Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Carraro CR Race 052

@urkmez39 Yazan fiyat olsa, 3300 e karbon kadrolu full 105 setli bir makina olurdu ve tadından yenmezdi. Aslında avrupa da bir yerde işin varken böyle bir makinayı da alacaksın. Sanırım gümrüksüz sokabiliyorsun.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
Merhabalar bende bisiklet alacağım lakin iki seçenek arasında kaldım carraro rece 052 yada mosso tca 735 aksam olarak bi farkını göremedim fiyat farkı dışında buraya yazmak istedim yardımcı olabilecek olan varsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler :)

@Hsyndeli
Bende 052 var çok memnunum. Görünüş olarakta daha hoşuma gidiyor :D Bence tca 735 ten daha iyi mesela jantları falan

• Beğen
Tepkiler: Hsyndeli
Şu an eğer bi yanlış anlama yok ise tca ya müthiş fiyat aldım yani bana göre :) ama eğer ortada başka durum var ise ona yöneleceğim, o yüzden danışmak istedim kilo donanım farkı pek yok ben 60 kiloyum jant bana pek lazım olmaz gibi :D

@Hsyndeli İyi günler jantın mukavemetinden ziyade daha çok akıcılığı diye tabir edilen tek pedal çevirdikten sonra tekerleğin durmadan dönmesini sağlaması önemli diye biliyorum. Yani arkadaş jantlar iyi derken bundan bahsetmiş yoksa mesele ağırlık meselesinden daha çok akıcılık meselesi.

@Hsyndeli Hocam yılına dikkat et 2016 fiyatına kanma. Bende bu aletler arasında kaldım da 2016 fiyatı 2700, 2015 fiyatı 2000 lira aletlerin :/ Adam ikinci elini 1900 e koyuyor gaza gelip :( :( :(

@trainspotting35 hocam onu anladım ironi katmak istedim sadece, yeni başlayan olarak bu bisiklet bile benim için epey üst düzey olacak o yüzden hangisini alsak bilemedim. :)

@Auron Sanchez üstad bende accell i aradım adam aynı fiyat dedi geçen yılla bu yıla peşinde 2450 ye rece 052 yi bırakıyor mosso peşinde 2450 kaldım öylece..

@Erkin Kalender hocam karşıdan bakma ile anlamam ben ki :( bunun modeli ne kaç yıllık kaç kadro :)

@amoush00 Evet ama İngiltere'deki mağazadan alınca %18 üzerine KDV ekliyorlar. Tax Free ile havaalanında ödemeni geri alabiliyorsun. Ama limiti vardı bildiğim kadarıyla 1500 € altında olması lazım ürünün. Her türlü buradan daha uygun bir fiyat oluşuyor aslında :) Ayrıca Merlin kadroları Amerika'da üretiliyor, bilginiz olsun.

--------------------------

Litespeed

1980'lerde hikayesi başlayan bu marka, “titanyum” gövdeli bisiklet markaları arasında dünyanın en önde gelen ismi durumundadır. Yıllar geçtikçe tecrübesi artan ve ürettiği kaliteli bisikletlerin ünü dilden dile dolaşmaya başlayan Litespeed, DeRosa, Merckx, Basso, Tommassini gibi ünlü pek çok markaya gövde üretmeye devam etmektedir.

Bir dönem (karbon bisikletler öncesinde) Litespeed’in “üst seviye bisiklet üreticileri” arasında en büyük üretici olduğunu hemen belirtelim. Sahip olduğu Merlin bisikletleri dahil olmak üzere tüm Litespeed bisikletlerin gövdeleri, Amerika – Tennessee’de üretilmektedir.

-------------------------

• Beğen
Tepkiler: Hsyndeli
@Hsyndeli 20 kg olsan da Jant en önemli unsurlardan biridir :) Akıcı olan bir jant ile normal bir jant arasındaki farkı biraz km yapınca anlarsın.

• Beğen
Tepkiler: Keşkeler
@urkmez39 evet hocam hastalığı bulduk dermanı ne :D mosso yu alma mı diyorsunuz carraro daha mı iyi? Ama mossonun kadro gidon sele borusu rigit çok iyi diyorlar benim kafa oluyor milyon :)

İkisinin de güzel yönleri var bende Mosso kadrosunu beğendim ama Mosso kullanan kişilerin yorumlarını dinlemek lazım. 052 ile 5000 km yaptım, orjinal hali ile hiçbir geliştirme yapmadan istanbul trafiğinde gayet yeterli. Şehirlerarası kullanım için de bana kalırsa yeterli olacaktır, zaten yeni başlıyorsanız 1-2 sene kullanıp sonrasında makineniz hala temiz ise jant, sele vs değiştirip kullanmaya devam edebilirsiniz. Temiz bakmanız durumunda sizden başka birşey istemeyecek bir bisiklet diyebilirim :)

• Beğen
Tepkiler: Bahri Kaplan
@urkmez39 valla hocam çok da binemem gibi geliyor ama tutturduk bi türkü gidiyoruz nasipse cuma günü kesinleşecek bu başlığa da mosso demeyelim vururlar alimallah :D

• Beğen
Tepkiler: urkmez39
@Erkin Kalender 2. Elini sıfır fiyatina satmayi durdurana kadar protestom devam edecektir :D
@Hsyndeli hocam daha senenin basinda arkadas aldı 2000 tl ye 2015 model :D Elden veya havale nakit paraya ciddi miktarlarda indirim yapıyorlar. Diger arkadasta 1600 e tertemiz 2. Elini aldi. Simdi ben 2000 e ikinci el alayım mı :D bi flüt kaç para ulan :D

@Auron Sanchez yarıldım şu anda :D mandolin al sen mandolin o olır sana :D valla hocam cuma belli olur ben yazarım kaça aldığımı :)

@Hsyndeli hocam bak şuna alacaksan 48 kadrosu kalmış adamlarda sadece uyarsa kaçırma derim eğer 2.el düşünmüyorsan. Pazarlıkta yaparsın telefonda :) Dün buldum demin aradım da adamlarda tek kalmış küçük kadro o da :( (link)

Geri