1.83 Boy , 81 cm iç bacak boyu ve 83 kilo için kadro boyu önerebilir misiniz? 2 Sokak aşşağıda CR 052 Road satan biri var fakat kadro boyu 51. Fikir verebilirseniz düşüneceğim.
Hocam bu boy road modeli için geçerli, V fren modelinde bu boy yok dediğiniz gibi.
Bu durumda dediğiniz ölçülerde size tam uyan bisikletin bir boy küçüğü benim altımda kaybolur gibi gözüküyor
Teşekkürler.. Bende de 022 var gördüğüm kadarıyla aynı jantlar. Bisikletimden memnunum ama jantları değiştirmek istiyorum nispeten daha iyi bir set ile ağırlık farkını merak etmiştim..
@mmakif
Hocam emin misiniz ben 173 üm bana büyük geliyor 52 satmayı düşünüyorum.
Büyük ihtimalle sana da büyük geliyordur farketmiyorsundur. Yol bisikleti ufak alınmalı. Selenizin yüksekliği nedir ?
Normalde 1 karışı geçgin olmalı
@ahmtayd Kadroyu bircok forumdaşa danişarak aldim, fuara gittigimde orda da danışmıştim cr 052 disk 51 kadro ile 052 52 kadro karsilastirip almistim ama bilmiyorum int. Felan yazdiğımda da 51.82 çikıyor kadro boyum. Iç bacak boyunuz acaba kısa olabilir mi
Hani buyuk gelse farkederim diye düşünüyorum 150 160 lik turlara çıkıyorum yorulan tek yerim bacaklarim ve toto
Int.de kadro boyu hesaplama yazarsaniz kaba taslak çıkar aşağı yukari, bu iş sadece kadro boyuyla da bitmiyor maglum. Bu işin gidon uzunlugu gidon bilmem nesi de var kadro boyu dogru secildikten sonra kişisellestirmesi gerekebilir.
Benim bildiklerim bu kadar