve de kitlenmiyor diyordu bi yazıda.
Şu an şehir bisikleti aldım düz maşalı

Bisiklet bende var hiçbir sıkıntım yok bisiklet çok iyi tavsiye ederim

Dosyalar

• IMG-20160115-WA0007.jpeg
    IMG-20160115-WA0007.jpeg
    248,9 KB · Okunma: 33
Merhabalar , 3 gün önce carraro sportive 225 aldım. 2 tane aldık kadro birinde düz birinde oval . sonra başka bir bisikletçiye giderek aradaki farkın nedenini sordum biri 2015 biri 2016 dedi. biraz araştırmamın sonucunda 2015 modelin 1206 tl 2016 modelin 1470 tl olduğunu gördüm ve bilmeyerek kazıklandım gibi bir şey oldu. kafama takılan bisikletleeden biri small biri medium ben kadro farkını buna bağlamıştım fakat bilgisi olan varsa bilgilendirirse teşekkür ederim. aradaki kadro farkı 2015 2016 model farkından mı kaynaklanıyor?

@Hastateker
Haklısınız kullanıcıya göre değişebilir tabıkıde bu arada bısıkletı aldım suan ıcın deneme asamasındayım :D

@Enigma23
Resım ıcın tesekkur ederım bısıkletı aldım ufak tefek modıfıyelerı kaldı bende resmını atarım burdan sıze bendekı mavı sıyah mat. Suanlık tek sorunum vıtes gecıslerınde bazı takılmalar yasıyor bır ay kadar bu sekılde kullanıcam cok kasmadan daha henuz yenı oldugu ıcın oturmadı bısıklet sızde yenı aldıgınızda bu takım problemlerı yasadınız mı ?

Ben ilk aldığımda direk 80 km yaptım ve viteslerde herhangi bir sorun yaşamadım. Bir ayar yaptırın derim belli ki ayarı bozuk.
8 aydır da kullanıyorum. Gayet memnunum. Tabiki daha iyi donanımlı bisiklet daha güzel hisettirir ancak sınırsız bütçe ile alışveriş yapamıyor herkes.

Yalnız ufak bi ayrıntı var, sizin model 2016. Benimki 2015 ve vites kolları Acera benimkinde. Sizinki Altus. Bundan kaynaklı bir fark olabilir vites geçişlerinde.

Buyuk ihtimalle olabılır ancak ayar yaptırdım ustun koru yaptı aldıgım bayı ancak tekrardan yaptıracagım

Ben yaklaşık 4000 km kullandın lastik patlamaları dışında sorun olmadı. Vites sistemide sorunsuz çalışıyor sizinki yeni olduğu için tellerin gerginligi değişir ama zamanla oturuyor sıkıntı olmaz

• Beğen
Tepkiler: demirciemre
Fiyatı pahallı diyorsunuz da donanımlarına baktınız mı? 550 lira zaten fren sistemi, dinamolu göbekler, deore set, satori kelebek gidon, çamurluk bagaj vb. bu özellikleri barındıran muadiller 5-6 bin lira. bence cok makul bir fiyatı var. Hele bi de selesi varken gayet f/p ürünü.

• Beğen
Tepkiler: ahmetaldag
Geri