Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro CR 062 hakkında

Arkadaşlar bende carraro 062 ve Carraro gravel g0 arasında kaldım aslında kullanım amaçları da farklı ama İzmir'de yaşıyorum yeri geliyor yolda yeri geliyor sasalı da ki kuş cennetinin içlerine ve oradaki tepelere tırmanıyorum gravellerdan şuan bütçeme uyan g0 var diğerleri araba parasına çıkmış neredeyse ama 062 deki 105 set ve daha hızlı olması daha bir ağır basıyor açıkçası 1-2 gün içerisinde sipariş vericem ama kafamda deli sorular
Tamamen kullanımla alakalı, sadece asfalt yolda sürüş yapacaksanız yol bisikleti alın. Ancak Balçova'da dağ yollarında da arada sırada süreyim derseniz gravel alın.

Scudo
merhabalar,

temmuz 2021den beri 063 kullanıyorum. geçtiğimiz günlerde temizlik esnasında kadronun arka kaynak kısmında çatlak fark ettim. böyle bir şey başına gelen oldu mu? ne gibi aksiyonlar alındı merak ediyorum.
şu anda bisiklet fabrikada inceleniyor. benzer sorunu yaşayan/yaşayabilecekler için dönüşlerini de buraya ekleyeceğim.

Buraya bir güncelleme yapmam gerekirse, bir takım sinir bozucu aşamalar olsa da fabrika kadroyu sıfırıyla değiştirip, bisikleti geri gönderdi.

Buraya bir güncelleme yapmam gerekirse, bir takım sinir bozucu aşamalar olsa da fabrika kadroyu sıfırıyla değiştirip, bisikleti geri gönderdi.
Bir takım sinir bozucu olay nedir özel değilse anlatabilirmisinizi bizde dikkat edelim

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Bir süredir 2.el 105 7000 setli yol bisikleti arıyordum. İstediğim gibi bişey bulamayınca sıfıra yöneldim ve peugeot r13 ile carraro 062 aero arasında kaldım. Peugeot satarken marka bilinirliği daha az olacaktır diye düşünerek carraroya yöneldim. Ve aslında en başında beri aero almak istemiyorum dediğim halde gidip aero aldım : ) 182cm boy 82cm bacak boyum var. 84-86 arasında çok kararsız kaldım. Aero bisikletlerde geometrisi gereği daha fazla yatmak gerektiğinden ve bende bunu çok istemediğimden 54 kadro aldım. Umarım pişman olmam.
F4B82E59-B310-4A4A-9DC5-46C80F617334.jpeg

Bir süredir 2.el 105 7000 setli yol bisikleti arıyordum. İstediğim gibi bişey bulamayınca sıfıra yöneldim ve peugeot r13 ile carraro 062 aero arasında kaldım. Peugeot satarken marka bilinirliği daha az olacaktır diye düşünerek carraroya yöneldim. Ve aslında en başında beri aero almak istemiyorum dediğim halde gidip aero aldım : ) 182cm boy 82cm bacak boyum var. 84-86 arasında çok kararsız kaldım. Aero bisikletlerde geometrisi gereği daha fazla yatmak gerektiğinden ve bende bunu çok istemediğimden 54 kadro aldım. Umarım pişman olmam.
284691 dosyayı görüntüle
Hiç pişman olacağınızı düşünmüyorum,güzel seçim yapmışsınız.bende alırken kararsız kalmıştım Aero mu endurence mi diye ama her ne olursa olsun genede Aero göze biraz daha hoş geliyor.
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Buda bizim carraro fire 1.1

Dosyalar

• IMG_20220310_134704.jpg
    IMG_20220310_134704.jpg
    110,7 KB · Okunma: 52
  • Beğen
Tepkiler: everhard
Benimde 0 aldığım Carraroda benzer bir sorun olmuştu. Fabrika değişim için hiç ikiletmedi, hatta aldığım renk seçeneği üretimde olmamasına rağmen aynı renge boyayıp geri göndermişlerdi. Carraro bu olaydan sonra gönlümü fazlasıyla kazanmıştı ve 3 bisiklet daha Carraro marka aldım :)

• Beğen
Tepkiler: everhard
284691 dosyayı görüntüle
Sele boyunuzun son hali, doğru seçime ulaştığınızı işaret ediyor.

Henüz çok uzun bi tur atmadım ama kullandığım kadarıyla pek bi sıkıntı yaşamadım. Muhtemelen 56 alsam gene pek bi soru in olmayacaktı
Aynen öyle düşünüyorum komşum. Benim kompakt şehir kadroyla ön tekerlere ayaklarım çarpardı pedal çevirirken. Sizin üst boru da tam düz sayılmaz.

Geri