Scudo Sports

İnceleme Carraro CR Race 052

@talhaft
Evdeki bisiklet coklugundan bir an once elimden ciksin istedim ve piyasa altina sattim. Sifir ayarindaydi :)

Scudo
ikinci el bisiklet arayan varsa ilanima bakabilir

letgo'da ne sattığıma bak! (link)

1.83 Boy , 81 cm iç bacak boyu ve 83 kilo için kadro boyu önerebilir misiniz? 2 Sokak aşşağıda CR 052 Road satan biri var fakat kadro boyu 51. Fikir verebilirseniz düşüneceğim.

• Beğen
Tepkiler: Hakan38
51 kadro size ufak olacağı kanaatindeyim. Ben 1.68 boyumla 52 kadro Lapierre kullanıyorum.

@Mortevita Hocam cr 052nin 51 kadrosu var mi benm bildigim yok .. Kontrol edin isterseniz :kötü:

Hayir varsa da fikir olmasi açısından cr 052 v frenli model kullanicisiyim 52 kadro kullaniyorum. Boy 168 kilo 62 iç bacak 78. Gayet iyi oluyor bana.

@mmakif

Hocam bu boy road modeli için geçerli, V fren modelinde bu boy yok dediğiniz gibi.
Bu durumda dediğiniz ölçülerde size tam uyan bisikletin bir boy küçüğü benim altımda kaybolur gibi gözüküyor :)

• Beğen
Tepkiler: makifir
@mmakif
carraro 052 modelini almayı düşünüyorum boyum 1.68 kadro boyu hangisi uygun olur ? bu tablonun türkce anlamları var mıdır ?
194556

@canalanplt
(link) hocam türkçe anlamları bulamadım ama burda kısaltmaların hangi bölgelerin ölçülerine karşılık geldiği yazıyor.

• Beğen
194603

Bu Lapierre Sensium 300 geometri tablosu. Yazılanların solda ki resimde neresi olduğu belli.

• Beğen
Tepkiler: tahakilic58
Konu çok eski ama standart jantların ağırlığını sonradan ölçen oldu mu?

• Beğen
Tepkiler: madao
@özgür duygu
Ölçmedim ama 2'den fazla.

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Teşekkürler.. Bende de 022 var gördüğüm kadarıyla aynı jantlar. Bisikletimden memnunum ama jantları değiştirmek istiyorum nispeten daha iyi bir set ile ağırlık farkını merak etmiştim..

@mmakif
Hocam emin misiniz ben 173 üm bana büyük geliyor 52 satmayı düşünüyorum.
Büyük ihtimalle sana da büyük geliyordur farketmiyorsundur. Yol bisikleti ufak alınmalı. Selenizin yüksekliği nedir ?
Normalde 1 karışı geçgin olmalı

@ahmtayd Kadroyu bircok forumdaşa danişarak aldim, fuara gittigimde orda da danışmıştim cr 052 disk 51 kadro ile 052 52 kadro karsilastirip almistim ama bilmiyorum int. Felan yazdiğımda da 51.82 çikıyor kadro boyum. Iç bacak boyunuz acaba kısa olabilir mi :kötü:

Hani buyuk gelse farkederim diye düşünüyorum 150 160 lik turlara çıkıyorum yorulan tek yerim bacaklarim ve toto :)

Int.de kadro boyu hesaplama yazarsaniz kaba taslak çıkar aşağı yukari, bu iş sadece kadro boyuyla da bitmiyor maglum. Bu işin gidon uzunlugu gidon bilmem nesi de var kadro boyu dogru secildikten sonra kişisellestirmesi gerekebilir.
Benim bildiklerim bu kadar :koptum:

@özgür duygu
200-300 gram oynar diye tahmin ediyorum.

• Beğen
@mmakif
Açıklama içim teşekkür ederim. Varsa eğer bisikletinizin bi fotosunu atabilir misiniz, sele ayarınızo merak ettim

• Beğen
20190422_100221.jpg

@ahmtayd Az camurlu ama maglum son günlerde kar yağiyor Anadoluya :) Bir gün oncesinde gül gibiydi :)

Yeni 052 nin (karbon maşa olmayan) ağırlığını bilen var mı?

@özgür duygu
022 kullanıyor ve jant değiştirmek istiyorsanız bu videoya göz atmanızı öneririm.

Son düzenleme:
  • Beğen
@CannBektas

9.5 diye biliyorum

Selamlar. Aynı jantı aldım ve benzer şekilde yükseltme yaptım :)

• Beğen
Tepkiler: CannBektas
Geri