Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro CR 062 hakkında

@Can0
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Güzel bir bisiklet almışsıniz.
 
  • Beğen
Tepkiler: Can0
Scudo
Hayırlı olsun. Ağır mağır bende de CR062 var hoşuma gidiyor kerata. Arkadaşla antremana çıktığımızda onun Merida 5000'inini geçiyor pedal çevirmeden serbest inişlerde.. Önden bile inmeye başlasa benim ucuz Carrarom arkadan yalayıp geçiyor onu şaşırıyor nasıl geçiyor beni, benim göbekler daha akıcı geçememesi lazım diyor :)
 
muhtemelen ağırlıktan. daha iyi ivmeleniyor yokuş aşağı. benzer deneyimleri ben de yaşadım :)
 
@Can0
Şehir içinde 150 km den sonra süpriz iyi: Vision 30 Jant seti, pek konforlu. Süpriz kötü: Boyası, kirli suyun bile izi zor çıkıyor, beyaz kısım hepten facia. Peloton komponentleri pek beğendi, renklere burun kıvırdı.
 
  • Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
2019 modelini kullanan arkadaş var mı?
yorum alabilir miyim kendilerinden?

teşekkürler.
 
  • Beğen
Tepkiler: Bıyıkov
@makaram
Yanılıyorsunuz
 
@fathwow
Ben de yeni başlayan biri için uygun olup olmayacağını anlamaya çalışıyorum. 2019 modelini kullanan birileri belki bilgi verecektir
 
bence başlangıç ve uzun vade için çok iyi bir bisiklet. geçen yıl bisiklet almadan önce uzun uzun araştırmıştım. favori modellerimden birisiydi. ayrıca 2019 modeli 2018 den çok daha iyi. gerek yeni nesil 105 seti, gerek jantları, gerek selesi vs. daha üst düzey donanımlı. bütçesine uyan herkes gönül rahatlığıyla alabilir.
 
  • Beğen
Tepkiler: Bıyıkov
Ben bu bisikletin 2018 modelini kullanıyorum. Yeni başlayacak olanlar için gayet ideal bir bisiklet. Az bişey ağır bir bisiklet ama yeni başlayan için çok problem olacağını sanmıyorum. 2019 modeli komponentleri önceki yıl a göre daha üst componentler. Belki kadro kalitesi aynı olabilir ondan emin değilim. Genelde carraro modellerinde aynı kadroyu kullanıyor diye biliyorum. Sözün kısası bisikleti tavsiye ederim.
 
Arkadaşlar bisikleti almaya karar verdim ancak Antalyada bulamadım. Sanırım kargoyla alacağım. 178cm boy, 80cm iç bacak boyu için 54 kadro uygun mudur?
 
Ben 183 cm boy 82 cm civarı iç bacak ile 56 kullanıyorum size 54 uygun gelecektir.
 
2020 alan oldu mu? Kullanan, test eden olduysa yorum alabilir miyiz?
 
Beyler cumartesi geldi bisiklet, pazar öğleden sonra 50 km düşük tempo bi tur yaptık. İlk defa yol bisikleti kullanan biri için bu bisikletse ben şimdiye kadar neye binmişim dedirtti. Pazartesi yine kısa bir tur yaptık alıştıkça daha zevk alıyorsunuz. bu gün üçüncü gün üst üste yine bindim bu defa rampanın dibinden döndüm hava çok sıcaktı. Şansımı zorlamadim. Fakat binmelere doyulmuyor. Jantların uzerinde tubeless ready yazıyor. Demekki iç lastiksiz kullanıma uygun. Bunu alırken bilmiyordum. Fakat lastiklerde only with tube yazıyor. Jantlar uyumlu olsada iç lastikli göndermişler. Gidon sargısı fizik çıkmadı firmaya bı mail attım belki ilgilenirler, çok dert değil. Sele kesinlikle en az yüzde elli daha az ağrıtiyor. Eve gelip üstüne oturamama gibi bir durum söz konusu değil. Tek sorun tam çapraz olmadan ön aktaricinin sürtmesi. 9,10,11 de sürtüyor.12,13,14 te sürtüyor. Usta yarım vitesten bahsetti. Bana mantıklı gelmedi. Bi arkadaş çapraz kullanım yanlış normal dedi. Eyvallah kabul fakat yinede sürtmemesi gerekmiyor mu? Fikri olan varmı? Başka sormak istedikleriniz varsa bu marka modelle ilgili memnuniyetle cevaplarım. Iyi geceler
 
Hastasıyım şu bisikletin, hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah. Kadro kalitesi nasıl? Canlı inceleme imkanım olmadı, size göre nasıldı?
 
Arkadaşlar sizce carraro cr 062 mi yoksa bisan grand tour mu yol bisikletine yeni başlayan birisi için uygun? (decathlon daki edr af 105 bisikletini aylardır temin edemediğim için yeni arayışlara girdim) yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
 
  • Beğen
Tepkiler: Ali Eren
062 Yol bisikleti , fakat bisan biraz daha gravel tarzı. Araziye gireceksen bisan derim 38C lastikler üzmez. 062 ile araziye giremezsin. amaçları çok farklı iki bisiklet türü. amacını belli et :)
Hocam yanlışınız var herhalde bisan grand tour un lastikleri 700*28c. Amacım asfalt ta kullanmak iki bisikletin farkı bisan endurance tarzı yol bisikleti carraro aero tarzı yol bisikleti. Benim asıl kafama takılan hangi tarzda bisiklet almak daha mantıklı yol bisikletine yeni başlayan birisi için
 
@Mtn.

Pardon All Trıal modeli ile karıştırdım ben :) ilk mesajımı düzeltiyorum.

Bende yol bisikletine geçeceğim yakın zamanda. 062 yi bende takip ediyorum.
 
  • Beğen
Tepkiler: Mtn.
@makay58 Güle güle kullanın ustanın bahsettiği yarım vites olayı doğru. Ön aktarıcı sürterken biraz hafif kolu itin aktarıcının çok hafif hareket ettiğini göreceksiniz. Yarım vites olayı o.
 
  • Beğen
Tepkiler: çağatayutku
Geri