Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Carraro CR Race 052

Scudo
Merhaba bende 2016 052 almayı düşünüyorum salcano xrs030 apex ve mosso tca 730 veya 735(105) araştırmalarımdan sonra carraro kullanıcısı ve yorumlarından dolayı 052ye yöneldim ancak aklımda birkaç soru var:
1-2016 052 de gidon-sele-sele borusu fsa yada carraronun kendi üretimi sanırsam.Bunların kalitesi nedir ?
2-Jantlar 28 Tel yanlış bilmiyorsam bunlar bisikleti hantallaştırıyor mu?
3-Hala xrs030 apex (2013) veya mosso tca 730-735(105) da biraz aklım kaldı.Onlar hakkında yorumlarınız nelerdir ?
Yardımlarınızı bekliyorum herkese iyi sürüşler :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Ulusoy
@Zen.eren Şu konulara bakmanı öneririm hocam:
1. Carraro CR RACE 052, Mosso 730 TCA Tiagra, Salcano XRS 030 Tiagra
2.Sonunda Mosso 735TCA Tiagra'mı aldım.
3.Salcano xrs 030 tiagra (2015) & Carraro 052 tiagra (2015) & Mosso 730 tca tiagra (2015)
Hususi sorularını daha tecrübeli üyelere bırakırken şu tespiti de tartışmaya açıyorum:
Yukarıdaki gibi birbirine yakın fiyatlardaki bisikletlerin fiyatlarını o rakamlarda tutan etmenler, yerli bisikletlerde grup ve kadro setlerdir; yurtdışı üretimlerinde ise bunlara bir de kadro eklenir. Yani aynı parayı yerliye versen grup-kadro sete; yabancıya versen kadroya para bayılmış olursun ilaveten. Binaenaleyh bütçeni yabancıya ayıracağına yerliye ayırman, sana bir üst model grup-setini düşünme fırsatı sunar.
Yerli malı haftası da değil ama... N'oluyor ki bana? :D

@Bis sanirsam mossodan vazgectim cunku cok telli jantlari fazla adi geldi ve ritchey componentleri alimunyum sanirsam.O giyata degmez gibi carraroya kaymaya basladim.

• Beğen
Tepkiler: Zefal017
Konuyu sonuna kadar okudum ve bir süredir carraro 052 almayı düşünüyordum. Bu fikir konuyu okuyunca daha da bir netleşti ama 2016 fiyatları baya bir artmış. Yakın zamanda carraro 052 alan var mı? Varsa peşin fiyatına son olarak ne yapabiliyorlar. Bilgilendirebilecek biri varsa şimdiden teşekkür ederim.

@DevilsLawyeR 2015 54 kadro 2000 liraya pesin vardi bi sitedr, onun disinda 2300 e iniyor 2016 modelini en fazla belki daha fazla inerler pazarliksiz fiyatina 2300 dediler direk

Bahsettiginiz site galiba bisikletcim.com du veya spordunyasi.com du. İkisini de aradim ellerinde 2015 kalmamisti siteyi guncelleyip 2016 yapmistilar ilani. Fiyati da 2500 civari.

Carraro 052 internet sitelerinde genelde 2500tl. Bayram dolayisiyla gittigidiyorda %5 indirimle 2385tl ye geliyor. Eger ki bisikletcilerde daha uygunsa bisikletciden alacam ama suan telefonla ariyorum hicbir bisikletci telefona cevap vermiyor bayram oldugu icin galiba. Suan Tatil dolayisiyla Karabukteyim civarimda carraro bayisi yok. O yuzden fiyat sordum.

@Auron Sanchez

Bugün 2-3 bayi ile görüştüm ve en fazla 2450 ye kadar düşürebildim fiyati.
Bir de ilk kez bir bisiklet alacağım. Acaba internetten alsam kurulumunu serviste sorunsuz bir sekilde yaptirabilir miyim? Aradigim bir servis internetten alinan urunun garintisini nereden aldiysaniz orasi yapar diye bir ibare kullandi. Yani ben simdi bisikleti internetten alsam montaj icin ayrica bir ücret mi ödemem gerekiyor?

@DevilsLawyeR kurulumu ve servisi carraro bayisi yapiyor hocam yapmak zorunda yani. Ekstra ucret konusunu sormak zorundasiniz aldigini yere ama 15 20 lira tutar anca. Yetkili bayisi olan yer kurmak zorunda merak etme

@Auron Sanchez

Bilgilendirme icin tesekkur ederim biraz konuyu dagittim ama kafama takilan son bir soru daha var. Bilindik sitelerden alinan urunlerde replika cikma ihtimali var midir? Bir servis boyle bir ithamda bulundu ve baya cikisti bana karsi.

@DevilsLawyeR Carraro replikasi yapilacak bir marka degil henuz. Ileride belki replika Pinarello, replika Specialized kadrolarin yaninda replika Carraro kadrolarini da goruruz ama o gunlere cok var.

Ankara'da 052 icin 2300TL, 062 icin 3000TL fiyat almistim. Oturdugun yerdeki Carraro bayilerine gidip yuzyuze konusman daha iyi olur. Telefonda en dusuk fiyatlari soylemek istemeyebilirler. Bisikleti nereden aldigindan bagimsiz olarak herhangi bir servise gidip kurulum yaptirabilirsin. Yapmam diyen servis olursa Carraro'nun musteri hizmetleri veya benzeri telefonlarina bu durumu bildir.

@Auron Sanchez ve @celikkadro bilgilendirme için teşekkür ederim. şuan bulunduğum yerde carraro bayisi yok maalesef. 20.07.2016 tarihinde Trabzonda olacağım orada bayi var ama ellerinde 1 adet kalmış söylediklerine göre ve ben gidene kadar da büyük ihtimal satılmış olur. Her ne kadar inandırıcı olmasa da bayinin söylediğine göre mayıs ayından itibaren daha sipariş veremiyolarmış. Eğer böyle bir durum olursa internetten almayı düşünüyorum. gittigidiyor, bisikletçiden.com, ve bisikletçim.com sitelerinde 2500 tl. bayinin bana verdiği fiyatla aynı fiyata sahip ürünler nede olsa.

@DevilsLawyeR Siparis veremiyorlar diye bir sey yok. Iki hafta once benim yanimda siparis verildi. Forumda gene siparisle istedigi bisikleti getirten arkadaslar var. Adamlar elinde kalmis mali satmak icin ayak yapiyor. Elinde kalmis bisikleti de pahaliya satmak isteyecektir. Sana soylenen fiyatlari buraya yaz. Gerekirse baska sehirlerden daha ucuza bulursun.

@celikkadro bir bayi elimde bisiklet yok ve siparis veremiyorum dedi. Bir bayi 2500 baska bir bayi ise 2450tl fiyat istedi.
Sizin fiyat aldiginiz bayiler neresi ve eger oradan almaya kalksam benim adresime yollarlar mi?

@DevilsLawyeR Isparta sahin plaza numarasi su (0246) 232 8080. 2300 dedi burasi direkancak odemeyi nasil yapabilirsin bilmiyorum zaten ekstra kargo ucreti de cikarirlar

@Auron Sanchez

Kapida odeme yapabilirim sanirim uygun bir kargo firmasi ile. Eger ki yollarlarsa fazla bir kargo ucreti cikaracaklarini sanmiyorum. Cikarsalar bile daha ucuza gelecegini tahmin ediyorum.

bisikleti kullanabilmek şçin gereken boy maksimum nedir ve uaklaşık 1.60 boyum var kullanabilirmiyim ?

Geri