Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Carraro CR Race 052

Decathlonda jel sele kılıfı yok. Jelli sele var veya sünger sele kılıfı vardı en son. Sele kılıfı pek verimli bir çözüm değil. 40km üstünde ağrı değil acı veriyor. İmkanınız varsa sele bakın.
sanırım dediğiniz ürünü aldım. Sele olarak bir öneriniz var mı?

Scudo
Konu nasıl açabilirim?

@Exodius Yeni üye olduğunuz için şu an mümkün değil. İlgili başlığın altına sorunuzu belirtebilirsiniz.

@Exodius Yeni üye olduğunuz için şu an mümkün değil. İlgili başlığın altına sorunuzu belirtebilirsiniz.
Carraro 720 HD Alıcam dağ bisikleti sizce iyi mi. Burdaki yollar kötü. Hidrolik fren bisiklet arıyorum 3 gündür çok arada kalmış durumdayım yardımcı olursan sevinirim.

@Exodius Fena değilmiş sizin attığınız. Önerdiklerim: (link)
(link)

Arkadaşlar carraro cr race 052 ile Peugeot R14 modeli arasında kararsızım siz hangisini önerirsiniz bisikletler hakkında aşırı bir bilgiye sahip değilim yardımcı olursanız sevinirim

• Beğen
Tepkiler: Prestor
Arkadaşlar 2020 model 052nin pedallı ağırlığı ne kadar acaba ?

• Beğen
Tepkiler: Prestor
@safex
2018 Model sanırım. 2020 Model nerden alabilirim. Bide başlangıç bisikleti oldugunu söylüyorlar doğru mu? Nasıl bisiklet biraz bahsedersen sevinirim. 2 Gün sonra alıcam.

@Exodius Hangisinden bahsediyoruz şu an hocam?

Arkadaşlar bu alttaki bisikletmi yoksa carraro 052 mi lütfen yarına kadar bana bir kaç kişi öneride bulunabilirmisiniz ona göre alıcam..
Bianchi Slr Retro Claris 28 Jant Yarış Yol Bisikleti 2020 Model

@Nevfell biri tiagra biri claris. İmkan varsa tabiki tiagra daha iyidir. Aradaki fiyat farkı nasıl?

Hayırlı olsun

Arkadaşlar merhaba dün itibariyle cr 052 sundu bisikletten aldım bugün 23km kadar bir yol gitme fırsatım oldu gerçekten bisiklet harika.

Lakin bugün dönüş yolunda bisikletten indim bir miktar yürüdüm . Yürüyüp bindiğimde bisikletin aksak gittiğini farkettim inip tekere baktığımda inik oldugunu farkettim . Neden olur 1 günlük bisiklet daha bu...

Arkadaşlar merhaba dün itibariyle cr 052 sundu bisikletten aldım bugün 23km kadar bir yol gitme fırsatım oldu gerçekten bisiklet harika.

Lakin bugün dönüş yolunda bisikletten indim bir miktar yürüdüm . Yürüyüp bindiğimde bisikletin aksak gittiğini farkettim inip tekere baktığımda inik oldugunu farkettim . Neden olur 1 günlük bisiklet daha bu...
Lastiğiniz patlamış olabilir, lastiğinizin havası halihazırda inik olabilir, gibi nedenlerden dolayı olabilir.

@Pureview HAYIRLI olsun hocam güle güle kullan lastik patlamıştır. Lastik işi biraz şans bu konuda bazı arkadaşlar çok şansız olabiliyor. sadece bu bisiklete has değil genel olarak bisikleti alır almaz birden fazla patlak sorunu yaşayıp konu açan arkadaş çok bu yüzden bisiklete binmeden lastik basınçlarını kontrol etmeden binmeyin.

• Beğen
Tepkiler: Pureview
@Pureview HAYIRLI olsun hocam güle güle kullan lastik patlamıştır. Lastik işi biraz şans bu konuda bazı arkadaşlar çok şansız olabiliyor. sadece bu bisiklete has değil genel olarak bisikleti alır almaz birden fazla patlak sorunu yaşayıp konu açan arkadaş çok bu yüzden bisiklete binmeden lastik basınçlarını kontrol etmeden binmeyin.

Çok sağolun iyi dilekleriniz için , bisikleti sundu bisikletten aldım kendılerı tüm ayarlarını yaptılar . Acaba garanti dahilinde midir , sundu bisiklet ücretsiz lastik değişimi yapılabilir mi ?

• Beğen
Tepkiler: ErzincanLee
@Pureview Lastiği bir inceleyin dışarıdan batan bir cisim yoksa olabilir. İletişime geçersiniz yardımcı olurlar diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: Pureview
arkadaşlar merhaba, öncelikle lastik işi canımı bayağı bir sıkmaya başladı 2 günde bir sürekli lastiğime birşeyler girip patlatıyor , bisikleti zevkle süremez oldum . Zırhlı lastik öneriniz nedir acaba ?

ve , internette sibop lambaları gördüm cok güzel görüntüler ortaya cıkıyor gece farkedilirliğinizi inanılmaz arttırıyor acaba onlarla ilgili bir tavsiyeniz de olur mu ?

Geri