Scudo Sports

İnceleme Carraro CR Race 052

Ben dediğinizi anladım. 032'nin Mat siyah/Mavi rengi yok anladığım kadarıyla, şansa 052 gönderebilirler diyorsunuz.
Aşağıda ki Ürün açıklamaları hep aynı şekilde.

@ilker özmüş

Scudo
@ilker özmüş

Mavi-Siyah yanlış veya fazladan olarak eklenmiş çünkü tüm seçeneklerde ürün aynı farkındaysanız fiyat da değişmiyor 052 modeli 1728 lira değil. Yani o ürünü alırsanız 052 gelmeyecektir.
Siz bayiden almayacak mıydınız?

@Berke Kazankaya

dostum bayiden alacağım ama hala getirtemedi bayi.elinde yokmuş malesef. 032 var diyor onu da almak işime gelmiyor. %10 daha ucuza getireceği için bayi tercihinde buluyorum aslında. yoksa hiç farketmez. bende 25 temmuzdan sonra almayı düşünüyorum. aslında 25 ağustos diye düşünüyordum fakat gerek herkesten bir öneri çıkması gerekse bisikletin modelinin kalmama ihtimali olduğu için 1 ay erkene çekmek durumunda kaldım. 10 gün kadar var yani almama.

Berke, dostum bu bisikletin ağırlığı nedir? 10 kg altında mı?

@ilker özmüş

9.3 olduğu söyleiyor evde olsam üstündekileri çıkarır tartardım üstündekilerle(pedal sele altı çanta iç lastik levye yama seti pompa suluk kafesi) 9.8 idi 9.3 doğrudur tahmınen

@ilker özmüş

Pedallı 9.5 civarı olduğunu tahmin ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ertan M.
Herkese Merhaba,

Bende bir kaç hafta önce yaşımın verdiği (35 öncesi) hislerle heveslerimin karşılanması adına bu bisikleti ( Race 052 - 54 cm kadro ölçülerinde ) Anadolu Yakasında bulunan bir bayiden aldım. Foruma üyeliğimde oldukça yeni bu arada. Üstteki soruları güncel bilgiler ile yanıtlamak istiyorum;

- Bisiklet firmanın stoklarında yok, dolayısıyla bir bayinin 052 modeli için kendi stoklarından karşılama yada elinde bu üründen kalan bir bayiden tedarik etme dışında çözümü yok. Ben Anadolu'da 7 bayi, Avrupa'da 6 bayi aradım. Sadece bir kaç tanesinde 54 cm kadro ölçülü 052 modeli ile bir kaç tane 52 cm kadro ölçülerinde 032 modeline ulaşabildim. Bir iki online satış sitesinde de 052 modeli stokta var (maille teyit etmiştim), netice olarak bolca telefon görüşmesi yapıp bayi aramanız gerekiyor. Kararlı iseniz İstanbul'a yakın illerde denenebilir.

- Bisikleti aldığım gibi tartmıştım, pedalları ayrı bir kutuda olmak üzere tek parça olarak ambalajından çıktı ve pedalsız 8.9 kg idi. El kantarının + - 200 gr doğruluk ile tartacağını düşünüyorum. Daha sonra pedalları ile tekrar tartmadım,

- Hepsiburada linkindeki ürün teknik özellikleri (sora setli), fiyatı ile 032 modeli olduğundan menfi yönde beklenti içerisinde olunmamalı.

Bunlarla birlikte 052 seçimim arefesinde Berke Bey'in yaptığı incelemeden ve bilgilerden istifade ettim, kendisine de teşekkür ediyorum bu vesile ile. Toplamda yaklaşık 350 km 'lik ( 15 gün) semt içi ve Şile yolu sürüşlerimde Berke Bey'in tespitlerini çoğunlukla teyit ettiğimi belirtmek istiyorum. Sadece 1 sefer patlayan lastikler dışında henüz sorun yaşamadım ki lastik tamiri de sayıca az olduğu sürece ayrı bir zevktir kanaatimce. Daha önce farklı markaların 5- 10 km lik sürüşlerinde edindiğim ve beni çok rahatsız eden pedala yüklendiğinizde kadronun ön tarafının esnemesi meselesi bu modelde olmadı. 95 kilo olan beni ani olarak girdiğim çukur ve bozuk zeminlerde henüz mahçup etmedi.

• Beğen
Tepkiler: SerhatAtan
@S. COBAN

Ağırlık bilgisi verdiğiniz için teşekkürler ben de bunun cevabını bilmiyordum merak edenler için de iyi olmuş.
Kilonuza göre çukurlarda, bozuk yollarda problem olmaması jantların, esneme olmaması ise maşa kalitesinin iyi olduğunu gösteriyor sanırım. :)

@Berke
ben buna dış lastik alacağım.
Continental Grand Prix 4 Season 700x25C almayı düşünüyorum.
bu bisiklete 700x28C uyar mı?

@ilker özmüş

28c uyar diyorlar ama emin değilim. 25c kesinlikle uyar ayrıca 25c alın derim 28c kalın olur bir yol bisikleti için bana göre.

bu bisiklet bulunmaz sanırım. internette bulamadım malesef. benim bayi de bulamadı. bir yerde buldum o da peşin diyor kredi kartı geçmiyor malesef. eğer bildiğiniz yer olursa haberleşelim.

Sirkeci ileri bisiklet ve saraçhane emre bisiklet isterseniz getiriyor bir görüşün.

@Ayhan Kıravat

getirtemeyebilirler ben Mersindeyim Mersinde aradım yoktu Gaziantepte aradım yoktu bi mağaza ben türkiye distribütörünü arayayım dedi tamam dedik bekledik distribütör arandı yok dedi anca mağazada bulunur demişler sonra Mersine dönünce başladım avrupada ileri bisikletten aramaya ileri bisiklet ve Emre Çocuk da vardı Emre Çocuk dan aldım başka var mıdır bilemiyorum

@Cem Bayılldostum o yerlerin telefon numarası var mı? varsa arayım.

Beğendiğimiz ürün genelde hiç bir yerde olmayan oluyor..[emoji3]

@ilker özmüş

Carraronun sitesinden şehir seçip tum magazalari arayin sorun

@ilker özmüş

Adana'da yok anlaşılan İstanbul'da bulursanız nasıl alacaksınız?

hepsini aradım arkadaşlar. malesef yok. artık yapacak bir şey yok. sanırım 2. ellere yöneleceğim.

@ilker özmüş

illa istanbul olması da şart değil ankarayıda arayın deneyin bence büyük şehirlerden

Geri