Scudo Sports

İnceleme Carraro CR Race 052

@Berke Kazankaya
sırf kilo yüzünden zayıflama amaçlı mtb aldım
bu fotoyu görünce bisikletin taksidi bitsin bende yol alıcam
ama bu arada resimdeki bisiklet jantları iyi bişeye benzemekte

• Beğen
Tepkiler: Berke
Scudo
@harun tınas

Bu jantlar tabi ki üst düzey bir jant takımı ancak bu kadar şişman olmadığınızı tahmin ediyorum dolayısıyla güzel bir yol bisikleti bulabilirsiniz.

118 im suan
Bana masraf cikartmayacak sonradan parca degisikligi yapmayacagim ustunde 1 tane bile kalitesiz donanimim olmayacagi bir yol bisikleti alacagim
Su an carraro 052 bakiyorum ama jant ve gobekleri keske bilinen bir markanin olsaydi

Frenlerden memnun musunuz 30 la giderken durus mesafesi nasil

• Beğen
@harun tınas

bisikleti dün aldım jantları çok beğendim frenlemesini 30la giderken ölçemedim cihazım yoktu ama yeterli gibi

• Beğen
@Cem Bayıll
güle güle kullanın
ne kadara aldınız internetten mi aldınız
birde üstündeki tiagra set hangi yıla ait

• Beğen
@harun tınas

peşin 1800e aldık sanırım saraçhaneden alındı üstündeki tiagra set sanırım bu senenin ama emin değilim

• Beğen
@Cem Bayıll

zincir orta göbek ruble ile ilgili bilgi bulamadım bunlarda mı tiagra

• Beğen
@harun tınas

@harun tınas

Bende hiç bir değişiklik yapmayacağım sizin gibi.
Bisikleti alırken aklıma takılan tek konu jantlardı kullanan bir kaç kişiye mesaj attım sağlam memnunuz dediler ben de en son gittim denedim ve aldım. Çukura, bozuk asfalta, toprağa, kuma girdim en ufak sıkıntı yok 2 hafta önce bisikletten düştüm kasis vardı önümde bir an dengeyi kaybettim hızım 20-25 civarıydı jantlarda en ufak hasar oluşmadı hatta bisikletin hiç bir yerinde çizik bile oluşmadı. Bisiklet full set 2014 Tiagra'dır.

bugün bir yol bisikletine binme deneyimim oldu. gayet güzeldi. bildiğin arazi gibi yolda sürdü 1 km kadar teker filan patlamadı. tekerler acayip ince ya :D sürerken korktum biraz. hızlanması çok güzel. tam idmanlık bisiklet. konfor sıfır ama. selesi çok fenaydı. ağrı oldu hemen. üstelik 15-20 dk anca sürdüm. sürdüğüm arkadaşta mutlaka al dedi durdu. hiç pişman olmazsın dedi. teker patlağı filan hikaye geç dedi :D şu sele işine bir care bulursam süper olacak. fakat dediğim gibi konfor olmasa bile tam idmanlık bisiklet. bu arada sürerken sürekli elim titredi durdu. yol tutuşu zayıftı sanırım bisikletin. ya da benden kaynaklı bir durum.
hemen benim bisikletciye sordum acele et dedi. ağustos eylüle o model kalmayabilir dedi. atıyor mu gerçekten öyle mi?
sele beni korkuttu diyebilirim.

@ilker özmüş
Bu modeli bilemem ama salcano crx 030 apex almayi dusunuyordum kalmamis salcanoyuda aradim onlarda dogruladi

@ilker özmüş

Bozuk yolda süspansiyon olmadığı için eliniz titreyecektir eldiven almanızı öneririm yol tutuşu zayıf değildir alışacaksınız sele için çözüm olarak tayt veya sele kılıfı alabilirsiniz.

bu bisikletin yanında patlak için bu ürünü de sipariş ettim. sizce faydası olur mu?
(link)

bir sorumda şu: yol bisikletinde patlak önleyici kitinin önemi yok mu? yani teker ince olduğundan patlak kiti yani yamalar işe yaramaz diyorlar doğru mu? bisikletin üstündeki teker miadını doldurunca linkteki tekeri almayı düşünüyorum. nasıl olur sizce?

(link)

@ilker özmüş

Emin değilim ancak şu Slime lastik dolgusu sanırım işinize yaramayacak sadece tubeless lastikler için deniyor yani iç lastiklerde kullanamıyorsunuz...
Bana sorarsanız bu lastik patlama işi tamamen şanstır tekerleğin inceliğiyle kalınlığıyla alakası yok... Ben her türlü yola giriyorum yol bisikleti ile küçük camların üstünden bile geçmedim patlamadı, bisikleti sıfır alıp 1 saat sonra lastik patlatanlar da olabiliyor.
Ayrıca 2. verdiğiniz link açılmıyor.

@Berke Kazankaya
sitede sorun vardır dostum. dediğim lastik bu ama CONTINENTAL GRAND PRIX 4-SEASON YOL DIŞ LASTİK 700x25C
yani elbette şans işi onu kabul ediyorum. en kolay örneği geçen baya bozuk yollarda bisiklet sürdük. yol bisikletinin tekerine bir şey olmadı ama 2 mtb tekeri patladı. başka bir zamanda hiç ummadığım bir yerde benim teker patlayıverdi. üstelik tertemiz kaymak gibi yoldu.
amacım önlemi tam almak. çok soru soruyorum ama artık bisikleti alacağım o yüzden bu tasam. birde patlak yaması tutmuyor gibi bir durum olabilir mi?

@ilker özmüş

Bahsettiğiniz lastik iyi bir lastik kalitesi belli fiyatından da anlaşılıyor ancak bisikletin üzerinde gelen Schwalbe Lugano lastikler çok da kötü değil ben problem yaşamadım bahsettiğiniz üzere bozuk yolda mtb tekeri patlamış yol patlamamış bana göre yol bisikleti lastiği daha zor patlar daha fazla basınç uyguladığı için zemine, yerde ne varsa sağa sola fırlatabiliyor.
Yama hakkında pek fazla bilgim yok ama neden tutmasın? Yamalı lastiklerle bile yol gidenler var sorun olacağını sanmam.

Yama tutmama durumu olamaz her seferinde 10 tl lastige para mi vericez

Lastigin kenarında nkevlar yaziyor telli mi kevlar mi

@Berke Kazankaya sağol dostum. seni de çok yordum. son 10 gün. benim bisikletçi getiremezse uygun fiyata, internetten en uygun nerdeyse ondan alacağım.

@ Berke Kazankaya
(link)
bu linkte mat mavi siyahı seçtiğimizde 20 vites oluyor. sanırım bu 052 oluyor. fakat linkte 032 var. 032 modelin bu 20 viteslisi var mı? eğer bu 052 ise sanırım bir yanlışlık. bunu böyle alsak direk yollarlar mı? ya da bunun eski modeli filan olma ihitmali var mı?

Hocam,

ilan detayında 2x9 yazmakta. yani 18 Vites.

@ilker özmüş

@Hüseyin Gündoğdu ama rengi seçince değişiyor. daha önce bu siteden bisiklet alanlar oldu. ve bu tarz durumlar yaşadılar. o fiyata yine aynı ürün geldi. o yüzden somak istedim :) bundan sonrası uygun taksit seçenekli site bulup almak.

Geri