@Hsyndeli sagolasin dostum bende bugün buldum 2300 nakite . Bianchi 600 u de 2200 e birakacakmis adam ya o degil aklim mossoda kaldi claris setli bi mosso gordum yolda claris setli cok guzel duruyordu cocuk spd pedal takmis agirlik olarak 54 kadroda 8.5-9 arasıydı gayet hafifti cok sasirdim
@Hsyndeli sagolasin kardesim sana da hayirli olsun simdiden, aynen haberleselim ben pc mi, sıfır xbox-one ı , carraro crs600 ümü satayim bisikletin yaninda her seyini de tamamlayip ilk is antalya kampı
@Hsyndeli inşallah kardeşim alınca kesin gelirim teşekkürler Aynı şekilde sizde istediğiniz zaman çıkıp gelebilirsiniz Zaten uzun yola çıkmayacaksak napacaz bu aletlerle
Hastayım şu kararsızlık mevzularına.
Yahu eğer ilk kez yol bisikleti alıyorsanız neyi beğendiyseniz onu alın ha Carraro almışsın ha Mosso almışsın ne fark edecek her iki bisiklet de oldukça iyi. Bana sorarsan Carraro tasarımda atıyor golü o yüzden Carraro alırım. Mosso ne ne yaparsa yapsın adamlarda isim de yok tasarım da yok almam hiçbir zaman.
2014 Mayıs ayında aldım ben bu bisikleti 9 gün sonra 2 yıl olacak hiçbir parçasını değiştirmedim sapa sağlam bisiklet halen kullanıyorum.
@Berke Hocam Bianchi SLR 600 ü gördüm. 2200 Tl fiyat verdi tipi de çok hoşuma gitti. Carraro 052 ye ise 2300 TL fiyat verdi. Carraroda karbon maşa var 4600 set var, Bianchide 4700 set var. Setler bi şey değiştiriyor mu ne oluyor 4600 olunca veya 4700 olunca anlamadım. İkisini de çok sevdim
@Auron Sanchez bana kalırsa bianchi'nin kadrosu olmamış dümdüz kadro kaynak yerleri vs özensiz duruyor. O kadar para veren 200 lira daha verir 052 alır Karbon maşa, tasarım vs..
zamanında 1900lerden satılmış şimdiki fiyatı acayip tavan yapmş kendi hoşuma giden şehir bisikleti bulamadım bir türlü. Bugün sahibindende bir cr 052 gördüm çok hoşuma gitti hiç yol bisikleti tecrübem yok ne dersiniz başlangıç için iyi bir seçim olur mu
@Auron Sanchez
liste fiyatı üzerinden %5 indirim olacak.
peşine biraz daha indirim olursa peşin almayı düşünüyorum.
teslim almaya gittiğimde netleşecek açıkçası.