Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Carraro CR Race 052

Scudo
@legolas99353 hocam tarttım ben çifti 2450gr
ruble 250 gr
michelin dynamic 610 gr
iç lastik çifti 200 gr
toplamda tarttıgımda 3450gr
3450-1060
2390gr
yani diyecegımız oki 2300-2400 gram civar
en kotu r500 1900gr yarım kilo hafifler

Ben de ablama bakıyorum 52 kadro ama 1900'e var sadece. 54 kadrolar 1700'e falan düşüyor. Ne dersiniz 2000tl bütçe var, 1900'e standart Carraro 052 alınır mı?

@Ozan k.
Ikinci else ve 4600 tiagra ise alinmaz.
4700 tiagra ise alinir, zinciri rublesi eskimemis olmak sartiyla tabi, onlari iyice kontrol etmek lazim.

Param olsun bu bisikletten alıp, yola gelcem artık :D. Fiyat/performans açısından gayet iyi bir bisiklet.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

sağolun hocamm

@Ebolution dostum hayırlı olsun. Bendede var 2 yaş küçüğü. Orta segment için ideal sayılabilecek bir bisiklet.

Güzel konu olmuş, özellikle inceleme için ve sonrasında konuya katkısı olan tüm arkadaşlara teşkkürler.

Peki bu vites sistemlerinin (konuda ki Tiagra mesela ) eski-yeni oluşu nasıl anlaşılılıyor..

Hadi canım diyesim geldi ama, ya doğruysa diye demeyim dedim :)

Demeyim derken, yazdım galiba bu arada :rolleyes:

edit: anladım şimdi, seri numaralarındanmış :)
4600- 4700

4600 serisini aynakolunu görünce anlarsın,
Hayır bende de var ondan biliyorum :)

@oseka

Seri numarasından ziyade renginden de anlaşıldığı doğrudur. 4600 sadece gümüş, 4700 ise siyah.

Selam arkadaşlar. Daha önce soruldu mu bilmiyorum ama bu bisikletle gün içerisinde kaç km hızla en fazla kaç kilometre yapabiliyorsunuz? Şimdiden teşekkürler.

@nuruasakir elbette hocam sonuçta her insanın gücü yorulma süresi farklı. Ortalama bir kişi için ne diyebilirsiniz?

@mecevik ben inişli çıkışlı yolda saatte 25 km yapıyordum orta tempoda.4 saat kullansan 100 km yapar arada 1 saat dinlensen 5 saat yapar.yeni başlayana gayet uygun bisiklet.

Geri