Carraro bayiye gittiğimde tur bisikleti alacakken elden çıkarılamayan 2019 CR052 ile karşılaştım. İşte o ilk karşılaşmadan sonra fiyatına da donanımına da vuruldum desem yeridir. Hiç durmadım aldım canavarı. 2 gün kısa sürüşlerle dağ bisikletinden yol bisikleti ne o geçiş temposunu ayarlamaya çalışmanın ardından ilk orta mesafe bir turu çıkarmanın artık zamanı geldiğini düşündüm.
Orduda sahil yolunu bilenler oranın nasıl inişli çıkışlı bir yola sahip olduğunu da biliyordur. İşte ben de bisikletin gerek yokuş, gerek bazı yerlerde yapboz gibi olan asfaltlarda ne gibi sonuç alacağım diye bu güzergahı (git gel yaklaşık 100 km) seçtim.
İlk orta mesafeli turum olduğu için başlangıçlarda ortalamam 30 km lerde olsa da sonraları kondisyon yetersizliği yüzünden ilk 50 km yi 23 km ortalamada tamamladım.
Şunu belirtmeliyim ki tiagra set gerçekten de muhteşem fakat yokuşlarda çok zorluyor.
229861 dosyayı görüntüle
Şuraya da Fatsa Bolaman yokuşu ardından manzaranın keyfini çıkaran CR052 bırakalım
Bisikletin kadrosu gerçekten de yoldaki en ufak bozukluğu bile çok ağır hissettiriyor, bu ilk sürüşte pedli tayt olmasa o selle royale ile 20km bile gideceğimi düşünmüyorum.
Bir de ilk gelen pedalların kesinlikle değişmesi gerek dağ bisikleti pedalları gibi.