Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Carraro CR Race 052

@Yasuoman çok teşekkür ederim hocam, Allah razı olsun sağ olun, var olun. Çok fazla yer aradım maalesef veren olmuyor, doğru söylüyorsunuz.
Ağırlık konusunda 10.6 kilo oldugu söyleniyor. Siz ağırlık konusunda neler hissettiniz. Birde fren performansı mevcut lastiklerle nasıl bir performansa sahip. İstanbul'da bunun 2019 modelini 4200 liraya veriyorlar. Belki pazarlıkla daha da aşağıya çekilebilir. Set ve lastik olarak aynilar. Bir tek kadro olarak aero değil.

Scudo
Hocam daha önce daha ağır bisiklet sürüyordum (sportive 224) o nedenle daha hafif geliyor bana, tırmanışı ve sürüşü aşırı güzel benim için. Geçtiğimiz hafta alışma sürecimdi ama bu hafta gezmekten tam anlamıyla zevk aldım diyebilirim. Frenleri oldukça sağlam, çarşamba günü az kalsın ölüyordum diyebilirim.

Hocam daha önce daha ağır bisiklet sürüyordum (sportive 224) o nedenle daha hafif geliyor bana, tırmanışı ve sürüşü aşırı güzel benim için. Geçtiğimiz hafta alışma sürecimdi ama bu hafta gezmekten tam anlamıyla zevk aldım diyebilirim. Frenleri oldukça sağlam, çarşamba günü az kalsın ölüyordum diyebilirim.
Aman hocam dikkat edin kendinize. Selesi ve ruble oranları nedeniyle yokuş performansi için neler söyleyebilirsiniz?

Arkadaşlar 2018 model Carraro 052 sonunda elime ulaştı. Üzerindeki Schwalbe Lugano 700x25 lastikleri hiç kullanmadan farkını ödeyip Schwalbe Marathon 700x23 (Plus olmayanından) taktırdım. Hayatımın ilk yol bisikleti deneyimini yaptım. Bisiklete alışma süreci geçirene kadar kilitli pedal değil düz pedal kullanacağım.
Daha önce bu tip bisiklet kullanmadığım için kıyas şansım yok ama Sedona 340 bisikletimde Sram Via 3×9 vites var ve vites büyütmek genelde sessiz, nadiren çatırtılı ve güç/geç oluyor; Carraro 052 full tiagra ve aynı hissiyatı verdi geçişler gayet iyi, çatırtılar belki acemiliğimden de olabilir. Daha ilk seferde sol vites kolunu kırarım diye çok yüklenmedim. Uzun süre 34 le gittim, sonra ne olursa olsun anasını satayım diyerek (!)
sol başparmağımla yaradana sığınıp sol kola sağa doğru iyice abandım. Bir de baktım ki 50 deyim :p Ohh şükür, acemiliğin gözü kör olsun :p
İvmelenmesi bana göre güzel, % 5-6 lık uzun yokuşlarda ayağa kalkmadan, abanmadan ve çok zorlanmadan, tiknefes olmadan tırmandım.
Bu arada üzerindeki tanesi 440 gram lastikler, dolu 500 ml. suluk, suluk kafesi, pedallar, ışıklar vb. dahil fotoğraftaki şekilde yaklaşık 11.845 gr. geldi. Ağırlık meraklılarına duyurulur :p156782 dosyayı görüntüle
boş ağırlığı ne kadar

bende yol bisikletine geçicem. uzun bi aradan sonra ilk sora claris arasında kaldım. şimdi ise tiagra ve 105 arasında kaldım. tabi başlangıcım olucağı için tiagra almayı düşünüyorum şuan 4200 tl ye buldum 0. diğer bi seçenek de 105 oda 5bin civarı. benim gibi kararsız olanlar yardımcı olsun lütfen :D

bende yol bisikletine geçicem. uzun bi aradan sonra ilk sora claris arasında kaldım. şimdi ise tiagra ve 105 arasında kaldım. tabi başlangıcım olucağı için tiagra almayı düşünüyorum şuan 4200 tl ye buldum 0. diğer bi seçenek de 105 oda 5bin civarı. benim gibi kararsız olanlar yardımcı olsun lütfen :D
Söylediğiniz fiyatlar istandaki bayilerden mi?

İkiside 2020 modelse (105 dediğiniz 062 modeli oluyor) ve fiyatı 5000 tl ise Ben onu tercih ederim. Ama 2020 değiLse ikisi arasında en beğendiğim model hangisi ise onu alırdım.

İkiside 2020 modelse (105 dediğiniz 062 modeli oluyor) ve fiyatı 5000 tl ise Ben onu tercih ederim. Ama 2020 değiLse ikisi arasında en beğendiğim model hangisi ise onu alırdım.
şimdi baktım da 2020 model 6bin 105 set olan. tiagra 4200. ben galiba 105 seti 2019 görmüş olabilirim 5 bine.

@Uğur2929 2019 105 in özellikleri 2020 ile aynıysa yine alınabilir. Bütçe meselesi sonuçta. İkisi de güzel bence. 5000 tl uygun fiyat

2019 105 setli bulursanız kaçırmayın.
İnşaallah 0 olarak almam da bisan gördüm 8kg 105 set 5.7 bine benim limit 5 bin 2 el kovalıcam bakalım temiz olma şartıyla tabi bulursam alırım.

G
İnşaallah 0 olarak almam da bisan gördüm 8kg 105 set 5.7 bine benim limit 5 bin 2 el kovalıcam bakalım temiz olma şartıyla tabi bulursam alırım.
Grantour Eco da alternatifiniz olsun. Sora sette kötü değil. Hem kadro olarak da güzel. Masası karbon Michelin lastikle gayet guzel bisiklet. Fiyat olarak da uygun.
Ayrıca beklerseniz tiagrali rx9400 de gelecek haftalarda bayilerde olacak. 052 tiagra seti debsifir alabilirsiniz .

5000 iyi fiyat değil mi?
Değil valla. Bu konuyu açtığım zamanda 052, 1990 TL idi... Hatta fotoğraf da vardı internet sitesinden ama kaldırmış herhalde yönetim. :D

GGrantour Eco da alternatifiniz olsun. Sora sette kötü değil. Hem kadro olarak da güzel. Masası karbon Michelin lastikle gayet guzel bisiklet. Fiyat olarak da uygun.
Ayrıca beklerseniz tiagrali rx9400 de gelecek haftalarda bayilerde olacak. 052 tiagra seti debsifir alabilirsiniz .
İnşaallah bakalım tiagra yada 105. Şöyle bişey aklıma takıldı tiagra set 4 bin 0 ı 105 set 2 ci el almak daha mı iyi olur yoksa tiagra 0 almak mı şuan ikilemdeyim

İnşaallah bakalım tiagra yada 105. Şöyle bişey aklıma takıldı tiagra set 4 bin 0 ı 105 set 2 ci el almak daha mı iyi olur yoksa tiagra 0 almak mı şuan ikilemdeyim
2. Elde düzgün kullanılmamış özellikle yağsız bırakılmissa 105 set yerine 0 almak daha mantıklı. Ayrıca 0 lastik ve fren kaliperi sahibi olmuş olacaksınız. Garantisi de cabası. Gerçi 105 set seviyesinde bisiklet kullanan insan bisikletini bakımsız bırakmaz kanaatimce.

Temiz bir şey varsa 2. el bakılabilir. Bana göre şuan hiçbir sıfır bisiklet o paraları hak etmiyor.

Temiz bir şey varsa 2. el bakılabilir. Bana göre şuan hiçbir sıfır bisiklet o paraları hak etmiyor.
Ya orası öylede malum piyasa düşmesi de zor gibi napıcaz bakalım

Geri