Scudo Sports

İnceleme Carraro CR Race 052

Ben tertemiz ilk sahibi olduğum 052'yi 1850e verdim.Pedallarıda hediye etttim SPD pedal vardı üstünde.

Scudo
CARRARO CR-RACE 062 ERKEK YARIŞ 22-V 105 5800
3170 tl 9 taksit fiyat uygun mu arkadaşlar?

• Beğen
Tepkiler: wildboytam35
@Smt25
Diğer markalara göre bedava desem yanlış olmaz. 1-2 ay içinde büyük ihtimal ben de alacağım.

@Smt25
2016 modeldir o. 2016 da bu alete 2800 lira fiyat almıştım. Ancak şuanki fiyatlara göre 3170 lira uygun oluyor :D

Gittigidiyordan bu fiyattı bana özel yüzde 10 vardı.sonra mağazanın aslını buldum konyada velesbitcim diye orası 2800 fiyat verdi taksitli

@Katilhamsi
arkadaş 28 mm kalınlık olarak değil de 28 inçh olarak jant boyu gibi anlatmışsın:harika:

bi toplayalım benim bildiğim yol bisikletlerinde 28 inch janta 18mm den 32mm ye kadar kalınlıktaki lastikler takılabiliyor bunun dışında sorun çıkabilir.
mesela ben dağ bisikletinde sınır 1.5 inch olmasına rağmen 1.15 takmıştım çokta sıkıntı olmuyor

@bacobaba39 oradakini kesme işareti gibi kullandım :) " değil yani:D

@observer 28 takılıyorsa şehir içinde daha güvenli olur düşüncesindeyim.

Carraro kendi sitesine ölçüleri koymamış galiba. 183cm boy 82 cm bacak boyu için 56 cm uygun olur mu

28 olmaz diye tahmin ediyorum 25 tavsiye ederim.

@observer
Hiç bir yol bisikleti 32'lik lastik almaz. Çoğu maksimum 25 alır, nadiren bazılarına 28 de uyuyor.
Siz jant ölçüsünden yola çıkıyorsunuz ama ön maşa ve arka çatal arasındaki boşluğu hesap etmiyorsunuz. 28'den daha kalın lastik o araya sığmaz.

@Katilhamsi
Olur.

@Katilhamsi benim 184 cm boy iç bacak 83 ilk önce 56 kadro aldım, abimin ölüçüleri bana göre daha düşüktü boyu 181 içbacağını bilmiyorum ama tahminim 80 falandır ona 54 kadro aldık. Daha sonra turlara başladığımızda ben yokuşlarda çok geri kalıyordum. Bir gün onun bisikletine bindim ve çok daha rahat ettiğimi gördüm. Kendi bisikletimi sattım şimdi 54 kadro kullanıyorum. Bisikletin her ikisi de carraro 052 2016 modeldi.
Bence sanada 54 kadro olmalı. İstersen internetten boy, iç bacak boyu, kol uzunluğu vb ölçüleri girerek kadronu gösteren uygulamaları bir bak. Tahminim 54 ile 56 arasında kalacaksın. Bence küçüğü tercih et daha rahat edersin.

@legolas99353 kararsız kaldım şimdi :) Akşam iç bacak boyumu vs bi daha ölçüp bakacağım artık. Fiyat olarak 2400 TL'ye buldum 052 2017 modeli. Sizce fiyat iyi mi? ürün sıfır

@Katilhamsi Fiyat gayet iyi ben 2016 modelini 2300 tl ye almıştım hiç kaçırmayın derim.

Geri