Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Carraro CR Race 052

Kron rocket bence bu dediklerinizde son sırada tercih edilmeli maşası bile alimünyum olan bisikletin satış fiyatı 2619 tl ye geliyor.Gidon , gidon boğazı , sele , sele borusu , lastik ne idüğü belirsiz yinede tercih alacak kişinin.

• Beğen
Tepkiler: Berke
Scudo
@Ertan M. Abi dediğim gibi 2300'e geliyor.Jantlar R510 lastikleri kenda vs.Geri kalan parçalar Kron'un.Dediğim gibi kendi bisikletim Audacio 400 ama gidon boğazında Ritchey yazması pek de fark etmiyor.Carraro'da da kendi parçaları var.En azından 2014 model'de öyleydi.Ne kadar üstün olabilir ki Kron'dan?

@Uptown Cyclist Ertan beye katılıyorum ben 2600 TL o bisiklet için çok uçuk bir rakam. Ayrıca benim de o bisikleti kullanan bir tanıdığım vardı kadronun çok esnediğini söylüyordu.

Edit: 2300 demişsin bence o da fazla.

@Uptown Cyclist Kronun kendi ürettiği malzemeleri bilmiyorum ama ricthley , fsa gibi markalardan iyi olacağını sanmıyorum.Kron ancak fiyatı daha uygunsa mantıklı tercih edilebilir.

@Ertan M. Abi yarın Kaçkar'a gidiyoruz Scott Speedster 30 için :D tamamdır unutun Kron'u :D

@Uptown Cyclist
Scott gayet mantıklı 2500 civarıdır muhtemelen.

• Beğen
Tepkiler: TolgaU
@Berke Aynen o civar.Aradık şimdi ulaşamadım.Yarın da arayacağız nasipse pazar günü alacağız.

almışken bir kere alıyım dedim carraro alacaktım karbon kadro olmasına istedim.
lapirre yeni modellerinde bir olacak 105 setlisinden.
sensium200,aircode sl500 yada xelius sl 500 . bu üçünden birine sipariş verecem.
jant seti sonradan tekrar uğraşmamak için aircode yada xelius istiyorum.
2 haftaya belli olur heralde

@Burak_Cakir

Şimdiden hayırlı olsun. Bende Carraro 052 düşünüyordum ilk sonradan Lapierre Audacio 400 modelinde karar kıldım. Özellikle jant yönünden verdim bu kararı

Bugün ilk bisikletimi aldım :) ilk derken en son ilkokulda bisiklet almıştım onu saymıyorum ^^

Berke'ye çok teşekkür ederim incelemesi gerçekten çok güzel olmuş. Bu inceleme doğrultusunda 2015 052 aldım. Çok ufak bi iki sürüş yaptım güzel bir bisiklet :) Yarın eksiklerimi tamamlamak için alışverişe çıkıcam, en yakın zamanda da güzel bir sürüş yapıcam ^^ Fotolarda gelir ^^

Yanlış fiyat yazılmamışsa 2016 fiyatı 2700 olmuş...

@ahmtayd
Fiyat doğru Ahmet, her yıl yapılan zam ve yeni Tiagra sistem fiyatı 2700'e çıkarttı. Gerçi diğer markalarla karşılaştırırsak en uygun fiyatlı model halen bu.

@Berke
Tiagrası bizimkinden farklı mı acaba ?
Değişiklik yok galiba

@ahmtayd
Evet Tiagra sistem değişti Ahmet, 105 seviyesine yaklaştı baya...

Arkadaşlar merhaba. Uzun arayışlar ve de Berke kardeşimizin incelemeleri neticesinde CR Race 052 yol bisikletimi geçtiğimiz aralık ayında ikinci el olarak aldım. Şu ana kadar 2600 km. oldu ve bisikletimden çok memnunum. Sizin de bildiğiniz gibi bisikletin ayna-kol 50-34; ruble 12-28. Düz yolda ve hafif rampalarda bu oranlar gayet yeterli. Yalnız eğim oranı %8-9 olan rampalarda biraz zorlanıyorum. Bu nedenle rubleyi 11-32 ile değiştirmek istiyorum. Böyle bir değişim yapan arkadaş varsa tecrübelerinden faydalanmak isterim.

Geri