tranquillity
Üye
- Tepki
- 19
- Bisiklet
- Carraro
Ben de 1 yılı aşkındır kullanıyorum ve oldukça memnunum. Geçen yaz 1000 km aşkın istanbul'da yol yaptım ve bisikletimle balıkesir'den izmir'e kadara gittim. Birkaç iyileştirme ile kesinlikle çok daha üst düzey bir bisiklet olabilir. Ben tekerleri değiştirdim önce. Stok tekerler michelin'in çok ucuz bir serisiydi ve yol tutuşu berbattı ve birkaç defa patladı. Wiggle üzerinden uygun bir fiyata bir çift 25'lik Schwalbe Durano (Raceguard) aldım izmir turuna çıkmadan önce ve inanılmaz memnun kaldım. Kontrolü ve konforu çok geliştirdi. Seleyi değiştirdim daha sonra. Kullandığım sele istanbul içi yaptığım 80-120 km'lik yollarda bana sıkıntı yaşatmadı, ama yapacağım uzun yol için bir adet Brooks classic serisinden aldım, çok memnun kaldım. Jantları da bir ara değiştirmeyi planlıyorum. Bütçemi ayarlayabilirsem ya Campagnolo Scricco ya da Khamsing G3 alacağım. Bisikletin performansını ciddi bir şekilde değiştireceğinden bir şüphem yok ekte kuş cenneti milli parkı'ndan iki adet 052 paylaşıyorum. mavisi benim