Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Carraro CR Race 052

Ben de 1 yılı aşkındır kullanıyorum ve oldukça memnunum. Geçen yaz 1000 km aşkın istanbul'da yol yaptım ve bisikletimle balıkesir'den izmir'e kadara gittim. Birkaç iyileştirme ile kesinlikle çok daha üst düzey bir bisiklet olabilir. Ben tekerleri değiştirdim önce. Stok tekerler michelin'in çok ucuz bir serisiydi ve yol tutuşu berbattı ve birkaç defa patladı. Wiggle üzerinden uygun bir fiyata bir çift 25'lik Schwalbe Durano (Raceguard) aldım izmir turuna çıkmadan önce ve inanılmaz memnun kaldım. Kontrolü ve konforu çok geliştirdi. Seleyi değiştirdim daha sonra. Kullandığım sele istanbul içi yaptığım 80-120 km'lik yollarda bana sıkıntı yaşatmadı, ama yapacağım uzun yol için bir adet Brooks classic serisinden aldım, çok memnun kaldım. Jantları da bir ara değiştirmeyi planlıyorum. Bütçemi ayarlayabilirsem ya Campagnolo Scricco ya da Khamsing G3 alacağım. Bisikletin performansını ciddi bir şekilde değiştireceğinden bir şüphem yok :) ekte kuş cenneti milli parkı'ndan iki adet 052 paylaşıyorum. mavisi benim :)

Dosyalar

• 20171008_111320.jpg
    20171008_111320.jpg
    189 KB · Okunma: 200
Scudo
Selam arkadaşlar günaydın, 5 yıldır tur bisikleti kullanıyorum. İlk heves ilk iki sene bi kaç tura gittim ama artık turlara katılmıyorum. Bisikleti işe gelip gitmek için kullanıyorum. Güzergahım düz ve çok uzun değil, günlük 12 km kadar. Önce carraro sportive 330 düşündüm ama şuan yol bisikleti bana cazip gelmeye başladı. Bi kaç gündür bu forumdaki yorumları okuyorum. Road 052 hem pahalı hem de hd var, ekstra ağırlıktan ziyade onun basıncıyla yağıyla kabarcığıyla uğraşmak istemiyorum sportive 330 fikrimin değişmesine de hidrolik disk neden oldu diyebilirim. Bu gün canlı görmeye gidicem cihazları belki fikrim yine değişebilir. :)

Team bahrein alıyorum galiba

Carraroya niyetle ndim ama kısmet buymuş sonuçta bunda da pedal var:hihi:

Dosyalar

• IMG_20180725_143708.jpg
    IMG_20180725_143708.jpg
    114,7 KB · Okunma: 158
  • IMG_20180725_162853.jpg
    IMG_20180725_162853.jpg
    181,1 KB · Okunma: 151
Merhaba bugün cr52 modelini siparis edeceğim iyimidir salcano xrs035 ile bunun arasinda kaldim buna karar verdim

• Beğen
Tepkiler: Eroseros
@Pherserd
Salcano'nun dişli oranları Carraro'dan farklı ve acemiyi zorlayabilir.

• Beğen
Tepkiler: makifir
042 veya 052 almak üzere İzmir’deki tüm bisikletçilerle telefonda görüşüp stok bilgisi aldım. Tek bir dükkanda bile yok. Hatta şöyle söyleyeyim: kimi aradıysam elimde 56 kadro yol bisikleti yok dedi. Sadece Carraro falan da değil. Bir tanesi Trek var dedi (böbreği nakden vermek istemedim), bir tanesi de Salcano xrs 030’du sanırım tam hatırlamıyorum ondan olduğunu söyledi. İlla da Carraro olsun demiyorum, fiyatına göre donanımı fena olmadığı için öncelikli tercihimdi ama adamların ellerinde 56 kadro yokmuş koskoca İzmir’de. İkinci el az kullanılmış, 1500-3000 fiyat aralığındaki bisikletlere baktım oradan da pek bir şey çıkmadı. Uzun lafın kısası, fabrikadan döviz kurları yükseliyor diye bilerek mi gönderilmiyor veya bekletiliyor; yoksa esnaf stok yapıp fiyatlar iyice şişince mi satışa başlayacak pek emin değilim ama şahsen sırf bisiklet almak için Decathlon’a yolum düşsün istemiyorum.

@alperkayali hocam boyunuz ve bacak boyunuz kaç? Bu sene sezon başından beri bisiklet bulmak zor hakkaten geçen seneye göre fiyatların çok artmış olmasından dolayı diye düşünüyorum. Mart ayı gibi seda bisikletle görüştüğümde böyle söylemişti ki o zamanlar kurlar bu kadar artmamıştı. Seneye yeni sezonda bisiklet fiyatları çok uçuk olacak gibi maalesef..

@meteor 1,85 boy, 83 cm bacak boyum var. Markaların resmî Web sayfalarından sipariş vermek de istemiyorum zira ödeme yapmasına rağmen eline bisiklet geçmeyen bir dünya insan var maalesef. Bir iki ay içinde almazsam bir daha hiç almam zaten, claris setli bisiklete 3 ay sonra 3000 TL verecek kadar gözümü karartmadım :)

eğer acemi oldugunuzu düşünmüyorsanız en iyisi dişli alın çünkü bana yetmedi

Sizce carraro cr-race 052 mi yoksa cr-road 052 mi fiyatı düşünmeyince. İki bisiklet arasında değişenler jant seti, ve hidrolik fren.
Yol bisikletine yeni başlıyacağım hidrolikli olanı beğendim ama ağır olabilir.Lütfen yardım edinnnn :acpsnr:

@Tolga1serbet vallahi size kalmış bir şey. Benim HD diskli model daha hoşuma gidiyor. Zaten 2 modelinde alüminyum kadro ve maşa ile geliyor. road 052 modelinde hidrolik diskin yanında jant farkı var. Ağırlık konusunda her hangi bir bilgi yok ama çokta bir ağırlık farkı olacağını düşünmüyorum. @Ilter Elmas 'ta road 052 modeli var. Ayrıca road modelinde kablolar kadro içinden geçiyor.
road 052 4100 lira, race 052 3200 lira.

• Beğen
Tepkiler: Tolga1serbet
@MakRo iyiki geçen sene 3000 lirayken almışım. Yoksa şu an 4100 lira veremezdim bu bisiklete.

@Tolga1serbet Hiç merak edip tartmadım ama bana çok ağır geliyor zaten disk frenler ekstra ağırlık. Ağırlığını saymazsam bisikletten memnunum.

• Beğen
Tepkiler: Tolga1serbet
@Tolga1serbet
Bizzat mağaza da elimle test ettim. 1-1.5 kg civarı fark var arada. Sonuçta yoll bisikletini 1 kg hafifletmek için insanlar tonlarca para harcıyor. Bence disk frene gerek yok. Üzerine para verip daha ağır bisikleti almak pek mantıklı değil. Bana öyle geldi en azından ve Carraro CR Race 052 aldım.

Bisikletin 2018 modelini yaklasik 3 aydir kullaniyorum. 1 ay once jantlari rs11 ile degistirdim. Daha akici oldu ve keyif vermeye basladi. Ustune agirligindan memnun olmadigim lastikleri Michelin Pro 3 ile degistirdim. Son olarak da sele olarak Fizik Ardea taktim. Bu sekilde bisikleti bir nebze hafifletmis oldum. Artik suruslerimden daha keyif alir hale geldim.

@szerA jant setini bende değiştirmeyi düşünüyorum rs11 den memnunmusunuz nerden ve kaca aldınız acaba ?

@suleyman06 Iyi ki yaptim dedigim bir degisiklik oldu. Bakirkoy Metin Bisiklet’den aldim 700 tl’ye ama su an kurdan dolayi artmistir diye dusunuyorum.

• Beğen
Tepkiler: suleyman06
Geri